Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Valgorect żel na halluksy

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Czy któraś z was używała żelu na halluksy VALGORECT? W internecie ma same dobre opinie ale czy rzeczywiście jest taki świetny?

Gość gość
Autor: Jola Ocena: To co pisze gościu na temat tej maści to są totalne brednie a osoba która prowadzi tą stronę to złodziej , ta maść nic nie daje zero efektów bo jej stosowaniu , to są tylko pieniądze wyrzucone w błoto, a zwrot produktu jest możliwy tylko przez miesiąc , Odpowiedź Dodano: 23 Lipiec 2018 Autor: gosia Ocena: W takie cuda nie wierzę, wszystko w naszej głowie, efekt placebo???????? Odpowiedź Dodano: 27 Kwiecień 2018 Autor: Benia Ocena: Oszustwo i jeszcze raz oszustwo!!! przestrzegam niezorientowanych i niedoinformowanych. Naciagacze wysyłaja po dwie przesyłki w odstępie kilku dni licząc, że ktoś nie zorientuje się odbierze i zapłaci. Oczywiście żadnego paragonu, adresu nie ma, po za jakimś mazidłem. Przestrzegam bardzo, szkoda pieniędzy Odpowiedź Dodano: 22 Kwiecień 2018 Autor: Adrian Ocena: Wystarczyło poczytać opis reklamy i od razu to pachniało ściemą, pisali, że jest to schorzenie czysto genetyczne, więc nie da się wpłynąć fizjoterapią na genetykę, dlatego wynaleźli super maść, a moje pytanie brzmi: „ jakim cudem maść miała by wpłynąć na genetykę???” Odpowiedź Dodano: 08 Styczeń 2018 Autor: Halina Ocena: to już 3 miesiące jak smaruję swoje halluksy , ale niestety nic się nie poprawia. Moje stopy wyglądają tak jak dawniej. Na mnie to nie działa i na Ciebie napewno też nie zadziała.Zastanów się zanim kupisz ten żel OdpowiedźZobacz odpowiedzi Dodano: 21 Grudzień 2017 Autor: Anna Ocena: Ten niby lek nie działa. Brak składu, paragonu mimo iż o to prosiłam. Pokazałam go ortopedzie. Powiedział, że nie jestem pierwszą, która dała się nabrać. Ten "lek" to ściema. Szkoda pieniędzy.!!!!!!!!!!! Odpowiedź Dodano: 21 Październik 2017 Autor: Eliza Ocena: Po miesiacu stosowania halux nie zmniejszyl sie ani o milimetr, natomiast dlaczylo sie zgrubienie na podeszwie i bardzo boli, trudno chodzic. Same szkody, teraz doszedl dodatkowy problem zdrowotny. Tyle z obiecanek i "ulgi" Odpowiedź Dodano: 19 Październik 2017 Autor: Lidia Ocena: Co za ściema. Sprzedaż kończy się za ileś tam minut, każą szybko to cudo kupować, zostało 7 sztuk. Alarm !!! Kupujcie !!!! Tylko jak sprzedaż już się kończy i minutnik dochodzi do zera, zaczyna od nowa , czyli od 12-tej "ostatniej" minuty. Zatłukłabym takich oszustów. Od kiedy maść wyprostuje kości. Kto w to wierzy. Odpowiedź Dodano: 28 Wrzesień 2017 Autor: Miki Ocena: Dwa podstawowe składniki w żelu "żywokost lekarski" którego 200 ml można kupić za niecałe 10 zł, można np. smarować rano i popołudniu, a na wieczór "żel z kasztanowca" niecałe 20 zł można smarować na noc - dodatkowo stawać na palcach i piętach jako ćwiczenie. Niektórzy wolą przepłacać bo myślą że jest skuteczniej ale brak myślenia i rozsądku kosztuje najwięcej. OdpowiedźZobacz odpowiedzi Dodano: 24 Sierpień 2017 Autor: Zofia Siankowska. Ocena: Mam wrażenie ,ze zostałam oszukana .Otrzymalam przesyłkę bez żadnych dokumentów i nawet nie ma numeru telefonu ,aby porozmawiać na temat tej przesyłki i tego produktu.Czy aby to była firma ,,Krzak,,? Pierwszy raz spotkałam sie z taka przesyłka .W ten produkt tez nie wierze.Ktos po prostu nas kupujących oszukuje.Produktu tez nie mozna zwrócić .

Gość rammelia

Takie specyfiki mogą co najwyżej złagodzić ból ale nie ma opcji na wyleczenie haluxów. Siostra miała też strasznie krzywy prawy palec i zrobiła operacje w Poradni Stopy w Warszawie przeprowadzonej przez dr Bryłkę. Dopiero to pomogło. Minął jakiś rok od operacji i nie ma żadnych nawrotów, prawa operowana stopa wygląda tak samo jak zdrowa lewa

Gość Kamelon

Wszelkie półśrodki mogą co najwyżej spowolnić rozwój choroby. Jeśli masz problem z haluksami powinieneś się zgłosić do specjalisty. Polecam halluxduo, ponieważ tamtejsi ortopedzi specjalizują się dokładnie w leczeniu haluksów. To jedyne prawidłowe rozwiązanie, w kwestii dbania o własne zdrowie.