Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra rada dla facetów z portali randkowych

Polecane posty

Gość gość

do których sam może mało chlubnie się zaliczam. Jak będziecie przeglądać profili dziewoj i zagadywać do niektórych to w innej karcie zapuśćcie sobie Skaner "Nadzieja" :) Jak słucham tego utworu to wiadomości niemal same się piszą a tytułowa nadzieja naprawdę dodaje mi otuchy że ileś tam dziewczyn nie odpisze ale w końcu trafi się ta jedna z którą nawiążę poważniejszy kontakt. Łatwiej przebrnąć przez ten portalowy mur kobiecej niechęci i obojętności przy takim pięknym utworze. A jeszcze jak jestem przy konsumpcji 3. piwka to zdarza mi się śpiewać refren razem z wokalistą: "Naaa na na na na na, ło ho, naaa na na na naj" :D

Gość gość
20:16 to miał być komplement? :)

Gość gość
Hahah :D jestem tytułowym facetem z portalu ale na pewno nie będę sobie podśpiewywał jakiegoś disco polo na na na :D dużo mi to pomoże, na pewno

Gość gość
Co k****a?

Gość gość
Nie wierzę że w piątek wieczór na kafe nie ma facetów z portali, może któryś by podziękował za miłą radę? :o A ten co napisał że nie będzie sobie podśpiewywał disco polo to sobie nie podśpiewuj, mnie w każdym razie bardzo pomaga słuchanie tego utworu, psychika i pozytywne nastawienie są bardzo ważne w każdej dziedzinie, zwłaszcza w zdobywaniu miłości. Autor tematu.

Gość gość
Najważniejsze, mieć nadzieję :-)

Gość gość
Przecież tam połowa profili jest lewych a reszta to szuka sponsora. Nikt tu nie szuka partnera życiowego.

Gość gość
jak dla mnie mozesz sobie siedziec na portalach randkowych i nawet do usranej smierci sluchajac disco polo jak ci to sprawia radosc

Gość gość
Fajnie że ktoś jeszcze słucha takiego szajsu :D no chyba że to prowo

Gość gość
nadzieja to jest to co się ma moment przed tym nim się ZGINIE, cud miód faktycznie

Gość gość
Mi portale nuc nie daja oprocz zabierania czasu. I tak jakbym nawet sie spotkal z kims nie dam rady prowadzic nieskonczonych rozmow.

Gość gość
HA, ha, tu autor tematu. Przypomniałem sobie o nim i go odświeżam, gdyż moje działanie przyniosło efekt :D Zaprosiłem pewną dziewoję na randkę i się zgodziła, pisaliśmy ze sobą kilka dni. 23:52 jak masz jakiś problem z USRANIEM to polecam papier toaletowy, nie jest drogi, no a później to wypadałoby się podmyć ale to już jak uważasz :D a do tego zaraz poniżej - to nie jest prowo, jak dla ciebie to szajs to nie słuchaj, proste, ale niektórym taki ponadczasowy utwór może pomóc, stąd mój wpis. Mnie pomógł, jak widać :D