Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpomóżcie Plis

Dojrzały mężczyzna a stresuje się przy mnie?

Polecane posty

Gość gośćpomóżcie Plis

Sytuacja wygląda następująco, od czasu do czasu muszę do niego po coś wpadać. Fajnie nam się rozmawia, jest miły, pogodny, ale zauważyłam coś jeszcze. Zdarza nam się być w szerszym gronie i wtedy potrafi być wyluzowany i rzucić jakim żartem w moją stronę, a gdy jesteśmy sami to też czasem żartuje, ale jest trochę spięty. Czy to moja wyobraźnia, czy ja na niego działam jako kobieta? Oboje jesteśmy już dojrzali, a reakcja dziwna, jak u młodego faceta.

Gość gośćpomożcie Plis
Ostatnio miałam okazję obserwować go na większym wydarzeniu, gdzie było mnóstwo osób i on mnie nie widział, to zauważyłam, że jest mega luzik, uśmiech, zagajanie, żarciki. Natomiast gdy jesteśmy sam na sam to nagle lekko drętwieje, dalej pożartuje, pośmieje się, ale też poważnieje, czasem popląta mu się jęzorek i zakłopocze., zdarzało mu się zaczerwienić nawet.

Jeśli facet nie ma doświadczenia z kobietami i jest nieśmiały to będzie się denerwował.

Gość gośćpomóżcie Plis
,on ma doświadczenie, nie jest młodym szczylem, poza tym jest w związku.

Gość gość
Mężczyzni nigdy nie dojrzewaja to iweczni chłopcy

Gość gośćpomóżcie Plis
Nie ma nikogo, kto mógłby ocenić tą sytuację?

Gość zojkowata
jak dla mnie to ty sobie życzysz, żeby było tak, jak piszesz, a inni mają ci napisać, że mimo, że jest w związku (jak napisałaś), to wywarłaś na nim takie wrażenie, że bidulek "czerwieni się przy tobie i język ucieka mu" do kupra, kiedy cię widz,i i musi porozmawiać właśnie z tobą :D twoje ego ma jakieś dziury myślowe :D bo karmi się ułudą. :P

Gość gość
Tak, to twoja wyobraźnia

Gość gość
Gość jest w zwiazku, a ty wiedząc o tym moczysz juz c****e?? Żal mi ciebie autorko jestes łatwym babskiem! Juz byś mu doopsko nastawiła jakby pstryknął palcem. P.s. Dorabiasz ideologie!

Gość gość
Może zauważył, że się go uczepiłaś.

Gość gość
autorko nie sluchaj tych zazdrosnych bab ktorych nikt nawt nie chce palcem dotknac. Pewnie wpadlas mu w oko ale ma zwizane rece stad takie reakcje.

Gość gość
Czasami to nie można z kobietami porozmawiać bo zaraz coś sobie wyobrażają

Gość gość
Porządny facet, widzi że suka aż dyszy na jego widok to się stresuje w sytuacji sam na sam z obawy że patologia ściągnie gacie i rzuci się na niego :-D

Gość gość
Mezczyzna sie stresuje jesli mu zalezy. Dlatego dupki sa takie pewne siebie bo im nie zalezy

Gość gość
Baby to tępe istoty, zamiast sobie poszukać wartościowego faceta to zdają się na wybór innej i zrobią wszystko żeby ten wybór sobie przywłaszczyć :-D

Gość gość
Autorko myślę ze on zauważył, że to ty się nim interesujesz zanadto i dlatego pewnie sie krępuje w sytuacji sam na sam bo nie wie do czego będziesz zdolna. A on przeciez zajęty. Zdejmij te rózowe okulary i wyluzuj

Gość gość
Chyba ze chcesz żeby cie puknął no to działa,j tylko potem nie placz na cafe

Gość gość
gość dziś Porządny facet, widzi że suka aż dyszy na jego widok to się stresuje w sytuacji sam na sam z obawy że patologia ściągnie gacie i rzuci się na niego smiech.gif :D:D:D

Gość gość
Porzadny facet nigdy nie napisze o kobiecie suka . Taki to patologia , ktora mysli , ze jest kims i wyobraza sobie niewiadomo co .

Gość gość
16:54 przecież to nie on pisał, inaczej by ci w oczy powiedział żebyś się goniła :-)

Gość gość
Nieżonaci, rozwodnicy, wdowcy ci nie pasują, wolisz nadstawić żonatemu, w żonatych gustujesz? :-) ...i uważasz że jesteś super?

Gość gość
Widać ze nie jesteś mu obojętna ze jakieś wrażenie na nim robisz bo takie zmiany zachowania o tym świadczą.

Gość gość
zgadzam sie z powyzej,facet zauwazyl ze suce cieknie po nogach na jego widok i nie wie jak zareagowac delikatnie zeby jeszczae bardziej sobie nadzieii nie narobila

Gość gość
Jesteście chorzy przecież nigdzie nie napisała ze on jest żonaty :o plujecie jadem jak te suki walczące o samca.jest dorosły wie co robi skoro narobił kobiecie nadziei

Gość gość
jakiej nadzieii idiotko ? ze jest zaklopotany w jej towarzystwie i pewnie juz sie zorientowal ze ona sama stwarza sytuacje sam na sam ....ma kobiete w domu a tu suka sie nadstawia

Gość gość
A ciebie w rynsztoku znaleźli czy jak bo wypowiadasz się jak ostatnia patologia :o

Gość gość
Dokładnie, facetowi wyraźnie nie pasuje sam na sam a ta że jej nadziei narobił bo w towarzystwie jest ogólnie miły i wyluzowany... To chyba jakaś psychoza, alternatywna rzeczywistość :-D

Gość gość
Leci ns nią tylko się boi p

Gość gość
Taaa musi go osaczyć tak jak się strachliwe kobiety osacza :-D

Gość gość
Ale tu co niektorzy bzdury pisza :D