Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie wy zarabiacie 4 tys netto i wiecej? jedna sie tu chwalila ze tyle ma

Polecane posty

Gość gość

?:o chcialabym wiedziec gdzie mozna tyle zarobic

Gość gość
HAHAHAHHAHA- MOŻNA na trasie.

Gość gość
w korporacjach typu hsbc i capgemini

Gość gość
są takie zawody ale są mocno specjalistyczne. Lekarz,tłumacz danego języka. Kobiety rzadziej tyle zarabiają bo zwykle faceci są specjalistami- np. są po politechnice (np. informatyka) lub są specjalistami tylu hydraulik, spawacz (tacy to potrafią zarobić 5k a na zachodzie jeszcze więcej), marynarz W większych miastach łatwiej o takie zarobki bo i ceny są wyższe.

Gość gość
tutaj kazda z was pisze ze zarabia powyzej 4 tys i jeszcze twierdzi, że to niewiele, bo jej maz ma wiecej:o to jak to wreszcie jest?

Gość gość
Fryzjerka, własny zakład, mam więcej niż 4 tyś.

Gość gość
Ja akurat zarabiam malo, bo 2450 netto/mies. maz 3100. ale np moj brat, mlodszy ode mnie, pracuje w sporej korporacji amerykanskiej, na dosc zwyklym stanowisku I ma 3500 netto. natomiast jego supervisor, kobieta, Polak ponizej 30-stki, ma ... ponad 6 tys netto.

Gość gość
No jak akurat zarabiam 8700 ale mój mąż 3000, tak więc różnie bywa. Ja jestem prawnikiem, mąż żołnierzem.

Gość gość
Jednej z moich koleżanek jeszcze na studiach (filologia romańska) dali na początek, do ręki, 3,5 tys, pot więcej, ale ona francuski znała biegle a angielski niewiele słabiej. Inna tez po filologii i też w korpo, zarabia prawie 5 tys na rękę. Jedna jest dekoratorem, ma własną działalność ale mówiła że średnio tez jej wychodzi 4-5 tys, robi na zlecenie dekoracje sal, restauracji, kościołów, witryn itd. Ale to jest wybitny talent. Jednak większość moich znajomych zarabia 2-3 tys.

Gość gość
Ja pracując w Polsce na linii produkcyjnej miałam dwie stawki pół roku 1600 zł a drugie pół roku nawet 7 tys. Ten drugie pół roku to był sezon w którym pracowałam nawet po 13 godzin. Także ten...

Gość gość
Jestem po anglistyce. Uczę w korporacjach angielskiego biznesowego, zarabiam ponad 4000zł.

Gość gość
Ja założyłam żłobek prywatny, mam ponad 4tys.

Gość gość
Ja jestem geodeta i zarabiam średnio 4,5 tyś.

Gość gość
w urzędzie centralnym mam 3700 na ręke, o wiele za mało, uważasz, ze 4000 to kosmos? ja tak nie uważam

Gość gość
Jak zaczynalam pare lat temu w korpo to mi dali na poczatek 3200 na reke.

Gość gość
Nie wiem jak w innych częsciach polski, ale 4 tys netto w warszawie to mocno przeciętna pensja dla człowieka z wyższym wykształceniem czy konkretnym fachem po szkole zawodowej. Nie znam nikogo kto zarabia mniej. Nie mowię o osobach, które niczego konkretnego nie potrafią i pracują na kasach itp bo tacy wszędzie zarabiają mało.

Gość gość
Jestem kierownikiem sklepu dużej sieci mam 4 tyś na rękę. Praca w weekendy niestety :(

Gość gość
Tylko w Wawie to te 4 netto, przy Waszych cenach, to zaden szal?

Gość gość
Jestem menadżerka w jednym z podwarszawskich hoteli a w zasadzie 2. Jeden właściciel. Organizuje wesela, studniówki i inne imprezy. Tylko matura. 7000 netto.

Gość gość
PO CO mi zarabiać ..przecież stary zarabia wystarczająco:)

Gość gość
5,5 netto, kobieta i po politechnice, inżynier. To średnia stawka w moim zawodzie, w Warszawie.

Gość gość
13:10 Jakich naszych cenach? Ja mam czynszu we wspólnocie mieszkaniowej za 420 zł, ceny w biedrach itp jak wszędzie. Tylko ceny za metr mieszkania duże.

Gość gość
Jestem księgową w małej firmie (małej w sensie ilości osób, ponieważ obrót jest znaczny), zajmuję się także kadrami i innymi rzeczami, jeśli mam na to czas. Mam do ręki 5500. Warszawa

Gość gość
wszystkie korporacje w duzych miastach, mozna 5 tys netto i nawet więcej. Jesli szukasz pracy w sklepie, urzedzid itp to wiadomo że tyle nie zarobisz

Gość gość
Ja mam 5100 zł brutto, na prowincji, praca biurowa

Gość gość
ale ja jestem dwa lata przed emeryturą

Gość gość
ja nauczycielka w szkole - zarobki sa ustalane ustawowo wiec mozna sprawdzic w necie. Moj maz w korpo zarabia 5500zl, jak robi nadgodziny to wiecej przyniesie.

Gość gość
zeby zarobić 4 i wiecej to wiadomo ze trzeba posiadac jakies umiejętności, znac jezyj dodatkowy oprocz angielskiego, miec jakas wiedze IT, wyrozniac sie czyms. Wiadomo ze zwykly szarak nie będzie tyle zarabial.

Gość gość
Jestem księgową w małej firmie (małej w sensie ilości osób, ponieważ obrót jest znaczny), zajmuję się także kadrami i innymi rzeczami, jeśli mam na to czas. Mam do ręki 5500. Warszawa x j.w tylko.... 1510 do ręki. Tarnów. Dodam, że mam 7 lat praktyki w zawodzie i żeby mnie w ogóle zatrudniono musiałam odbębnić u nich staż ! Rozumiecie ? staż dla księgowej z doświadczeniem. Takie mamy tutaj stawki, a ceny w biedrze czy carfurze jak w Wawie.

Gość gość
Ja mam 8000 Warszawa, specjalista po polibudzie. Podobno normalna stawka. Znam faceta który ma wg kosmos, ok 15 000 . I to wtedy samej branży na podobnym stanowisku. Jestem zła i zamierzam iść po podwyżkę albo zmienić firme, bo to niesprawiedliwe