Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie moja rodzin narobili długów a ja mam spłacać

Polecane posty

Gość gość
Z jakiej dziedziny ma być ten adwokat administracji, nieruchomości?

Gość gość
Są darmowe porady prawne. Zapytaj w urzedzie miasta.

Gość gość
Wolę zapłacić i mieć konkret. Jeszcze dzisiaj się skonsultuje.

Gość gość
Nie adwokat Tylko radca prawny, specjalista w prawie administracyjnym i masz racje nie idz do żadnego urzędu, ja raz byłam i te porady to kant d**y stłuc. Byle jak, byle szybko , po łepkach.

Gość gość
Masz racje, wole dac dwie stówy i mieć fachowa pomoc. Dzisiaj już nie zdążę ale jutro to załatwie. Dzięki

Gość gość
Byłem dziś u tego radcy, tak naprawdę nic się nie da zrobić, mogę tylko wnieść sprzeciw, że część długu jest przedawniona ale to może potrwać kilka msc zanim sąd to rozpatrzy a w między czasie komornik mi będzie wszystko z konta zdejmowal, więc chyba jedyna opcja to dogadać się z urzędem i splacać w ratach, bo inaczej z tą pracą mogę się pożegnać, nie będę miec na składki więc... co radzicie?

Gość gość
to jest jakaś p******a sytuacja :O bezprawie wręcz :(

Gość gość
Trudno, spłace żeby mieć spokój, zawsze dostaje po dupie więc się przyzwyczaiłem. Jak mi komornik zajmie konto i strace robote bo nawet na zus nie będzie mnie stać to mogę się tylko zajebać, ale nie ma co sie użalać. Dziękuję za rady

Gość gość
Bardzo, bardzo Ci współczuję. Dlaczego tylko Ty musisz to spłacać? Nikt inny z rodziny nie pracuje?? ;/

Gość gość
Pracują nielegalnie, może sie dorzucą stówe, albo dwie miesięczne ale reszta to ja musze spłacić.. ich to nie obchodzi bo nikt im z konta nie weźmie. Do sądu nie będę szedł bo to się przeciagnie w czasie, wole pójść na ugode.

Gość gość
Podaj ich do sądu, że pracują na czarno. :) Mówię Ci - nie warto, nie daj się! Walcz o siebie. Albo ich zaszantażuj - albo będą się więcej dokładać albo pójdziesz z tym do sądu.

Gość gość
I co im sąd zrobi. Brat w ogóle nie musi bo nie był nawet zgłoszony, mieszkał krócej ale to jego dobra wola, siostra coś tam ma pomóc ale z nią nigdy nie wiadomo, matki nie licze bo jest uzależniona i nigdy do pracy nie pójdzie. Ale dzięki za wsparcie, szkoda bo miałem inne plany a przez ten dług to je mocno spowolni.