Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda że trzymanie w niepewności przynosi skutek

Polecane posty

Gość gość

Im dłużej kobieta czeka aż ją gdzieś zaprosisz tym bardziej tego pragnie i co raz bardziej na Ciebie leci. Oczywiście bez popadania w skrajność, nie może to być wiecznie ale drugi taki przypadek mam i one po jakimś czasie świruja i same sie zaczynają wdzięczyc na różne sposoby

Gość gość
Ale z Ciebie frajer. One się w międzyczasie wdzięczą do kilku takich jeleni. Tylko głupia czekałaby w nieskończoność aż jaśnie pan zaprosi ją drugi raz gdzieś.

Gość gość
Zdziwiłabyś się w polsce większość to brzydale, lamusy jeśli chodzi o facetów, a ja jestem inny, czarujący

Gość gość
Tak przynosi, ale odwrotny, manipulancie

Gość gość
W drugą strone to działa tak samo ;)

Gość gość
Odkładanie randki, = Odkładanie seksu Też mi rewelacja.

Gość gość
Jak mnie jakiś facet trzymał w niepewności, to zaczynałam się umawiać z innym. Później jak ten pierwszy chciał mnie zaprosić po 2 miesiącach było już za późno, chodziałm z tym drugim :D

Gość gość
Metroseksualna p i z d a? Fuuuuuujjjjjjj

Gość gość
Ciapulek trzymał w niepewności robaczkę, w końcu przyjechał, to ta pewnie pozwoliła na siebie nasrać z radości, że wrócił do niej. Manipulant znalazł sobie ofiare, durna stara nimfomankę i kręci ja jak tylko się da Z normalna kobieta nie miałbyś szans debilu na takie manipulacje i przeciąganie.

Gość gość
15.54 chciał Cie zaprosić bo pewnie nie miał juz innych opcji. Dobrze zrobilas ;)

Gość gość
U mnie odwrotnie. Im dłużej musiałam czekać tym bardziej byłam zniechęcona.

Gość gość
życie jest za krótkie żeby czekać nie wiadomo na co a chętnych na randki nie brakuje

Gość gość
Kobitki trzymajmy sie jak najdalej o takich manipulantów jak autor!!! Jak facet zwodzi to niech spieprza! :)

Gość gość
Ja nie będę Ciebie obrażać ale powiem krótko jeżeli zależy Tobie na Niej, to nie rób tak. Manipulacja jest najgorsza forma komunikacji

Gość gość1123
autor napisal, ze po 'jakims czasie' a to wcale nie oznacza, ze facet sie pozniej nie odzywa 2 tygodnie chyba zadna kobieta by nie chciala zeby nowo poznany facet ją stalkowal codziennie i chcial sie non stop widywac mysle ze druga randka gdzies po 2-3 dniach po pierwszej jest ok