Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie ze ludzie zachwycaja sie podobnymi do siebie?

Polecane posty

Gość gość

A ludzmi o odmiennej urodzie (niekoniecznie brzydkiej) zle sie wypowiadaja?

Gość gość
Nie. Moim zdaniem ludzie wola podobnych do siebie jesli chodzi o charakter, cele w zyciu, poglady, styl ubierania itd. I tak np. dziewczyna modnie ubrana, dla ktorej liczy sie wyglad itd. wybierze podobna kolezanke, a raczej rzadko spokojna, szara myszke. Ktoś kto jest bardzo skrupulatny i jest karierowiczem tak samo kogos podobnego do siebie. Zamożni raczej przyjaznia sie też z tymi ktorym kasy nie brakuje, a biedniejsi z biedniejszymi itd. Ale typ urody to niekoniecznie bo znam wiele przyjaciolek gdzie jedna jest blondynka ,a druga brunetka o ciemnej karnacji itd., jednak w jakis sposob sa do siebie podobne

Gość gość
Nie prawda , ja mam kwadratową twarz a ubostwiam u kobiet okrągłe twarze takie jak aniołek , tak samo jestem szatynka a kocham blond włosy w lekko rudym odcieniu , choć sama sobie takich nie zrobię bo mi nie pasują

Gość gość
Bardzo często właśnie podoba nam się inny typ urody niż sami mamy. Np. ja jestem blondynką o typowo słowiańskiej urodzie, a zawsze chciałam byc brunetką o południowym typie urody ;) Z kolei może gdybym była brunetką to wolałabym być blondyką... Albo facetom blondynom często podobaj,a się brunetki, albo mulatki, azjatki itd. Natomiast w krajach południowych gdzie są sami bruneci blondynki mają największe powodzenie. My sie opalamy, a Azjatki rozjaśniają skórę i operują oczy