Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaz12345

Czy są tu jacyś faceci z penisami powyżej 19cm?

Polecane posty

Gość aniaz12345

Wiem, że większość odwiedzających to forum to paradoksalnie faceci, pytanie czy są chociaż wśród nich goście hojnie obdarowani przez naturę?

Gość gość
mój jest nieco poniżej metra, chyba, że leżę, a jak leżę na brzuchu to nawet poniżej 19.

Gość Czy wystarczy
19.03cm?

Jest nas mniej i dlatego paradoksalnie stanowimy większość na damskim forum. Dla twoich potrzeb mogę sobie wymyślić takiego do kolan, ale co ty zrobisz z takim przypadkiem, tępa dziewucho.

Gość aniaz12345
poważnie pytam:)

Gość gość
dziś Nie umie machać... a co tu jest do umienia? Trzeba po prostu wyćwiczyć mięśnie kegla, tak by móc posuwać w równomiernym, szybkim tempie 10 minut i każda dojdzie. Gdy często przerywasz posuwanie, bo czujesz, że zaraz się spuścisz, to wiadomo, że poziom podniecenia opada i babiszon nie dochodzi.

Gość aniaz12345
Nowy, z łatwością szufladkujesz ludzi, obrzucając ich inwektywami. Świadczy to zapewne o Twojej wielkiej mądrości i inteligencji.

Gość gość
dziś Z moich doświadczeń wynika, że metoda długiego, równomiernego, szybkiego posuwania działa najefektywniej. Każda z jaką byłem miała orgazmy dzięki tej metodzie i wiem, że są prawdziwe bo widać to po reakcji ciała. Ćwiczcie mięśnie kegla zobaczycie, że się opłaci. W necie są poradniki jak ćwiczyć. Dzięki temu można opóźniać wytrysk nawet o kilkanaście minut.

Gość gość
Jeżeli ktoś jest ciekaw jak wygląda sex z bardzo dużym penisem niech zapyta się kobiety które miały lub mają takich partnerów. Jestem facetem i śmiało stwierdzam że nie musicie zazdrościć tym którzy mają 19 i więcej .Mój pierwszy sex się odbył gdy miałem 26 lat nie że nie chciałem , gdy dochodziło do pokazania się partnerce , gdy zobaczyła w zwodzie mojego penisa ubierała się i wychodziła , nici z seksu . Po wielu próbach poszukałem niedawno młodą dziewczynę w styczniu skończyła 18 lat i nie wystraszyła się mojego penisa , wręcz odwrotnie pieściła go całowała masowała , a gdy ija ją dobrze rozgrzałem , wszedłem prawie cały i nic się nie działo była wniebowzięta i całkowicie rozluzniona i zadowolona z z seksu. Jedna dziewczyna i to młoda miała macicę która nie bała się dużego i grubego penisa . Nikomu nie zazdroszczę gdy ma ponad przeciętnego , gdyż do oglądania jest mnóstwo kobiet gdy chcę wejśc niema mowy.

Gość gość
podobno uniwesalny to średni rozmiar wtedy i wilk syty i owca cała

Gość gośćbledny
Ja takiego az nimam trochu brakuje i niewiem czy by baby plakali pod nim,mnie to on dobry do reki wsam raz!!