Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ma obrzydliwe zachowania.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy warto z nim byc, skoro tak mnie to razi ? Po 1 Krytykuje innych a sam tak robi. Np krytykuje ludzi ,w tym swoich najblizszych za jakies zachowania,swojego brata krytykuje za romans z mezatka , a sam podrywa glownie zajete kobiety, z dwoma mezatkami nawet wpadl ale one usunely ciaze ( a moze tylko tak mowil a placi alimenty kto wie ), a jego brat przez dlugie lata trzymal sie z jedna wolna dziewczyna, obecnie z mezatka ale nie maja dziecka ,maz zyje za granica i ma byc rozwod a ten caly Adas bzykal kobiete ktora miala meza na miejscu ,to byl tylko seks. Pelno jest takich przykladow. Ja slyszac co mowi mysle, ze on gardzi takim zachowaniem a tu sie okazuje ze robi tak samo, zlapany na tym milczy albo zbywa, nie przejmuje sie tym ze tak robi. po 2 Nie myje sie to znaczy bardzo rzadko...raz w tygodniu na przyklad . po 3 Nie ma zainteresowan, ambicji . Ma byle jaka prace i mowi ze mu wystarczy tyle co zarabia . Nie ma prawa jazdy , samochodu, mieszkania - wynajmuje pokoj po 4 Strzela fochy, szantazuje, jak cos nie idzie po jego mysli i nie widzi co dobrego sie dla niego robi, nawet z niczego stworzy problem, obwinia innych, robi z siebie ofiare nawet jesli ktos go dobrze traktuje tylko on sam to niszczy.manipuluje slowem by wyszlo na jego korzysc,to swiat jest zly, a nie on - wedlug niego Co sadzicie?

Gość gwoli wyjasnienia
I jak my tu napiszemy, ze masz z nim zostac bo to bardzo wartosciowy facet, to ty tak naprawde zrobisz? Bo nie rozumiem co ma nasze zdanie do twojej decyzji. Czy ty sobie zartujesz czy ty pytasz na powaznie?

Gość gość
z tego co opisujesz to ten facet to chodząca toksyna, w dodatku maruda bez zainteresowan, zyjaca życiem innych :O

Gość gość
Facet regularnie sypiał z mężatkami i opowiada o tym z lekkością - już ten pierwszy punkt go skreśla. O pozostałych nawet nie wspomnę.