Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet ukrył, że jest w zwiazku... Warto w to iść?

Polecane posty

Gość gość

Klasyczna sytuacja jakich wiele, a ja dałam się w to wplątać. Otóż poznałam na tinderze pewnego osobnika. Szybko spotkaliśmy się raz, później drugi, było świetnie. Przed trzecim spotkaniem powiedział, że chce być w porządku i musi mi powiedzieć prawdę, czyli, że jest w rozpadającym się związku, mieszka z tą dziewczyną, tzn. deklaruje, że chwilowo się wyprowadził. W każdym razie okłamał mnie. Było mi przykro bardzo bo poczułam się wykorzystana jakby, chociaż do niczego między nami nie doszło poza pocałunkiem. Wydaje się być fantastycznym człowiekiem, zauroczyłam się w ciągu dwoch spotań w nim jak nastolatka. Z jednej strony mam ochotę go skreślić na starcie, z drugiej strony mam głupie przeczucie ,że coś wtedy przegapię, ale może sobie wkręcam. Co robić?

Gość gość
Wziąć trzy glebokie oddechy i poczekać aż sie wyprowadzi i zakonczy związek

Gość gość
Czyli dać mu szansę? Nie oszalałam jeszcze i nie jestem desperatką?

Gość gość
Taki szmaciarz zrobi z tobą to samo co ze swoją dziewczyną. Ciebie będzie ****** a z innymi będzie się umawial na portalach. I zapewniam cię ze tak będzie zobaczysz. Powodzenia

Gość gość
Daj sobie z kolesiem spokój. Jednego związku nie zakończył a już w kolejny układ się pakuje. Swoją dziewczynę (bo póki co ją ma) okłamuje bo zapewne nie powiedział jej o Tobie a i z Tobą nie był szczery a skoro na starcie nie jest to kto wie ile jeszcze razy w przyszłości mu się to zdarzy. Poza tym uważasz że kolo który który jednej sprawy nie zamknął a szuka wrażeń to dobry materiał na partnera? Myślisz że co mówią zawsze żonaci faceci swoich kochanką - standardowy tekst że z żoną im się nie układa, żona ich nie rozumie, że związek się sypie. KOLo jest nie fair, szkoda czasu na takiego bo prędzej czy później się rozczarujesz

Gość gość
nie dawaj mu d**y pod zadnym pozorem,a dowiesz sie czego naprawde chce ,jak mu nie dasz i cie zostawi to jasna sprawa .Na Tinderze jest wiecej towaru,jesli chcesz byc towarem za jakies zludzenia z jego strony to gratuluje .