Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaproponować kobiecie seks układ? Czy warto? Czy mogą być problemy?

Polecane posty

Gość gość
nakarmic?

Gość gość
Drogi Autorze.....seks dla samego seksu...to włożenie jednego kawałka mięsa w drugi kawałek mięsa i to ma stanowić źródło radości samej z siebie???Tak......żeby tę radość odczuć to naprawdę trzeba być na poziomie edukacji i rozwoju emocjonalnego szympansa, oczywiście wyedukowanego za granicą.....Autorze,ja ci proponuje...znajdź drzewo,weź mocny rozbieg i wal w drzewko łebkiem z całej siły.....a nuż coś ci się rozjaśni, nie będziesz miał wtedy do siebie żalu,że nie próbowałeś.

Gość gość
Dla kobiet seks to przyjemność głównie psychiczna, a dla mężczyzn głównie fizyczna. Dlatego kobietom znacznie rzadziej odpowiadają seks układy. Seks dla samego seksu sprawi przyjemność większości mężczyzn i mniejszości kobiet, to czysta biologia.

Gość gość
Kobiety częściej się zakochują po seksie niż mężczyźni w kochankach...

Gość gość
gość dziś Bo mężczyzna jest często bezuczuciowym zwierzęciem.A kobieta uczuciowa i kocha.Biologia biologią ale nie płaczcie faceci bo jesteście właśnie tacy.Yebać was. gość dziś Bo to sztuka mieć kobietę z którą można szaleć i się modlić.Tylko zjep rodziela wszystko na kategorie.

Gość gość
gość dziś no dokładnie :D Niech oni nie płaczą na baby, bo sami są chorzy.można mieć normalną dziewczynę która święta nie jest bo nikt nie jest,ale nie musi być od razu puszczalska.Trzeba być mądrym żeby mieć żone,kochankę, i przyjaciółkę w jednej kobiecie :P

Gość gość
Kobiety dzis preferuja seks uklady niz zwiazki. Wystarczy popatrzec naokolo

Gość gość
wczoraj Ojej... alez musisz miec smutne zycie skoro tak piszesz. ale mam nadzieje ze poznasz smak seksu i bedziesz sie smiac z tego co mowisz sama, ja pracowałem w kilku Azjatyckich krajach po kilka miesięcy tam też poznawałem kobiety różne Azjatki i zagraniczne, byłem w udawanych związkach z kilkoma Azjatkami bo inaczej nie zgodził się na seks a ja wiedziałem że i tak wkrótce mnie nie będzie więc wynosiłem się i tyle. Niektóre z nich były oburzone i domagały się np jakichś zwrótów za zmarnowany czas (Azjatki często tak robią więc uważajcie) ale jak mnie już nie było w danym kraju to zmnieniałem numer emaile i po sprawie. Generalnie z tą kobietą nie chciałbym tak robić bo kto wie może wrócę do Polski na stałe. Teraz planuje byc do sierpnia i chcialbym szybko przejść do seksu, zebyśmy mogli sobie zrobić badania na choroby i zacząc seks. Bo nie chcę uprawiać go w prezerwatywie, chciałbym mieć ją tylko do seksu i stopniowo oswajać ją z wszystkimi rzeczami, jak anal, perwersyjny oral. Tylko na to potrzeba troche czasu dlatego pytam czy ktoś ma więcej doświadcznia w tej kwestii bo nie mam w tej sferze jakiegoś wielkiego doświadczenia z kobietami. Generalnie mam 2gą zapasową która się zgodzi bo już robiliśmy petting lizanie się itp jest gotowa na seks, ale ta jest ładniejsza i ma więcej klasy i nie chce tego zmarnować, ewentualnie mogę się spotykać z dwoma na raz ale ja to 1sza się zgodzi to jestem w stanie kochać się tylko z nią na ten okres czasu

Gość gość
Ty gosciu naprawde masz z głową porządnie nie tak, a moźe sie biedaku uderzyłeś,coś cię potrąciło,bardzo ci współczuję.

Gość gość
a ja bylabym zadowolona jakby facet byl szczery jesli podobalby mi sie to juz w ogole

Gość gość
I

Gość gość
ja już więcej się nie zakocham, mam dość miłości ale lubię seks gdyby facet mi się podobał to czemu nie

Gość gość
ty jesteś nie normalny to pewne , no debil i tyle. i mówię to jako facet .

Gość gość
Faceci czemu traktujecie kobiety jak rzeczy?! Jezeli chcesz tylko seksu to zadz po jakas pania do towarzystwa. Normalnie pojac tego nie moge. Czemu nie chcesz dac szanse tej dziewczynie skoro tak cie pociaga? To ze sprobujesz z kims byc to nie oznacza od razu wspolnego mieszkania slubu i dzieci a wspolnie milo spedzony czas. Jezeli ma klase i jest inteligentna to napewno sie nie zgodzi. Ja tez bylam w takiej sytuacji. Chlopak mnie adorowal 4 miesiace az w koncu sie w nim zabujalam a jak w koncu powiedzialam mu o swoich uczuciach okazalo sie ze tylko chce seksu. Bardzo bolalo. Tym bardziej ze nawet nie oczekiwalam slubu i dzieci ale zeby tylko byc z nim i cieszyc sie jego towarzystwem.