Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzaja mnie faceci dlatego nie chce zwiazku.

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie wiem,ze i kobiety nie sa swiete ale faceci to juz grubo przeginaja. Ja akurat uwazam z czystym sumieniem ze jestem moze nie zeby swieta, ale na pewno uwazam siebie za porzadna kobiete; Wiem ze moge z siebie duzo dac i jestem swiadoma ze takie kobiety czesto sa wykorzystywane i zdradzane. Kiedys zylam marzeniami ze bede idealna zona i bede za to doceniona i kochana do szalenstwa:)naiwnosc. Meskie podejscie mnie zniecheca do tego stopnia ze nie zgodze sie byc jedna z wielu desperatek ktore zrobia wszystko dla malej kielbasy w domu, hehe smieszne to jest,wole sie realizowac,spelniac marzenia. A poza tym mam przyjaciol, seks zawsze tez mozna miec, a hejty to zwyczajny przejaw zazdrosci i tyle.Lepiej byc sama szczesliwa niz nieszczesliwa z kims innym. Oto odpowiedz wiecznej singielki 27lat :)

Gość gość
ojej takas szczesliwa ze prujesz sie na forum dla desperatek ohh

Gość gość
nie spotkałaś odpowiedniego dla siebie mężczyzny. wszystko przed tobą :-)

Gość gość
Powiem tak: Jestem z natury monogamistą. Byłem od najmłodszych lat uczony przez matkę, że wierność i uczciwość są bardzo ważne. Podejrzewam, że wpajała mi to, bo ojciec zdradzał ją. Jestem wiernym, ułożonym chłopakiem. Oczekuję stałego związku. Żadnych przygodne romanse mi nie w głowie i wiesz co? Trafiam na same zdziry... albo mam pecha, albo tak dużo ich jest. Inaczej się tego wyjaśnić nie da.

Gość gość
"Lepiej byc sama szczesliwa niz nieszczesliwa z kims innym." X To oczywiste- tak samo jakby ktoś powiedział odwrotnie, że lepiej być z kimś szczęśliwym niż samemu nieszczęśliwym. Wiadomo przecież, że lepiej być szczęśliwym. Odpowiedz sobie natomiast na pytanie: czy lepiej być szczęśliwą z kimś, czy szczęśliwą samej.

Gość gość
Mj kuzyn ma podobny problem do Ciebie. On gardzi podobnymi do siebie dziewczynami czyli spokojnymi,ciagnie go do tych 'wesolych' przebojowych i mimo ze mial juz kilka zwiazkow z tym samym typem , wnioskow nie wyciagnal :). Ma tak na wlasne zyczenie.Trzeba przeanalizowac kto Cie pociaga i co jest dla ciebie wazne. i unikac powielania schematow. Przebojowa zawsze wykorzysta spokojnego faceta bo taki facet to dla nich osiol.

Gość gość
20:13 Możesz dużo dać facetowi? A konkretnie?

Gość gość
pewnie chwalebnie olsniewajacy zaszczyt obcowania z jej swietobliwoscia...

Gość gość
nikt mi sie nie podoba

Gość gość
20:21 mam identycznie jak ty. Tylko ja sobie to sam wpoiłem. Również trafiam na takie kobiety co ty. Chyba taka kolej rzeczy..

Gość gość
nie ma czegos takiego jak trafiam na zle kobiety. sami je sobie wybieracie.

Gość gość
To dlaczego nie napisałaś ,,ale jestem kur/wa szczęśliwa, aż mi się to w pale nie mieści" zamiast tego skamlenia o chęci bycia kochaną do szaleństwa? ;-) ...takie zakłamane świruski kończą na puszczalstwie za pieniądze

Gość gość
Masz facje autorko, z facetami coraz gorzej... Z tego co widzę i czytam, masakra...

Gość gość
23:43 wybieramy? To nie wystawa sklepowa. Od 6 lat jestem sam, ponieważ nie potrafię trafić na kobietę, która chce się ustatkowac z jednym facetem..

Gość gość
00.09 no wy tez ciągle tu powtarzacie ze WYBIERAMY sobie bad boyów