Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowi sie ze jak kobieta jest ladna to zawsze znajdzie kogos nia zainteresowanego

Polecane posty

Gość gość

Pojdzie sama do kawiarni - pozna w kolejce, pojdzie na kurs - jakis kolega sie przyplacze, do nowej pracy - tym bardziej, na impreze, gdziekolwiek. A jak kobiety nikt nie podrywa? To chyba znaczy ze jest brzydka, nie ma urody na dzisiejsze czasy i wymagania. Wiec wtedy rady typu "podrywaj sama" sa bez sensu bo wiadomo ze dostanie kosza. Zgadzacie sie?

Gość gość
No ja tak mam i takie same wnioski wysnuwam.

Gość gość
Racja w sumie

Gość gość
a co jesli kobieta sama widzi ze jest brzydka (jest szczupla, zadbana, zgrabna tylko ma nietypowe rysy twarzy), przez wiekszosc byla niezauwazana np na studiach a mimo to na ulicy pare razy zdarzylo sie ze ktos ja prosil o numer czy w innych miejscach ?

Gość gość
Jak zadbana i szczupla, to nawet jak z nietypowymi rysami twarzy - bedzie sie podobac. Mam kolezanke, na tearzy naprawde brzydka, duzy nos, male, cienkie usta, podlozna konska twarz... figorka - marzenie. Zawsze slicznie umalowana i dobrze ubrana. Exponuje swoje sliczne nogi do nieba. Jak gdzies razem wychodzimy, to ma naprawde branie u facetow. No I ma bardzo przystojnego meza :-) wiec nie trzeba miec lalkowatej urody:-)

Gość gość
Taaa wszędzie znajdzie adoratora...może w pracy, szkole czy na imprezie to tak ale już widze jak w kolejce w sklepie czy autobusie dziewczyny są podrywane :D faceci boja sie odezwac i tylko sie gapia wiec częstotliwość podrysania Nie jest wskaźnikiem urody

Gość gość
dziś Zależy od faceta. Mam znajomego kobieciarza i on wszędzie kobiety podrywa, ostatnio podobno nawet pielęgniarkę w szpitalu na odwiedzinach...

Gość gość
jak jestes brzydka i zadni faceci cie nie podrywaja to daruj sobie bo wyjdziesz na desperatke. Ewentualnie sprobuj pokombinowac z uroda jakos ukryc wady podkreslic zalety pozbyc sie jakis wad. Jesli jednak masz powiedzmy twarz jak u konia zeza krzywe nogi i dwa piegi zamiast cycckow to sobie odpusc podrywanie :)

Gość gość
Tak jakos tak jest, ze im glupszy facet tym szybcuej sie znajdzie bo leci do ci..p..ki. Na odwrot niestety nie jest, chyba, ze model z telewizji by to byl.

Gość gość
dziś Niekoniecznie model z TV wystarczy murzyn z afryki albo arab i polki już ściągają gacie.