Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odebralibysie to jako komplement czy raczej nie nieznaczące zdanie?

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym sie spotykam nigdy nie mówił mi komplementów. A jeśli już to w czasie seksu. Ostatnio na randke przyszłam w sukience (takiej letniej), a zwykle chodze w spodniach i powiedział wtedy " jak pieknie dzisiaj wyglądasz,aż milo sie bedzie sciagalo ta sukieneczke"- oczywiscie z aluzja. Az mnie zatkalo bo pierwszy raz mi powiedzial, ze pieknie wygladam gdzies od roku. Ale teraz tak mysle, ze to moze przez ta sukienke i moza to bardziej interpretowac jako " ladnie sie ubralas", albo " ale sie wystroilas dzisiaj" A wy jak myslicie?

Gość gość
Jemu chodziło ze odpowiednio ubrałaś się jak na seks,ze mniej roboty będzie miał ze sciąganiem łachów z ciebi.

Myślimy, że zamiast cieszyć się, że powiedział Ci coś miłego, robisz bezsensowne rozkminy, bo i tak nikt, oprócz Twojego faceta, nie zna przyczyny tego stwierdzenia i choćbyśmy się posrali, to możemy jedynie zgadywać z minimalną szansą trafienia. Może po prostu lubi jasnoniebieskie sukienki.

Gość gość
No ale z czego mam sie cieszyc sko skoro to bylo raczej na temat sukienki, a nie na temat mnie

Gość gość
To znaczyło mniej wiecej " o wreszcie ubrałaś sukienke", albo " o ale sie wystroiłaś". Także raczej nie znaczy to, że się mu podobasz.

Gość gość
Złośliwa świnia. Pewnie coś knuje. Wygarnij mu prosto z mostu co myślisz o takim prostaku.

Gość gość
Fałszywy dziad. Nie bądź dłużna. Zripostuj, że ma takiego fajniusiego malusiego.

Gość gość
Jestem facetem i mam to samo. Moja dziewczyna ubiera się mało seksownie i atrakcyjnie wiec rzadko jej mowie, że ładnie wygląda, a nie raz jej dalem do zrozumienia że lubie sukienki i spódniczki na ładnym i seksownym tyleczku. Nie dotarło. Teraz czekam kiedy powie że nie mówię że ladnie wyglada. Ja rozumiem że stawia na wygodę, no ale kurde czasem mógłaby się odpocowac a ja poczuć dumę że mam taką laskę i widzieć zazdrość kumpli. Może do ciebie dotrze. Mimo wszystko jest wspaniała i z nią będę

Gość gość
"Zazdrosc kumpli" o qrwa ale przyglupi tepak :D

Gość gość
Zryj kal pedale :D

Podniecają Cię odchody przy jednoczesnym negowaniu swojej seksualności? Napisz o sobie coś jeszcze, ale może teraz zdaniami złożonymi - o ile potrafisz:)

Gość gość
Juz kalik kumpla opalaszowany? :D

Gość błękitnaa
Facet z którym sie spotykam nigdy nie mówił mi komplementów. A jeśli już to w czasie seksu. x Jakoś strasznie mnie to rozbawiło, nie wiem czemu.