Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 29 lat i zrobiłem dziecko 16 letniej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

jej rodzice mnie polubili, wczoraj mnie poznali

Gość gość
gratulujemy :)

Gość gość
Pedofilu masz się czym chwalić. Dziecku dziecko zrobiłeś zboczeńcu. Obciąć ci wentyl to mało.

Gość gość
Nie będę czytać KK zboku pomylony. Mam 16 letnią córkę i to jeszcze dziecko i długo jeszcze dziecko. Ona ma się uczyć a nie twoim fiutkiem zabawiać . Powiedz kręciło cię dziecko?

Gość gość
18:53 Hahaha... To jej pilnuj, a nie pozwalaj z gołą dupą i makijażem niczym 20 latka, biegać po galeriach i rynku...

Gość gość
Przyglup cieszy sie ze bachora zrobil :D powinienes plakac pajacu

Gość gość
xD a pelikany łykajo...

Gość gość
jaki pedofil jaki przygłup , masakra ile w tobie jadło podłości agresji, zbydlęcnia, niczym nie roznisz się od bydlaków typu kaczor macior czy inn piśledzieelec z sejmu, wredne chamskie bydło które ma nasrane we łbie i chce wywrócic do gory nogami kraj w imię walki ''z peło'' :D co do tematu, ona niedlugo ma 17 lat, planuje z nia przyszlosc , za rok slub,jest psychicznie na moim poziomie czyli jak dorosła kobieta , fizycznie zreszta tez, to co się stalo to przypadek, ot wypadek losu po alkoholu z mojej strony :P to, że jej rodzice mnie zaakceptoeali juz mowi samo za isebie ze nie jestem zboczeńcem, zboczeńcem to jesteś ty katolicku motłochu , dewiacyjne porabane debile , jutro do kosciola a w poniedzialek g****icie zwierzeta lub bicieje kablem dziekco, katole.

Gość gość
16 latka to na dziecko a wasze coreczki to juz pewnie nie jednemu obciagaly takie czasy. Zreszta pedofilia to seks z dzieckiem ponizej 15roku zycia. Wiec mozecie lizac buty autorowi co najwyzej. Ponadto autorze mozesz zaproponowac jej aborcje w koncu kobiety walcza o legalna aborcje. Czarne marsze to podobno marsze kobiet.

Gość gość
zrób drugie i kolejne i zarabiajcie na 500+ ...kolejne będą już łatwo szły

Gość gość
No to autorze jestes czlowiekiem sukcesu. W wieku 40 lat nie bedziesz musial sie uganiac za 27 latkami bo bedziesz miec taka u boku.gorzej jak kolezanki corki nie beda chcialy z toba romnsowac.

Gość Tez 29
A ja kupilem Barbie 10 letniej corce sasiada, lubi mnie.niezla z niej dupa, mysle ze za jakies 3-4 lata bedziemy para.na razie sobie tylko patrze na jej zgrabne dlugie nogi w szortach, chyba sie po raz pierwszy w zyciu zakochalem tak naprawde