Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to albo debile kretyni po podstawówce polmozgi

Polecane posty

Gość gość

Albo inteligentni a alkoholicy albo dziwk/arze. I im jestem starsza tym bardziej mi się to potwierdza. Analfabeci którzy nie umieją się wyslowic myśleć zagadać nudni zygam wami

Gość gość
A ja babami ktore mysla, ze sa fajne na portalach.

Albo czarni albo żydzi, albo podróby z tajwańskiej fabryki. Podobno we wrocławskim ZOO, mają ostatni egzemplarz "prawdziwego samca". Możliwe, że jest nim sam Antoni Gucwiński. Spiesz się, bo sprawia wrażenie takiego na wymarciu.

Gość gość
Hajime czy inaczej prostaku bo czytam czasem twoje wpisy tak skończyłam studia podyplomowe i zarabiam więcej niż ty gwarantuje Ci. Możesz sobie pisać cokolwiek chcesz serio i tak nic nie zmieni mojego zdania. Też się umawialam na portalach i albo trafiłam na super faceta który chla ćpa a na wakacje go nie stać ze mną a ja robie co mogę żeby się wreszcie podniósł i otrzasnal z tego g****a w którym jest albo poznaje matolow którzy nie umieją wysłać smsa bez błędu albo takie polmozgi które zdania nie umieją sklecic. Zygam facetami. Nie nawidzę was

Gość gość
Ale jesteś okrutna.

Gość gość
Jestem bo od 4 lat poznawalam samych debili. Nie zasluzylam sobie zeby żyć z takimi ofiarami losu. Gowniane niesprawiedliwe życie

Gość gość
Jestem abstynentem . Wykształcenie : Szkoła policealna .

Może przyciągasz debili? Podświadomie lubisz. Może tylko debile są w stanie odwzajemnić Twoje zainteresowanie. Przemyśl to.

Gość gość
Nie mam nad czym i śmiać mi się chce jak ty i ten hajime się w każdym temacie udzielacie. Z jakiegoś powodu sterczycie w ten ładny dzień sami

@ Nagasuka dziś Kobieta z poczuciem humoru. Fajnie, ze czasem takie się zdarzają :) 00 @ gość dziś Twój poziom jasno przedstawia wyskakiwanie z zarobkami. A że jak mawial Konfucjusz: "złoto lgnie do złota, a żelazo do żelaza" tak samo i g****o lgnie do g****a, więc obcują z tobą tylko faceciki na twoim wątpliwym poziomie. "Z kogo się śmiejecie? Z samych siebie się śmiejecie" 00 I na koniec: kogo obchodzi twoje zdanie srakofagu po Wyższej Szkole Bicia G****a Na Pianę? 00 @ gość dziś Odpisała inteligentka tkwiąca na forum. Nie pomyślałaś, że niektórym tu płacą od posta? A zaraz... No tak. Myślenie. Czego ja po tobie oczekuję?...

Śmiej się, na zdrowie, tylko nie udawaj, że coś o mnie i moim stanie posiadania wiesz, bo to głupie.

Hajime, dziękuję. Pewnie jestem wyjątkowa, ale nie jestem wyjątkiem. ;-) Miłego dnia. 🖐️

Gość gość
rzygam pisze się przez rz...ale autorka poniekąd ma rację jeszcze jak czytam to okrutna to tym bardziej ma rację.s

@ Nagasuka dziś By docenić czyjąś wyjątkowość koniecznością dialektyczną jest istnienie statystycznie istotnej grupy wyjątków. :D :P 🖐️

Gość gość
Samotność niektórych kobiet jest najlepszym dowodem na inteligencję mężczyzn.:)

Gość gość
Mizosandria wylewa sie z.autorki

Szukaj tych bardziej uduchowionych, na przykład na jodze, warsztatach medytacji (np. Vipassana).

Gość szry
wyrazenie "ograniczony swiatopoglad" nabiera w wypadku autorki nowego... jeszcze bardziej mizernego w swojej istocie, znaczenia. gdyby nie zlosliwosc, to moze wykrzesalbym nawet z siebie jakies wspolczucie. jednak z ciekawosci sie zapytam - czemu imc autorka zwraca uwage tylko na takich? to dzialanie podswiadome, czy zakres zainteresowan tak waski?

Gość gość
Zgadzam się z Toba autorko, tak źle z facetami jak teraz jest to chyba jeszcze nigdy nie było :(

Gość gość
Juz niczego serio

Gość gość
A dlaczego pytasz