Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weronika Bielik czyli ile pozostało w niej jeszcze naturalnosci

Polecane posty

Gość gość

Widzę, ze nie ma tutaj wątku na temat królowej kłamstwa polskiego instagramu. Wy chyba nie sądzicie, ze jej pośladki to zasługa ćwiczeń?

Gość gość
chyba tylko debil w to uwierzy :D

Gość gość
Nie znam typiary, ale zerknęłam na jej insta - i od razu w oczy rzuca się to, że ma silikony w cyckach i w pośladkach oraz powiększane wary.

Gość gość
Co z wami??? Popierajmy nasze polskie piękności! Na instagramie wszystkie królewny są przerobione (no prawie) - ale zachwycamy się poprzerabianyni rosjankami jak Belilova (choć faktycznie ona sama przyznała się do wielu interwencji) - natomiast nasze dziewczyny cieszące się wielką popularnością skądinąd krytykujemy.. Być może dlatego, że polki się nie przyznają, choć z drugiej strony czy to ważne? Przeróbki widoczne są gołym okiem.. a reszta to zwykła zazdrość. ;) Chcą być idealne, pozwólmy im być idealne! :)

Gość gość
Heh, tu bardziej chodzi pewnie o to, ze ona twierdzi ze nigdy sobie pośladków nie zrobiła, pewnie już sama uwierzyła w ta wersje

Gość gość
W doopie to mam co se zrobiła, a co nie.. mam w doopie ją i tysiące tępych osób siedzących na jej instagramie, oglądających zdjęcia i krytykujących atrakcyjny wygląd dziewuchy ;)

Gość gość
Zdemaskowani, taki profil na instagramie dodał jej sztuczki jak ona zdjęcia rozciąga żeby tyłek był wiekszy, komedia

Gość gość
"gość wczoraj W doopie to mam co se zrobiła, a co nie.. mam w doopie ją i tysiące tępych osób siedzących na jej instagramie, oglądających zdjęcia i krytykujących atrakcyjny wygląd dziewuchy oczko.gif " x No tak, bo te plastikowe insta-atencjuszki, które jedyne co potrafią to świecić doopskiem i propagować płyciznę intelektulaną to wcale nie są tępe, wcaaale :D