Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobic, jak pozbyc sie tych negatywnych emocji?Prosze o rady.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Za jakis czas biore slub. Nie chce o tym nikomu mowic, bo wstydze sie, chociaz nie jestem winna ale co jesli ktos pomysli inaczej? Niby ludzie mnie znaja, wiedza ze jestem porzadna i nawet wstydliwa, bo pierwszy pocalunek mialam z obecnym chlopakiem po 3 miesiacach zwiazku w wieku 23 lat, z seksem czekam do slubu, no ale roznie bywa. Mam kuzyna - jest cichy,mily babcie zawsze go lubily...taki grzeczny chlopiec. Nie moze sobie znalezc dziewczyny. Jakis czas temu nocowal u mnie w domu. Zaprosilam go bo wiem ze z kasa ma krucho a hotel na tydzien tez by mu zabral cala wyplate. Wczesniej juz pomieszkiwal na wakacje czy swieta tylko ze wtedy mieszkalam z rodzicami , teraz juz sama w swoim mieszkaniu , mielismy dosc dobre relacje dlatego tak zrobilam. Nasze mamy sa siostrami. I kiedy przyjechal stal sie jakis dziwny... Zaczal zartowac z podtekstami seksualnymi, przytulac sie ale uznalam to za zarty, chociaz czasami juz mowil cos takiego ze mi sie cofalo ale robilam dobra mine do zlej gry. I w koncu zaczal sie do mnie dobierac, prawie ze mnie zg****il. Kiedy zaczelam plakac przestal. Do tej pory nie przeprosil, nic nie powiedzial, tak jakby tematu w ogole nie bylo, a ja sie czuje tak dziwnie... Niedlugo moj slub ale nie chce go tam tylko co ja mam powiedziec rodzinie?

Gość gość
zrobić lewatywę

Gość gość
Zglosic go na policję a co niby ????? Gwalciciela będziesz kryć ??

Gość gość
lewatywa z naparu melisy ... wprowadź powoli i postaraj się utrzymać napar przez około pół godziny. Potem idź na ubikację i pożegnaj się naparem i złymi emocjami.

Gość gość
Jesli ktos spyta powiedz ze sie poklociliscie a narzeczonemu powiedz prawde.

Gość gość
Nie mam zadnych dowodow a nie wiem czy ktos mi uwierzy bo on ma dobra opinie, jest takim grzecznym chlopcem... Jak widac pozory. Jedyne co to mam smsa od niego, gdzie pisze: kazdy wie ze ja bym tak nie zrobil i niech on tylko cos o mnie powie, to pokaze jaki jestem naprawde. bylem mily ale to sie skonczylo - kiedy grozilam mu ze powiem narzeczonemu.

Gość gość
Poza tym to bylo kilka lat temu i nie doszlo do g****u. Wycofal sie po ktorejs prosbie jak juz sie poplakalam. Zdazyl mnie pocalowac

Gość gość
Powiedz wszystkim i pokaż smsa , niech zboczeniec beknie za to , nie skrzywdził ciebie skrzydzi inna a jak będą pogłoski o sprawdzeniu innej to i tobie po czasie uwierzą , nie kryj psychola

Gość gość
Nie zapraszaj go na ślub. Jak będą pytać, to wygarnij prawdę - nawet gdybyś się miała przy tym poryczec.