Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezręczna sytuacja z dziewczyną. Jak z tego wybrnąć? Ona coś podejrzewa?

Polecane posty

Gość gość

Więc spotykam się od prawie 2 miesięcy z cudowną elegancką, miłą, wykształconą kobietą z klasą. Ja 30 lat ona 28. Jak na razie ona jest mną zachwycona, powiedziała mi że była tylko w jednym 7 miesięcznym związku. Ja postanowiłęm że zbyje ten temat milczeniem i postanowiłem że go pominę. Dlaczego? Ponieważ ja nigdy nie byłem w żadnym związku, a obficie korzystałem z życia i seksu. W czasie 4 lat pracy w zagranicznej firmie przespałem sie z kobietami prawie każdej nacji. Otóż jej stosunek do seksu jest bardzo romantyczny, dla mnie to tylko zabawa, szalenstwo perwersja. Otóż raz coś takiego poweidziałem że seks to przecież tylko zabawa ona posmutniała i zrobiła zawiedizoną minę, więc zmieniłęm temat. Ale boje sie ze moze się czegoś domyślać, a mi na niej bardzo zależy. Czy powinienem, skłamać dla naszego wspólnego dobra i powiedzieć że byłem w związku? Przyznanie się na 100% nie wchodzi w gre bo ona odejdzie, a tego bym nie przetrawił, muszę ją zatrzymać. Stąd pytanei do kobiet co byście chciały usłyszeć aby nie mieć jakichś ran w przyszłość o przeszłość partnera? Co mam powiedzieć?

Gość gość
Prawdę k****arzu.

Gość gość
tacy jak ty powinni spotykać się z puszczalskimi Polkami, bo sam jesteś puszczalski - piszę to jako facet. Tacy jak ty nie powinni spotykać się z porządnymi kobietami, tylko z takimi co je'bały się z murzynami i arabami - to są odpowiednie kobiety dla takich jak ty - bo pasujecie do siebie. Do porządnej, szanującej się kobiety to ty pasujesz jak pięść do nosa.

Gość gość
Puszczanie puszczaniem - gorsze jest to, ze z takim podejściem, mozesz miec spore problemy z dochowaniem wierności. Robiłeś badania na obecność HIV i innych?

Gość gość
Mój mąż nigdy nie był w związku dłuższym niż miesiąc ale się nie piszczał. Po prostu jedna wolała byłego, z drugą nie pasowali do siebie itp itd spał z 9. Ja miałam jeden związek 3 lata, drugi 5 lat i trzeci 4 msc. Teraz jesteśmy razem prawie 4 lata i dobrze się dogadujemy.

„Czy powinienem, skłamać dla naszego wspólnego dobra” x Eeee... jakiego „waszego wspólnego”? Chyba masz na myśli tylko swoje własne? Przecież w ogóle nie pasujecie do siebie, sam napisałeś, że ona jest „miłą, wykształconą kobietą z klasą”.

Gość gość
To jest twoja przeszłość i nie musisz nic tłumaczyć o ile ona tego wytłumaczenia nie chce bo jeśli będzie nalegać no to cóż bedziesz musial z nia na ten temat porozmawiac i mozliwe, ze ona tego nie zaakceptuje. Sa mezczyzni co wymagaja od kobiet wstrzemiezliwosci seksualnej ale sa tez i takie kobiety.

Gość gość
Dlaczego ludzie wchodzą w związki z osobami dla których są śmieciami czy odpadami społecznymi?

Gość gość
Rozkochaj ja w sobie a wszystko zaakceptuje :) Kobiety są uczuciowe i jak już przywiąże sie do Ciebie to Twoja przeszłość przestanie sie liczyć. Mężczyźni nie zakochują się tak mocno jak kobiety dlatego rzucają kobiety gdy tylko dowiedzą sie o przeszłości.

Gość gość
ale badania robiłeś?

Gość gość
noo niezreczna

Gość cala jaa
moim zdaniem albo omijaj temat ewentualnie z klasą powiedz ze lepiej o przeszłości nie mówic :)

Gość gość
Pięknie. Badania zrób żebyś dobrej kobiety hif nie zaraził chociaż taka manda jak ty tego nie zrobi. I miej tu faceta. Ta dziewczyna nawet nie ma świadomości z jakim gościem się spotyka

Gość gość
kobiety nie sa swiete

Gość gość
Może i nie są, ale to co ten człowiek robi to przegięcie

Gość gość
I moze powiem i ze mam bardzo analityczny umysl, i jak ktos tu wspominal, dowiem sie o przeszlosci wiecej i rzucam ,

Gość gość
Moim mezem nie moglby byc koles po innych c****h, no chyba ze bardzo bym sie zakochala, tak czy siak kopnelam w d**e wszystkich po innych babach, jestem z takim ktorego sama rozprawiczylam i tylko jego kochalam i z nim zostane x a sama bylas dziewica hipokrytko?

