Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ekspres ciśnieniowy

Polecane posty

Gość gość

Witam Uda mi się kupić ekspres do kawy ciśnieniowy do 200 - 250 zł? Może polecić coś ciekawego?

Gość gość
Nowych poniżej 1tys nie ma , oczywiście mówimy o tych z młynkiem nie jakies goownotabsy.

Gość gość
To które są warte uwagi? Nie na kapsułki!

Gość gość
Ja mam delonghi magnifica i bardzo sobie chwalę kosztowała 1200 na promocji w mediamarku

Gość gość
Dosłownie minimalnie droższy ale mogę Ci polecić ten model https://www.al.to/p/138174-ekspres-do-kawy-zelmer-piano-13z014.html jest ciśnieniowy kolbowy o mocy 15 bar. Działa na kawę mieloną albo saszetki ESE. Do tego ma dyszę do spieniania mleka więc i fajne cappuccino da się zrobić. Do tego ma fajny stylowy wygląd i jest łatwy w obsłudze. Polecam :)

Gość gość
16.04 to przeżytek! Malo ze droższy to jeszcze na kolbę ?! I bez młynka? Po zatym widziałem takie w tesko za 399 wiec nie sciemniaj po za tym z tą kolba jest dużo Pie..lenia .

Porządny ekspres mimo wszystko trochę kosztuje, jak się kupi jakąś taniochę to raczej będzie z tego lura, nie kawa.

Gość gość
Popieram, dobry ekspres ciśnieniowy to wyższa cena, ale też lepsza jakośc, młynek i inne opcje, które w sobie ma. Ten model Dinamica od DeLonghi to dobry wybór ;)