Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę się wyżalić

Polecane posty

Gość gość
13:34 sama jestes nieuk, jesli dla Ciebie straszny jest brak kropki na koncu zdania, ale ok jest "teście" to nie mam pytań:) taki błąd to nie jest pośpiech w pisaniu.

Gość gość
Cały ten wpis autorki to jedna wielka kompromitacja:D przeczytajcie jej pierwszy post ze dwa, trzy razy. Potem tez niezle leci;)

Gość gość
No, podłożyła się nieźle. Tylko kopać!

Gość gość
Znowu ten topik i ta pseudointeligentka od interpunkcji. Kropka na końcu zdania? To patrz dziumdzio, to twoje dzieło: "Autorka wczoraj 17:54 pisze "teście" hahahaha wielce inteligentna pisze teście zamiast "teściowie" ale wstyd!! smiech.gif" A z interpunkcją wygląda to na przykład tak: Autorka wczoraj 17:54 pisze "teście". Hahahaha. Wielce inteligentna pisze teście zamiast "teściowie". Ale wstyd!! smiech.gif Tak idiotko, kropka na końcu zdania, na pewno. Kompromituj się dalej.

Gość gość
I kolejny wątek rozwaliny, bo teście i wieś.

Gość gość
gość dziś kafe i wszystko jasne ...

Gość gość
Zasad dobrego wychowania to prawie żadna z Was nie posiada poza nielicznymi wyjątkami.Plujecie jadem po Autorce która być może ma albo nie ma racji.Chce się pożalić ale nie oczekuje od was że będzie moralizować co zrobiła a czego nie zrobiła.Każdy popełnia błedy i na nich się uczy.Nie potraficie odpuścić,musicie dołożyć/dokopać i czerpać z tego radość.Nie macie zielonego pojęcia o dobrych manierach,wzorów też a chcecie radzić/pouczać innych ,szukacie przecinków i kropek jakby to było w tym wszystkim najważniejsze. To takie typowe dla "Poloczków",w zanadrzu mściwość i podłość,obśmiewywanie,czepianie się drobiazgów. Dziewczyna się otworzyła,może nie radzi sobie,bya za szczera dla chalastry kafeteryjnej a wy huzia na Józia,pilnujcie swojego bałaganu,który was otacza a wstydzicie się o nim pisać. Żal mi was:D

Gość gość
dziś Dziękuję za to, co napisałaś. Nie umiałabym tego tak dobrze ująć.

Gość gość
Autorka może płuc jadem na męża i teściowa Ona taka biedna bez winy ,wielka pani z inteligenckiej rodziny. A dzieci niewychowane, bo paniusia mysli o niebieskich migdałach.

Gość gość
[13:56 A ty co???? dama z górnej półki,inteligentna inaczej:) Co znacz pluje na męża? nie pluje a żali się,kiedy dojrzała do tego że jest jej ze wszystkim zle,bo mieszkać osobą która nie przestrzega podstawowych zasad wspólżycia w tym czystości to nie pomaga w związku a szkodzi, dostrzega się tego bardziej kiedy zaczyna ubywać lat. Pierwsze lata miłości tego nie widzą a raczej bagatelizują. Dzieci jak mają poklask od jednego z rodziców też jest proble,em by cię posłuchały a nawet czuły respekt. Teściwie ludzie ze wsi ze swoimi zasadami,bardzo trudni to ludzie,zawsze musi być ich racja.nawet gdyby jej nie mieli. użo by pisać. Zajmij się sobą i swoim bałagabem plotkaro

Gość gość
Pogadałam z bratem. Powiedział, że na początku mieli niezły szok kulturowy. U nich dzieci nie ma, więc spokój, niedostosowany dom, cisza itp. A tu wpadło takie stadko... Ale, jak mówi, z czasem i dzieci zachowywały się coraz lepiej i oni lepiej się czuli. Ja w domu wprowadzam program Grzeczność+ ;) . Zaczęłam od wizyt w sklepie. Tłumaczenie przed co i jak robią grzeczne i kulturalne dzieci. Córka idzie obok koszyka i komentuje na głos "wykonanie planu". Fajnie, w formie zabawy. Obrusa nadal się obawiam, bo moja najmłodsza ma długie rączki i siano w głowie, a póki co, jestem sama bez męża i nie ma kto jej przypilnować przy nakrywaniu do stołu.

Gość gość
18.04.2018 20:15 - a jeb sie szmato:-) yhym, faktycznie straszne rzeczy brak kropki, ale błędów typu "teście" nikt nie poprawia. Jestes niezle p*****lnieta. Poza tym - kompromitacje to uprawia autorka, bo uważa sie za kogos lepszego, a robi błędy jak nieuk totalny. xxx Tak, ja pojezdzam po takich, bo - wychodzi panienka za troglodyte, ktory zawsze, ale to zawsze ma racje!, a przy tym ma pewnie bardzo ciasne horyzonty, nie ma obycia i kultury; ma juz 3 dzieci i teraz - nagle, przy wizycie u brata budzi sie z letargu i jest zaskoczona, ze dzieci zachowują sie jak barbarzyńcy i należałoby je wychowywać, bo nie wychowają sie przeciez same. Plus tylko taki, ze sa male, wiec mozna je jeszcze naprostować, a "czym skorupka za młodu..." ;) Po Prostu czytając takie zale, ma sie wrażenie, ze taka autorka usilnie chce siebie ukazać jako pokrzywdzona, albo nieobecna albo nie wiem jeszcze jaka - a przeciez sama wybrała tego facet i majac 3 dzieci, to troche kompromitacja, pytac co ma z nimi zrobic?:O

Gość gość
18:04.18 20:15 aaaa dziwo, wielkie litery:D hahha sama jestes dziumdzia, P**do ze wschodniej ściany:*

Gość gość
gość dziś Nie, kropki i przecinki. Jesteś taka głupia, czy tylko udajesz?

Gość gość
gość dziś Dobre! sama robisz błędy (wielkie mecyje...) a innych od nieuków wyzywasz. I to dlaczego? Przez jeden wyraz. U mnie w łódzkim mówi tak cała rodzina. Ale ty masz inny cel. Zgnoić i właśnie kupę znalazłaś żeby rzucić. Jak to ktoś napisał - zero dobrego wychowania. Pewnie się przejęłaś, bo choć waza na stole i obrus, to słoma z butów zamiata podłogę przy każdym ruchu, co? Zabolało....

Gość gość
Tu autorka. Podniosłam temat, ale widzę, że wróciły osoby, które nie mają nic do powiedzenia i oprócz hektolitrów żółci nie potrafią z siebie niczego wykrzesać. Ciekawe, czy trafi tu jakaś normalna osoba...