Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zniszczonagirl

Ludziom przeszkadza że jestem dziecinna

Polecane posty

Jestem młodą dziewczyną.Nawet nie mam 25 lat.Mam 21.Ludziom to przeszkadza.Mam dosyć!Nikt mnie nie rozumie :( Chce mi się płakać.Mam małą grupę normalnych znajomych w wieku 20-23 i są to fajni ludzie,wyluzowani i wiedzący że są bardzo młodzi.Mam też znajomych którzy są poważni i konserwatywni.Przeszkadza im to że noszę młodzieżowe buty i trampki oraz że jestem dziecinna.O zgrozo mam 21 lat a ci ludzie już mają dzieci i mówią że tak powinno być.Czy to ze mną jest coś nie tak?Co ludziom przeszkadza?Chcecie dorastać?Dorastajcie.Ale nie zabierajcie komuś młodości

Gość gość
Zmień znajomych. Po co się otaczać toksykami.

Gość gość
Ile jeszcze założysz tematów?Masz 21 lat a nie 35.Z konserwatystami nawet nie rozmawiaj.Nie pozwól żeby tacy ludzie wchodzili ci na głowę.Mam 37 lat i Ci powiem dziewczynko że to ludzie którzy dość szybko musieli dorosnąć.To oni powinni tobie przeszkadzać i powinnaś im pokazać środkowego paluszka.Moja kobieta ma 30 lat i nadal jest dziecinna.Ma w sobie tego młodego ducha i mi się to podoba.Gdyby się sugerowała ludźmi to by była właśnie taka jak ci o których piszesz,czyli poważna i nie fajna.Mamy 2 dzieci i jesteśmy tacy sami.Szukaj ludzi podobnych do siebie.A smutasami się nie przejmuj :D

Gość gość
Chce ci się płakać bo jesteś młodziutka?Bo jesteś wesoła a innym to się nie podoba?Byłam w podobnej sytuacji lata temu i to olałam.Bądź sobą!I posłuchaj gość dziś bo sama prawdę napisał!

Gość gość
Miej to w doopie póki nie masz 30 jesteś młoda