Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Skoro nie zwraca na ciebie uwagi to może nie wie :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Parasol czerwony – gorące uczucie, namiętność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Pewnie nie jest świadoma, że o niej stale myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 20:33 Sny mówią prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 A w rzeczywistości masz taki parasol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Nie, w ogóle z takich rzeczy nie korzystam. Był taki mocno czerwony intensywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Z tego snu wynika, że ta osoba bardzo potrzebuje miłości, ochrony (ochrona przed deszczem - czyli ochrona przed przeciwnościami - może doświadcza silnie...). Wzięła parasol, czyli w zasadzie wszystko jasne...A ty jej nie dokładaj! Pocałunek w usta mówi o pożądaniu. Jeszcze nie wiadomo jednego: jaka była jej reakcja na pocałunek? Jeżeli przyjęła go z ochotą, znaczy odpowie dobrze na okazane jej zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 ona nie gada tylko z tobą i twoją babą, przynaj się! a poza tym : nie z każdym! nie ma tak w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Jest co taz gorzej trzęsą mi sie dlonie na jej widok.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Widzieliście się dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Tak, nanpowiedzciewet sie lekko usmiechnela. powiedzcie mi jak ja zagadać wprost czy slosobem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 napisz jeszcze raz ale po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 O k***a!!! Chłopu przyśnił się sen z parasolka i pocałunkiem, a p**********e baby dopisują do tego ideaologie. Ja p*****le, świat schodzi na psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 skoro ma cię za idiote, to lepiej daj sobie spokój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Uśmiechnęła się to dobry znak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 do ciebie? czy do kogoś koło ciebie? oj, ty bidoku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Tak, nawet sie lekko usmiechnela. powiedzcie mi jak ja zagadać wprost czy sposobem. Sory pisałem na szubko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Ty jesteś gbur po prostu! Najpierw to wyprostuj swoje swoje relacje z nią, przecież była niemiła rozmowa, pretensje...Ta kobita głupia nie jest!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Już jej chyba przeszło chociaż nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Do mnie sie uśmiechnela, nikogo obok nie było. Ona się stresuje tak jak i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Złość jej przeszła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Tak mi się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Albo sie mną bawi i sama nie wie czego chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 wyjątkowo głupi temat! prawdziwy chłop zdobywa się na odwagę albo daje sobie spokój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Czy to nie jest dziwne że facet, który chce umówić się z kobietą zabiera się do tego kilka miesięcy? Autorze co z Tobą nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Zaraz kilka miesięcy, nie aż tyle znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 19:16 Nie bawi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Skąd ta pewność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Kurcze, jeszcze ten temat...szlag mnie trafia! Nie piszcie tu nic a dajcie mu kopa na zapęd! to gagatek jak się należy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2018 Poluje na nią ale nie ma kiedy podejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach