Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facec***atrza na dziewczyne zanim ja pocaluja?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego facec***atrza na dziewczyne zanim ja pocaluja?

Gość gość
żeby wcelować ?

Gość gość
Nie wiem dlaczego nie ma postu...napisalam, ze zastanawia mnie jak w tytule dlaczego tak jest. Mialam do tej pory tylko 2 chlopakow, wiec moze akurat tak trafilam ale kolezanki tez opowiadaja, ze ich chlopcy tak robia. Moj obecny z ktorym jestem dopiero 2 miesiace robi tak samo - zanim mnie pocaluje wpatruje sie we mnie dluzsza chwile. Nigdy nie wiem czy on chce mnie pocalowac czy cos sie dzieje, jestem brudna itd. Dopiero jak mnie zlapie i zblizy sie ustami to juz wiem o co cho :D

Gość gość
Haha dobre. Nie chodzi o to ze patrza chwile przed na usta. Moj np zanim mnie pocaluje to wpatruje sie we mnie jak zahipnotyzowany przez kilka minut. Kiedy o cos zapytam to albo nie odpowiada jakby byl w innym swiecie, albo odpowie takim zmiekczonym glosem i usmiecha sie.

Gość gość
co w tym złego - mój też patrzył a potem pocałował i na dodatek włożył (nie zauważyłam tego) dłoń pod spódniczkę i delikatnie mnie pieścił przez majteczki. Zrobił to tak z zaskoczenia a jednocześnie bardzo miło i delikatnie i nieoczekiwanie, że nie dałam mu w papę. No troszkę nakrzyczałam i przez dwa dni się nie spotykaliśmy ale że w gruncie rzeczy podobało mi się, szczególnie to jego zdecydowanie i odwaga to po dwóch dniach spotkałam się z nim nie ponownie i szepnęłam do uszka, że nie mam pod spódniczką majteczek. Co prawda skłamałam i miałam ale bardzo skąpe stringi

Gość gość
...i specjalnie nie myłam się przez te dwa dni