Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robespier talaj

Jak zakończyć chory układ w pracy gdy poznałem nową dziewczynę?

Polecane posty

Gość robespier talaj
nie szefowa nie jest singielką, ma męża który jest bi i w dodatku namawia bym mu obciagnął, bo inaczej mnie zwolni :( w dodatku ja nie umiem robic loda i trochę się boję :(

Gość gość
Wysyłaj cv, nie mów nic nikomu, chodz na rozmowy i próbuj szczęścia gdzie indziej. Dziewczynie powiedz po tym jak zmienisz prace i będziesz z nią w związku, ze musiałeś zmienić prace, bo byłeś w układzie i zacznij układać życie tak jak ma być. Nikt ci nie da złotego środka, bo prędzej czy później ten układ skończyć się musi. Szkoda psychiki.

Człowieku jak Ci nie wstyd?Jesteś bardzo młody ale jak możesz lecieć na dwa fronty?Wyobraź sobie że ta dziewczyna z tobą spędza czas,jest pięknie a później wraca do domu i uprawia seks z innym.Nie dość że z nią flirtujesz i gadasz to między czasie uprawiasz seks,a właściwie puszczasz się z dużo starszą kobietą.Wiesz co,najlepiej to skończ i wstydź się!Bo tak się nie robi.A ten cytat '' Chyba tylko głupi by nie skorzystał.'' sobie daruj.Bo to co robisz jest sprzeczne z zasadami człowieka.

Gość gość
No właśnie, tylko glupi by nie skorzystał, co za tekst, a on jeszcze zdziwiony, ze ludzie go mają za dziwkę. Wstyd, wtykać szefowej i spotykać się z inną, męska d****a! I nie użalaj się nad sobą, bo to nie jest sytuacja, ze szantażem cioę wzięła, mnósztwo ludzi ma kredyty i woleliby kible myć niż dawać doooopy jak ty. Sam się zgodziłaeś na układ i jeszcze bezczelnie piszesz, że głupi by nie skorzystał, to teraz jak taki mądry jesteś to kombinuj a nie się użalasz!

Gość robespier talaj
@ gość dziś Jakby wymuszał, to ok. Ale tu mikt nie wymuszał, sam chetnie obrabiał dziurę, a teraz się żali i ma pretensje, że jest traktowny jak na plantacjii ha ha x Ona właśnie WYMUSZA na mnie i wbijcie to sobie do łbów! Ile razy mam powtarzać? Owszem, na początku nie miałem nic przeciw. Byłem singlem, dawno nie bzykałem, trafiła się okazja regularnego zamoczenia to czemu nie. Ale teraz NIE CHCĘ już! A ona nadal się tego domaga, wręcz szantażuje mnie obiegówką. To nie jest wymuszanie? Chyba do kurfy nędzy jest, prawda?

Gość gość
~Idź do PIP-u chłopie i się poskarż, tylko uważaj, żeby jakaś urzędniczka nie kazała ci szopary obrobić za poradę :D

Gość gość
o ja pitole wiesz ile ludzi ma kredyty i jest bez kasy? kurfa idź na rozmowy jak znajdziesz jakąś pracę to skończ z tym i idź pracuj gdzie indziej tylko pamietaj nie wchodź w układy aha i jeszcze jedno jak masz 25 lat to nie myślałeś że spotkasz jakąś fajną dziewczynę? aha zapomniałam ze ty myslałeś wcześniej rozporkiem a nie głową :D bo dawno nie roochałeś to teraz masz za swoje !!!

Gość gość
Nie widzę problemu. Jak ci lampucer ciągnie ci druta to zamknij oczy i wyobrażaj sobie że to twoja młoda ci stawia loda.

Gość robespier talaj
@ gość dziś Nie widzę problemu. Jak ci lampucer ciągnie ci druta to zamknij oczy i wyobrażaj sobie że to twoja młoda ci stawia loda. x Lampucera mi nie ciągnie. Nigdy nie wzięła do ust. Ale sobie to oczywiście każe robić minety. Jeszcze wnerwia mnie tekstami, żebym po minecie szedł całować się z moją dziewczyną. Chyba jest zazdrosna, że kogoś poznałem i że tamta jest dużo młodsza i piękniejsza. Stąd te docinki. Niemniej jednak to derenwujące gdy podczas stosunku oralnego ona stoi nade mną okrakiem i uśmiechając się szyderczo z góry mówi, że mam iść całować się z dziewczyną i niech tamta poczuje jej śluz. Czasem mam ochotę strzelić kurfę w ryja.

Gość gość
prowokacja ten temat

Gość gość
Ja tam bym ci jeszcze do pyska nasikała obszczańcu

Gość gość
Dobre prowo :D usmialam sie :D

Gdzie się żyje i pracuje tam się chujem nie wojuje. Szukaj nowej pracy. Wyklęcia tak czy siak. Samice wielokrotnie przełożone zwalniają byłych *****czy by nie odstraszać nowych. I nie każda jest carycą Katarzyną II by przy takiej okazji dać byłemu fagasowi odprawę... PS. Jeśli to kiedykolwiek wyjdzie że jednaka się z przełożoną w nowej pracy też Cię zwolnią. Przynajmniej ja bym tak postąpił na miejscu Twojego nowego szefa. Tacy ludzie jak Ty to policzek dla wszystkich profesjonalistów.

Gość gość
Rady (żeby było coś konstruktywnego): 1. szukaj nowej pracy, roznoś CV, szukaj dobrze. Nie ma rady: MUSISZ zmienić pracę. Kobiety rzadko wybaczają i zapominają 2. nagraj wasz seks. Kup szpieg-kamerę, ustaw w tej kanciapie i nagraj. 3. z dziewczyną się w pracy nie obnoś. Pojęcia nie masz, co możesz sprowokować. 4. jak już znajdziesz pracę zwolnij się, ale mega kulturalnie. Podziękuj za wspaniały czas. Wymyśl cokolwiek, żeby nie wyszło, że chodzi o niewygodny układ - nie dokładaj do ognia, bo się poparzysz. Wspomnij, że nie chcesz jej psuć opinii i może być pewna twojej dyskrecji. Jeśli ona spróbuje z tobą iść na ostro wyciągnij karty na stół. Ale musisz mieć twarde dowody na jej zachowanie. Najlepiej, jakby na nagraniu było widać, że to nie jest wygodny dla Ciebie układ.

Gość gość
ale prowo :D

Gość gość
Powiedz babie, że podejrzewasz, że cię czymś zaraziła i podasz ją jako przyczynę dla której robisz sobie badania w poradni dermatologicznej. Jak ją wezwą to jej j się odechce. Każdy, kto podejrzewa, że się czymś zaraził ma prawo tak zrobić ☺