Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o tej sprawie pobitej przez partnera dziewczyny?smierdzi cos..

Polecane posty

Gość gość
Puknij się w łeb,to, że pusta, to trzeba jej nos łamać? Mógł się rozstać z nią, ale widać mu taka pasowała. Takie typy mają skłonność do agresji i nawet gdyby miał najlepszą partnerkę i tak by ją lał.

Gość gość
Taaaaaak? A co to za jedna wg ciebie?

Gość gość
"Ja uważam że są siebie warci. Bokser damski i pusta lala z ostrzykanymi warami. Jakoś mi jej nie szkoda. Po fotach na insta widać co to za jedna..." WTF? Jesteś zakompleksionym babsztylem, który się cieszy, że "pusta lala" dostałą wp*****l czy po prostu jesteś zwyczajnie podłym człowiekiem? Choćby i byłą najbardziej pusta to nie zasługuje na pobicie. I dla normalnych ludzi to jest jasne - dla p******w jak widać nie. I tak, skoro jakimiś fotkami usprawiedliwiasz brutalne pobicie to zasługujesz na nazywanie p*****m.

Gość gość
Jak mnie pobił mój były mąż i powiedziałam o tym znajomym to parę kobiet powiedziało "no i co takiego wielkiego, my też nie raz dostałysmy, wydziwiasz, daj spokój, po co robisz aferę" I właściwie były zadowolone ze wreszcie dostałam! Ucieszyły się ze teraz jest po równo, że mię mam lepiej!!!

Gość gość
Sorry ale te obrzydliwe ostrzykane wary jakby ją osa uchlała... Od razu widac co to za pusta osoba. I naprawdę nie jest mi akurat jej szkoda choc jestem przeciwna przemocy. I te zdjęcia jej chlopiecej sylwetki prawie na golasa przed lustrem ze prawie lono jej widac choc sylwetkę ma fatalna zero talii i bioder. Ale caly swiat musi widzieć! Dla mnie to nie jest normalna kobieta bo wartościową osoba nie robi sobie fot na prawie golasa przed lustrem i nie daje tego na neta i war sobie nie ostrzykuje. Moze rzeczywiście to zwykly pustak z parciem na szklo. Na insta foty i selfie nie pomogly to myśli ze dzieki aferze stanie sie slawna. Nie bronie tego faceta ale oni sa siebie warci.

Gość gość
Mam nadzieję że ty też znajdziesz faceta wartego siebie! Czyli wrednego, podlego, obrabiajacego każdemu tyłek.

Gość gość
Ekspertki od etykietek się znalazły

Gość gość
"Od razu widac co to za pusta osoba. I naprawdę nie jest mi akurat jej szkoda choc jestem przeciwna przemocy." Nie kłam, przecież popierasz przemoc. Nie można być przeciwnikiem przemocy i zacieszać mordę, że "o, pustak dostał". x http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,23260864,kara-smierci-albo-wpie-dol-tak-po-ludzku-rozumiem-ze-ludzie.html Może sobie ktoś poczyta i coś do niego dotrze.