Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem o czym rozmawiać z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Jak zacząć rozmawiać, o czym itp.. chyba nie mam zdolności komunikacyjnych przez ciągłą samotność. Nie mam też czasu na zainteresowania bo w głowie same problemy. Warto do niej w ogóle podchodzic? Jakaś nić porozumienia jest i nie ukrywam że chciałbym z nią pójść na randkę.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
W zasadzie o wszystkim mozesz rozmawiac z dziewczyna...tylko wystrzegaj sie tematow politycznych,religijnych,finansowych.... przynajmniej na pierwszej randce... Masz wlasciwie duze pole manewru co do tematow np. -Tematyka film ,muzyka(dowiedz sie co lubi)byc moze okaze sie ze macie podobne gusta. -o zainteresowaniach(czy ma jakies hobby,jesli tak to jakie)byc moze tez zlapiecie kontakt na zasadzie podobienstw,a jesli nie to tez mow o swoich zainteresowaniach...wazne ,abys podtrzymywal rozmowe. -jaka kuchnie lubi,jej ulubiona potrawa(oczywiscie mow tez o sobie) -wazne jest tez ,abys sluchal uwaznie co ma do powiedzienia,w ten sposob dajesz jej do zrozumienia,ze interesuje Cie to co mowi. -w rozmowie najwazniejsze jest zaczac,a pozniej to juz jakos pojdzie. Musisz przelamac pierwsze" lody"....wiem dziwnie to zabrzmialo....haha...ale zycze Ci powodzenia...;-)

Gość gość
a niby dlaczego ma unikac tematow politycznych i religijnych? chyba lepiej wiedziec od poczatku z kim ma sie do czynienia.

Gość gość
Petru i po odpada.

3:06 Dlaczego ma unikac tych tematow ? Bo moze dziewczyne do siebie zrazic, jak zacznie gadac o polityce,religii,finansach...na pierwszej randce....zreszta nawet nie wypada...te tematy zawsze sa drazliwe. Pozniej jak sie poznaja to jesli chce moze poruszac takie tematy,ale na pierwszej randce powinnien przeprowadzac rozmowe tak by dziewczyne poznac ,dowiedziec sie czegos o niej samej....a nie o politykach itp.

Gość gość
glupoty piszesz i tyle. lepiej wiedziec z kim ma sie do czynienia od samego poczatku, bo jesli ktos jest np. ateista to nigdy nie bedzie z dewotka i ktos kto popiera np.pis nigdy z nim tez wiecej sie nie spotka. Dotarło durnoto?

Gość gość
Pokaż fjuta i wszystko będzie jasne :classic_cool:

3:22 Widac Twoj brak kultury i tego ze jestes osoba malo obyta. To wlasnie swiadczy o Twoim braku szacunku do drugiego czlowieka. Kiedy ludzie sie poznaja,nie mysla o tym ze beda szli na wybory ,czy tez do kosciola na pierwsza randke...wiec najpierw musza sie poznac,ale przy pierwszym spotkaniu nie bedziesz opowiadac o Bibli ,czy tez o polityce,bo to chyba nie chodzi o to....pozniej kiedy juz przelamia pierwsze lody to moga poruszac rozne tematy...czytaj ze zrozumieniem i nie oceniaj ludzi...to tylko swiadczy o Tobie jakim jestes rozmowca. Mysla ,ze chyba trafilam na osobe ,ktora uwielbia takie tematy...wiec jesli chcesz pogadac o polityce czy tez religii...to sa odpowiednie tematy...tu temat dotyczyl randki i tego o czym rozmawiac...ja powiedzialam swoje zdanie...bo wiem z doswiadczenia ze sa to tematy drazliwe dla niektorych ludzi...wiec nastepnym razem radze najpierw nauczyc sie kulturalnie rozmawiac,a potem poruszac temat...bo jesli w ten sposob do kogos sie odzywasz to znaczy ,ze w innych tematach takze...brac Ci kultury i mam tu na mysli polityke i religie.

3:22 Dotarlo..:D

Gość gość
jednak nie dotarło. szkoda na ciebie czasu.

3:53 To po co go tracisz...swoim wpisem.:)