Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzadko kiedy ktos mi sie podoba. Milosc.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, rzadko kiedy zdarza sie tak, ze spotkam kogos z kim nadaje na tych samych falach i chcialabym stworzyc z ta osoba zwiazek; chodzi o zwiazki romantyczne. Jesli chodzi o znajomych to mam wielu przyjaciol z ktorymi moge wyjsc do kina, czy na piwo. Chcialabym sie zakochac z wzajemnoscia, byc znow z kims w zwiazku, ale nie chce sie pchac w cos na ,, sile", bo to bylo by nie fair wobec mnie i drugiej osoby. Jak to zmienic? :) Pozdrawiam wszystkich singli i niesingli :)

Gość gość
Innymi slowy; obnizyc wymagania i wchodzic w cos mimo, ze ,,nie czuje bluesa" czy czekac az trafi sie ktos do kogo mocniej zabije serce?

Gość gość
Połóż sie na plecach i rozstaw nogi. Wkrótce się przekonasz że właściwie z każdym nadajesz na tych samych falach ;)

Gość gość
A moze jakies powazne rady? :)

Gość gość
Możesz też wypiąć tyłek jak wolisz na pieska :-)

Gość gość
Mi tez coraz rzadziej ktoś się podoba. Nigdy nie byłam zakochana nawet a mam 26 lat :(. Nawet Nie mowie o charakterze facet, dopasowaniu, ale tak ba pierwszy rzut oka, z wyglądu rzadko ktoś mi się podoba... Nie szukam idelanego modela ale takiego normalnego, np moze byc srednio przystojny ale taki ktory ma cos w sobie, co mnie zainteresuje...Nie ma w czym wybierać, wokół pelno buraków których nie dotknelabym. Niestety. A na sile z nikim nie będę, pociag fizyczny jest ważny. Poddaje się, nie chce mi sie juz szukać...

Gość gość
15.48 mam wlasnie tak samo. A jak juz sie trafi ktos przystojny to niestety charakater ma nie fajny. Hmm Ale chyba nie mozemy tracic nadziei :)

Gość gość
15.53 dokladnie! Jak to się mówi ,,jak nie urok to sraczka", wiecznie cos nie tak :(

Gość gość
Ja mam kilka latek wiecej, ale nie trace nadzieji. Choc chcialabym juz powoli zalouyc rodzine, ale jesli byc z kims nieodpowiednim to juz chyba lepiej byc samemu. U mnie na plis jest, ze w tym roku zaczelam duzo wiecej wychodzic do ludzi, ale poznac nikogo bie poznalam. Kilku ,, kumpli" ale nic po za tym. Pocieszam sie tym, ze podobno wygladam mlodziej, interesuja sie mna tez mlodsi, ale co z tego jak odpowiedniego kandydata brak :)

Gość gość
Dlategi bylam ciekawa czy ktos ma podobne doswiadczenia i moze coa doradzic:) Zmienilabym cos w sobie gdybym tylko wiedziala co. A moze chodzi o przyalowiowy lut szczescia ktorego nam brakuje?

Gość gość
Mam tak samo ale wiem dlaczego w związku z tym z koniem kopać się nie będę i mam wyj****e. Będzie to będzie a jak nie będzie to nie.