Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperaci płacą

Tylko desperaci i pissdy płacą za nieznajomą kobiete na 1 randce

Polecane posty

Gość desperaci płacą

bo myślą że zaroohają czy coś? haha.. DES-PE-RA-CI, nic więcej, zero szacunku

Gość gość
marudzisz jak stara panna

Gość gość
Jakaś kobieta ci s**********a z randki i nie zapłaciła?

Gość gość
gość dziś marudzisz jak stara panna Zgłoś nie płaciłaś na randkach to potem musisz kota kupować, to klątwa pijawki

Gość gość
gość dziś Jakaś kobieta ci s**********a z randki i nie zapłaciła? >>> kobiety zawsze płacą za siebie na randkach, tylko kur'wy czekają na gotowe i pasożytują od samego początku

Gość gość
a kiedy kobieta staje sie znajoma? na 2 randce?! Kiedy juz może uprawiać sex? czemu nie od razu? Faceci wiecej zarabiaja, sa chetniej zatrudniani. kobiety są w tragicznej sytuacji ekonom. Niech facet płaci, inaczej przeciez nie zarooo bo po co kobieta miałaby sie oddawac i narazac na ejdsa raka i dzieciaka?

Gość gość
bo baby to chodzące kalkulatory, tu nie chodzi o uczucie tylko jaki mają z układu ZYSK, co za hoojowe czasy, Jezus by się się w grobie przekręcał widząc to

Gość gość
Chamski Polak biedak, którego nie stać na klasę, albo nie leży ona w jego naturze, zawsze będzie się pluł, by kobiety na pierwszej randce płaciły za siebie. Bo mu się zwyczajnie nie opłaca, skoro jest taki, że każda od niego ucieknie. I tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś pierwsze 3 randki KAŻDY płaci za siebie, potem sprawa do uzgodnienia, to jedyny sprawiedliwy wariant, oczywiście baby mogą być oburzone, no bo jak to do cholery," ide na randke i mam jeszcze za siebie płacić??? Ja księżniczka????"

Gość gość
gość dziś nie jemu się nie opłaca tylko JEJ!!!! Więc po hooj idzie na tą randke? dla zabicia nudy? bo nic nie traci??? Kobieta z klasą zawsze płaci za siebie zamiast robić z siebie kaleke i niemote życiową, której nieznajomy facet musi fundować proste wyjście tylko dlatego bo ona ma cípe. To już nie jest średniowiecze, haha

Gość gość
Jak dla mnie to powinno byc tak, ze placi ta osoba ktora zaprasza. Bo w slowach "zapraszam" zawiera sie gotowosc do placenia, tak jest na calym swiecie. A jak wyjscie spontanicznie to kazdy za siebie.

Gość gość
nieznajoma baba NIGDY nie zaprosi nieznajomego faceta, bo to bierne niemoty, pewnie dlatego że te chytre kur'wy nie chcą płacić za niego, teraz wszystko już wiadomo, wpadłyście

Gość gość
Rozumiem, ze nie chodzisz na randki.

Gość gość
Prawiczki fizyczno umysłowe już grasuja i pluja swoją frustracja na kilometr :D płaci ten kto zaprasza, proste. Kobieta powinna zaproponować że zapłaci ale facet z honorem jej na to nie pozwoli. Sapiesz jak potluczony. Od razu widać ze jesteś biedakiem bo ci bogaci jakoś nigdy nie mają problemu żeby sobie znaleźć atrakcyjna utrzymanke i płacić za jej zachcianki. Oni mają z tego d**e a ona torebki. Tak to działa. A ty sap dalej aż się zasapiesz miernoto. Faceci rzadko chodzą na randki bez bzykania z tyłu głowy i po to żeby spędzić miło czas bez podtekstow więc niech frajerzy płacą. I tak większego pożytku z was nie ma tak na dobrą sprawę.

Gość gość
gość dziś hahahaa :D dobre

Gość gość
Na zachodzie dziewczyny płaca za siebie, a polskie biedne baby pasożytują na facecie. Kaleki życiowe nie maja nawet kilkunastu złotych na piwo. Jak chcesz żebym za ciebie zapłacił to po spotkaniu dawaj d**y idiotko. Proste