Gość gość
Jak bedzie chciala to wynajmie detektywa i wszystkiego sie dowie.powodzenia

Gość gość
O badania zapytałam ja, nie z wredoty, ale z obawy. Ludzie o tym nie myślą, a potem płacz. To jest odpowiedzialność i dojrzałość. Chodząc z kimś do łóżka, idzie sie do łóżka ze wszystkimi byłymi partnerami.

Gość gość
nooo niezreczna to fakt

Gość gość
Ostatnia wypowiedz szczerze mnie rozbawila :-D hahahaha

Gość gość
Juz przedostatnia

Gość gość
powiedz ze jestes czysty bo czekasz do slubu

Gość gość
Powiedz ze nie byles nigdy w stalym zwiazku bo nie poznales nikogo tak wyjatkowego jak Ona.. wtedy nie sklamiesz, i powiesz to co ona chce uslyszec. Z ilosc***artnerek nie musisz sie tlumaczyc, to nie jej sprawa co bylo przed nia. Ci wszyscy co tu na ciebie napadaja , zwyczajnie ci zazdroszcza. Jak kiedys zapyta o ilosc partnerek, mozesz odpowiedziec ze “bylo ich troche”. I to normalne jak jest sie jest atrakcyjnym singlem (jestem kobieta :-) )

Nie wiem, w czym tkwi problem. Ani dziewczyna nie jest święta, ani ty. Nie masz czego ukrywać, naprawdę. Myślisz, że gdyby ona wcześniej była w trzech czy w pięciu związkach, powiedziałaby ci o tym? Nie. jakie znaczenie ma to czy było się wcześniej w jednym, poważnym związku czy miało wielu kochanków, kochanek? Myślę, że lepszy jest chłopak, który miał wiele kochanek a nigdy nie zaangażował się emocjonalnie niż ten, który był chociaż w jednym związku i był zakochany. Jeżeli dziewczyna jest normalna i potrafi logicznie myśleć, to nie będzie się przejmowała.

Gość gość
Taki facet nie może być wierny

Gość gość
Witam, Dziękuje za wszystkie odpowiedzi, szczególnie to podnoszące na duchu, jeszcze bardziej jest to ważne że to są opinie kobiet. Wiem, że obiektywnie nie jest to za dobre mieć kilkadziesiąt czy kilkaset kobiet na liczniku, ale jak człowiek jest sam na obcym lądzie przez wiele lat to szuka czułości i pocieszenia, są problemy, których samemu się rozwiązać nie da, stres, a seks łatwo to łagodzi i czyni życie prostszym. Będę starać się być wiernym dla niej, wiem że wokół wiele pięknych kobiet i same pokusy, ale ja się zakochałem, to idealna kobieta do założenia rodziny, nie będę jej zdradzać, a gdybym miał chwile słabości to ewentualnie powiem jej co zrobiłem i pozwole też żeby z kimś innym się przespała, wiecie ja generalnie nie jestem taki najgorszy, nie sądze abym przekroczył 100 zaliczonych kobiet, bo znam włocha, od 4lat mieszka w Tajlandii i powiedział że zrobił już 350 dziewczyn. Kiedyś spotkałem 33letniego kanadyjczyka powiedział że w jedne wakacje w Meksyku i Kolumbii zaliczył ponad 50 kobiet, więc ja nie traktuje seksu aż tak jakoś dla sportu tylko dla przyjemnośći. Generalnie jestem zdrowy, musze ciągle robić badania i nie jest to tak że chodze po burdelach prostytutkach, poznaje normalne kobiety, w azji czy ameryce lacinskiej mozna przespac sie z kobieta w przeciagu 20minut od poznania i to normalne kobiety. Będę omijać temat szerokim łukiem i nic powiem tego co było od dziś zaczynam zmianę wprowadze sobie ostry celibat.

Gość gość
akurat w Tajlandii kazdy moze zaliczyc wiec nie masz sie czym chwalic, tam gosc ktory byl w Polsce prawikeim 30 lat jedzie i po tygodniu nagle ***** jedna laske dziennie, czemu - znasz odpowiedz biala twarz

Gość gość
gdybym się dowiedziała po ślubie natychmiast rozwód, powiedz prawde