Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co on zartuje w ten sposob jak zaraz sie wypiera. Nie rozumiem go...

Polecane posty

Gość gość

Moze jest tu jakis mlody chlopak i mi cos doradzi, bo juz nie wiem co myslec...Mam 19 lat, on 21. Kolega w zartach mowi ze ma na mnie ochote albo ze lubi na mnie patrzec itd.. dosc czesto zartuje w taki sposob. Jakby to bylo na serio to bym pomyslala ze sie zabujal. No ale on mowi, ze to zarty. A ja nie rozumiem po co, skoro nie odwzajemniam tego. Czesto robi podteksty a potem sie wypiera. Nie chce tracic na niego wiecej czasu , bo zaczynam sie zakochiwac ale interesuje mnie dlaczego tak postepuje. Co to ma znaczyc? Glupio mi z tym. Mowi np ze idzie sie kapac, stworzy sobie romantyczny nastroj i szkoda ze nie ma mnie w miescie. ;) A potem robi oczy i mowi ze zartuje itd.Mowie ze ma przestac a on nic :o

Gość gość
Dziecinny jest. Nie oczekuj dojrzałości od takiego mlodzika.

Gość gość
Mial juz kogos na 100% .

Gość gość
Niektórzy tacy juz są. No co zrobisz. Nic nie zrobisz. Jeśli ci to nie odpowiada to zerwij znajomość.

Gość gość
Czyli ze jest flirciarzem i to nic nie znaczy ?

Gość gość
Pewnie tak. Nawet jeśli rznie glupa to po co ci robienie z ciebie debiliki? No chyba że lubisz to nie wnikam.

Gość gość
Oj co tak ostro ze od razu robi ze mnie debilke, wydaje mi sie ze mnie lubi

Gość gość
przytula mnie, dba o mnie itd

Gość gość
robi podteksty, ale sie wypiera... a co, bezposrednio pytasz, co mial na mysli? oczywiscie ze sie bedzie wtedy wypieral, czy mial cos na mysli, czy tylko, wlasciwie, to nie pomyslal nad tym co plecie:D albo bedzie grac w podteksty - moze zrobicie sobie z tego nawet swoja charakterystyczna zabawe; albo stawiasz pod murem i jest wyparcie. i bedzie zawsze. bo takie skonfrontowanie jest najczesciej odbierane jako agresywne zachowanie, moze stwierdza wtedy ze cie urazil i sie wycofuje z dwuznacznosci. zreszta skoro takiej frywolnej gry nie podejmujesz, to czemu ma tego w zart nie obrocic? wolalbys, zeby nastapila niezreczna cisza?

Koleś jak to dziewica i chciałby i boi się. Jest nieśmiały i przyparty do muru zawsze się wyprze. Czeka, aż podejmiesz jego grę i samu mu powiesz, że podoba Ci się czy coś.