Gość gość
Ja mam pieniądze, bo pracuję i zarabiam, ale jeśli facet mnie zaprasza, to powinien zapłacić. Jest to dla mnie sygnał, że po pierwsze, nie jest skąpy, a ja lubię wydawać pieniądze (swoje,żeby nie było:P). Jeśli facet jest skąpiradłem, to później w ewentualnym przyszłym małżeństwie czy związku byłyby wieczne kłótnie o wydatki, a wiadomo, że pojawiają się z czasem wydatki wspólne jak zakup, urządzenie mieszkania, dziecko itp. Po drugie, jeśli facet nie chce zapłacić za kawę, czy drinka, to myślę również, że nie zainteresowała go moja osoba i nie chce inwestować w tę znajomość. Albo umówił się jeszcze z kilkoma i jakby podliczył, to mu wyjdzie większa suma, więc postanowił nie płacić :P Na pierwszą randkę ludzie zazwyczaj umawiają się na kawę czy drinka, a nie do drogiej restauracji na obiad, więc moim zdaniem facet powinien zapłacić, oczywiście, jeżeli randka była udana i myśli o dalszej znajomości. Taki, który każe płacić kobiecie, to jest właśnie pissda dla mnie. Inna sprawa, jak randka nieudana i każdy idzie w swoją stronę, wtedy można zapłacić tylko za siebie i cześć :)

Gość zagadka rozwiązana
gość dziś Proste pytanie: Dlaczego kobiety nie zapraszają facetów na randki??? Odpowiedź: Bo to sknery i pasożytujące pijawki i korona by im z głowy spadła jeśli by musiały "postawić" na randce

Gość gość
gość dziś Prawiczki fizyczno umysłowe już grasuja i pluja swoją frustracja na kilometr smiech.gif płaci ten kto zaprasza, proste. Kobieta powinna zaproponować że zapłaci ale facet z honorem jej na to nie pozwoli. Sapiesz jak potluczony. Od razu widać ze jesteś biedakiem bo ci bogaci jakoś nigdy nie mają problemu żeby sobie znaleźć atrakcyjna utrzymanke i płacić za jej zachcianki. >>> po hooj mi atrakcyjna kur'wa utrzymanka???? mało burdeli??? na hooj komu kotwica u nogi w postaci księżniczki? Bogaci to debile, co z tego że nakradli troche kasy jak to pustaki do kwadratu, a kasa nie wie że debil ją posiada

Gość gość
Bo tak było jest i będzie a ty płacz dalej.

Gość gość
gość dziś facet ma inwestować w znajomość a baba nie? Gdzie to wasze równouprawnienie o które tyle walczyłyście??? aha, równouprawnienie tylko tam gdzie wy macie z tego zysk a tam gdzie strata to ma być jak za dawnych czasów, żałosne z was kur'wy

Gość stare panny kupić kota
gość dziś Bo tak było jest i będzie a ty płacz dalej. Zgłoś hooja, czasy się zmieniają i facec***asożytujące k'urwy kopną w d'upe, a tamte mogą potem kupić kota i go molestować po wypiciu skrzynki wina i gapieniu się na seriale w TV o idealnym życiu

Gość kòrwom mówie spadaj
prosta zasada na eliminacje pijawek i pasożytnich egoistycznych ku'rewek na pierwszej randce, jeśli kobieta nie zapłaci za siebie tylko oczekuje "stawiania" to od razu widać że to pasożytnia kur'wa i nic z tego nie będzie

Gość gość
Ja zawsze płacę za siebie, ale na seks ze mną facet może liczyć dopiero po minimum 3 miesiącach.

Gość gość
moge poczekać i dłużej jeśli trzeba ale tylko na kobiete WARTĄ szacunku

Gość 3 po 4
płacący za nieznajomą = frajer i desperat, może i pantofel

Gość gość
Strach się umówić bo później ci jakiś jełop d**e obsmaruje z braćmi januszami.

Gość gość
myśle o zrobieniu blogu gdzie wrzucam fotki wszystkich lasek które sępią na randkach, będe też brał fotki podesłane przez innych, wtedy oszczędze innym czas aby z pasożytkami się nie spotykali, może nawet taką płatną strone na cały kraj utworze, pomysł jest dobry

Gość gość
03:55 I będziesz bulił za wykorzystanie wizerunku prywatnego bez pozwolenia? :D No super pomysł, naprawdę, mózgu Ty xD

Gość gość
gość wczoraj Jedyna stosowna odpowiedź na Twój komentarz - hahaha :D Naprawdę mi przykro, że się Tobie nie wiedzie w życiu. Może znajdź sobie jakieś zajęcie inne, niż polowanie na kobiety, bo skoro już nabawiłeś się takich frustracji, to znaczy, że zwyczajnie się nie nadajesz, facet. Poważnie. Może jeszcze jakiegoś psychologa sobie dołóż, ot tak, prewencyjnie.