Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arrt

Dlaczego kryptogeje okazują szczególne zainteresowanie niektórym kobietom?

Polecane posty

Gość Arrt

Z jakiego powodu z nimi flirtują/uczepiają się na dłuższy czas w sposób, który przypomina zakochanie z ich strony?

Gość naczelny prawik cafe level 31
hooj wie ;-) :-P

Gość gość
Szukają przykrywki albo jesteś przy kasie i wyglądasz na owcę do wydojenia :-P

Gość gość
Moja sąsiadka wyszła za maź za kryptogeja. Byla naiwną dziewicą i miała go za porządnego człowieka bo nie dobierał sie do niej przed ślubem. Po ślubie tez sie do niej nie dobierał i ktoregos dnia przyłapała go w ich łóżku z mężczyzną.

Gość gość
Może nie lubi seksu i jest szczęśliwa z pedałem, ma przyjaciółkę i męża w jednym :-D

Gość Mało_stanowczy
Zaciekawiło mnie, po czym poznajesz kryptogeja? Szeroko stawia nogi jak idzie czy o co chodzi?:)

Gość gość
Przeciwnie, trze kolanami jak dziewczyna :-)

Gość gość
Co to za nowy gatunek kryptogej . To taki gej z krypty ?

Gość Arrt
Do: Mało_stanowczy To temat na dłuższą rozmowę, ale da się takiego wyczuć, szczególnie jeśli samemu ma się do czynienia ze środowiskiem i jest się zainteresowaną kobietą, która to czy owo wytropi. ;) Łatwo jest dać sobie zmylić radar, gdy jest się biseksualistką. Wtedy pożądane cechy męskie i żeńskie u danej osoby mogą się rozmyć, toteż można nie zauważyć, że zauroczyło się w danym mężczyźnie przez to, że wiele rzeczy robi właśnie "po kobiecemu" i może nie chodziło mu o to, o co wydawało się, że chodzi.

Gość gość
Gej, który nie "wyszedł z szafy". Często ukrywający orientację przed częścią świata, niekiedy ją wypierający.

Raczej nie mam do czynienia z takim środowiskiem, kilka razy widziałem osobników, którzy wcale nie zachowywali się krypto, niemniej jednak klasycznego kryptogeja na bank bym nie rozpoznał na ulicy:D

Gość gość
Niektórym mężczyznom trudno rozpoznać swoją orientacje, też w grę mogą wchodzić zaburzenia emocjonalne, żenią się z kobietami bo to normalna kolej rzeczy.

Gość Arrt
Doskonale wiem, że to trudna sztuka, ale w przypadku faceta koło 40, który nadal nie wie na czym stoi w kwestii swojej orientacji, to byłoby już nieco opóźnione dojrzewanie. Choć może w pewnych przemyśleniach wiek nie gra roli.