Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Ja myślę, że po szczerej rozmowie będzie dobrze. Tylko musisz pozostać szczery, uczciwy. Może ona ci nie ufa z jakiegoś powodu? Myślę, że tutaj potrzeba jakiejść owocnej rozmowy a sytuacja się przemieni. Na niedomówieniach niczego jeszcze nie zbudowano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Na pewno na jej oczach kręci z innymi, a o tej niedostępnej marzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Nie kręce, rozmawiam z innymi jak to w pracy, ale o niczym szczególnym. Z kobietami i facetami. Raczej chodzi o coś innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 A nie traktujesz przypadkiem innych kobiet lepiej, nie rozmawiasz cały czas na jej oczach z inną? - po częsści po to, aby wzbudzić zazdrość? Ja myślę, że przed nami nie jesteś szczery i prawdomówny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Nie no skąd. Nic takiego nie robię, tylko ona mi się podoba i w takie rzeczy sie nie bawię jak wzbudzanie zazdrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 a napiszesz jej imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 a literkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mało_stanowczy 2 Napisano Kwiecień 26, 2018 Kończy się na „A” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 1:15 Po co? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 po to, bo moze ona tu to czyta a sytuacji, podobieństw duużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 To tym bardziej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 to jęcz dalej.. rzeczywiście, jesteś jedynym winnym toksykiem sam wiesz dokładnie o co chodzi, a ludzi się pytasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 jak tak czytam, to patronuje mi jeden tylko wniosek Tutaj nie chodzi wcale o sprawy podobania, zadużenia czy miłości.... największy problem polega na tym, że faceci myślą tylko rozporkami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 ta kobieta swoim zachowaniem próbuje mu coś przekazać, ale jest za głupi żeby to zrozumieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 on chyba nie jest taki głupi... już gdzieś tam napisał że to jego wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Ale co przekazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Ludzie to jest zwykle provo!!! Chłop jęczy żałośnie od kilku dni jak ostatnia p***a, ze zakochany ze ona wysyła mu oznaki zainteresowania, a nawet nie a podejdzie i nie porozmawia z nią. Woli wylewać swoje urojone żale na forum kafeterii. Nie wierze na świecie są takie c***y!!! To musi być prowokacja!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 23:24 A Twoja mama zna ją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Nie musicie mnie dobijać tymi wyzwiskami, wiem jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 A jak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Wyszedłem na gamonia, sierote i tchórza w jej oczach i ciężko będzie żeby zmieniła zdanie o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Kwiecień 26, 2018 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Może pokaż że nie jesteś gamoniem i tchórzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 16:49 To Ty tak o sobie myślisz, nie wiesz, co ona o Tobie myśli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Pewnie jeszcze gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 O niczym innym nie myślę, tylko o niej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Ona w ogóle wie o twoim istnieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Oczywiście, jak może nie wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach