Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam że coś łączy mojego faceta i moją koleżankę

Polecane posty

Gość gość

Nie mam co prawda pewności, ale przyłapałam ich w dziwnej sytuacji w kuchni. w sobotę robiłam imieniny, wiadomo trochę alkoholu, kilka osób. Oni poszli zapalić, ja weszłam po coś do kuchni i stał tak blisko niej, jakby chwilę wcześniej ją dotykał lub całował, jak weszłam byli trochę zmieszani, ale ja się nic nie odezwałam na ten temat. Nie wiem co myśleć.

Gość gość
Może ją stuka. ;D

Gość gość
Stukanko jest możliwe chyba że masz obsesje na tym tle ;-)

Gość gość
I po co ten alkohol? Masz skutki..

Gość gość
Jak chcesz mieć pewność to sprawdz ukradkiem jego telefon, poczytaj smsy i rozmowy na FB. Inaczej się nie dowiesz a pytanie go jest bez sensu bo w życiu się nie przyzna tylko wmowi Ci ze wymyslasz. Sama zrób śledztwo

Gość gość
Właśnie nic mu nie mówię, bo i tak nie powie. Mam zamiar go jakoś sprawdzić, ich. Tylko jeszcze nie wiem jak. Nie mam obsesji, tylko zdziwiła mnie trochę ta sytuacja w kuchni, wyglądała trochę dziwnie i to zmieszanie w ich oczach.

Gość gość
Powiem tyle, ze jesli nie jestes paranoiczka, to jesli masz podejrzenia, to sa one na 99,9% procent sluszne. A jesli jestes paranoiczka to w tym przypadku i tak Twoje podejrzenia moga byc na 99,9% sluszne. Przeciez kobiety zawsze czuja takie rzeczy, tylko chca wierzyc ze jest inaczej, dlatego daja sie oszukiwac ( przez jakis czas ).

Gość gość
22.30 dokładnie! Intuicja nigdy nie zawodzi, przekonalam sie o tym wiele razy. Upewnij się jednak, najlepiej poszperaj mu w telefonie.

Gość gość
Pozwol mu raz niech przeleci kolezanke. Powiedz mezowi, ze kolezanka prosila Cie o jednorazowa igraszke.

Po co męczyć się szperaniem w telefonie? W momencie gdy chce się zrobić coś takiego, wiadomo że zaufanie się skończyło, więc lepiej się od razu rozstać zamiast być w związku, w którym tego zaufania nie ma.

Gość gość
Broken, dorośnij dziewczę i oszczędź sobie wstydu, bo co wypowiedz, to większa kompromitacja. Tez radzę gruntowne sprawdzenie sprawy, a jak sie potwierdzi - nie daj sie zbić z tropu i wmówić, ze to nie tak. A potem, w tył zwrot od nich obojga i nie zapomnij pozdrowić środkowym palcem.

Broken, dorośnij dziewczę i oszczędź sobie wstydu, bo co wypowiedz, to większa kompromitacja. x wiesz gdzie ja mam takie niekreatywne hejterki... no w pupie:)

A potem, w tył zwrot od nich obojga i nie zapomnij pozdrowić środkowym palcem. x i później lata samotności przez zacietrzewienie o to, że koleżanka była ładniejsza:O

Gość gość
Broken, niekreatywne hejterki? To nie jest hejt, tylko twoje skrajne poglądy i dziwactwa mnie żenują... Kiedys mnie rozśmieszalas, a teraz?

Broken, niekreatywne hejterki? To nie jest hejt, tylko twoje skrajne poglądy i dziwactwa mnie żenują... Kiedys mnie rozśmieszalas, a teraz? x :O no sorry, ale ja nie jestem wynajętym klaunem. tylko mam tą czerwoną kulkę do zakładania na nos. ile płacisz?

Gość gość
Gdybys widziała, kto pisze, To bys sie moze nawet troche zawstydziła! Ehh pozdrawiam.