Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

42 lata samotna bezdzietna

Polecane posty

Gość gość
samantarusin1 dziś nie przesadzaj jeszcze wszystko przed Tobą. Zarejestruj się na jakiś portalach randkowych i pomóż szczęściu. Powodzenia. >> haha, na portalach to dopiero jest szambo i patologia, jeszcze w depresje wpadnie autorka, lepiej nie

Gość genetyczy odpad damski
gość dziś Ja jestem gnojki feministka, mam cudownego meza ktory mnie utrzymuje choc nie mamy dzieci usmiech.gif nie ide do pracy bo mi sie nie chce i nie musze, a wiecie co to jest feminizm? Ze jak mi sie zachce isc do pracy do se pojde czubki pogiete Zgłoś jesteś pijawka i pasożyt, pewnie nawet nie umiesz gotować ani nie sprzątasz, tylko seriale całymi dniami, a ten debil na to ora, idiota

Gość gośćMariaS
Słuchaj kochana. Byłam ostatnio u swojego gin i mówił że odbierał poród kobitka 46 lat i urodziła pierwsze dziecko. Szukaj faceta jak nie ma zastrzeżeń to jeszcze zdążysz z dzidziusiem. Mojej bratowej siostra urodziła mając 44 lata.

Gość gość
Uuu cisnienie skacze samczyku ? Pracowalam z moim mezem wiele lat ciezko i mozolnie w jednej firmie, a teraz moj maz lubi jak odpoczywam i pachne :) i mam czas i zawsze checi na niego :) i uwielbia moje jedzenie :) a ty szczesliwy?

Gość gość
Nie znacie kobiety a tak sie na niej wyzywacie i robia to faceci. Wstyd!. Ja tam bym chetnie z toba autorko pogadal też jestem sam.

Gość gość
Autorko może 20- kilku letni kochanek by ci się przydał?

Gość gość
Mądrze ktoś pisze. Ominęło Cię wiele rozczarowań. Wiem co piszę. Jestes sobie serem żeglarzem i okrętem. Nic nie musisz. Luz blues

Gość gość
gość dziś Nie znacie kobiety a tak sie na niej wyzywacie i robia to faceci. Wstyd!. Ja tam bym chetnie z toba autorko pogadal też jestem sam. Zgoś ale autorka jest zamknięta na poznawanie ludzi, chce tylko ponarzekać i pobiadolić jak tradycja wymaga

Gość gość
gość dziś Mądrze ktoś pisze. Ominęło Cię wiele rozczarowań. Wiem co piszę. Jestes sobie serem żeglarzem i okrętem. Nic nie musisz. Luz blues >>> luz blues czyli tak naprawde NIC

Gość gość
Jestem otwarta na poznanie kogoś wartościowego ale niekoniecznie tutaj na kafe. Nie jestem i nigdy nie byłam wojujaca feministka o co jestem tu posadzana.

Gość gość
42 to czas niedługo babcią zostać a nie matką, co ty robiłaś ostatnie 10-15 lat temu że nagle się obudziłaś?

Gość gość
obudziła się panna młoda z śpiączki? 42 lata to nie czas na takie rzeczy

Gość gość
A czy ja pisze ze to czas na dzieci? ?pisze ze jest mi smutno ze tak mi się życie potoczyło :-(

Gość gość
gość wczoraj Jestem otwarta na poznanie kogoś wartościowego ale niekoniecznie tutaj na kafe. X A dlaczego nie tutaj?. Miejsce jak kazde inne ale ok. Nie nalegam.

Gość gość
Za dużo tutaj dziwnych ludzi. Niestety jak się poczyta niektóre wypowiedzi to aż strach :-(

Gość gość
To fakt ale wiekszość tych wypowiedzi to taki pic na wode gimnazjalistów. W realu tez nie brakuje dziwnych ludzi. Wiecej wiary koleżanko.

Gość gość
właśnie.