Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klapki na miasto, czy wypada?

Polecane posty

Gość gość
Straszne..Zrozumiałe dlaczego tu kobiety piszą że"wydają na siebie 100zl miesięcznie i są super laski "...

Gość gość
Wola mieć dom niż wyglądać fajnie,jechać na wakacje,zrobić sobie przyjemność.Zyja jak dziady i tak wyglądają ,daj spokój te klapki są dla babci na działkę!!!

Gość gość
Wy jesteście chore psychopatki! Jak musicie mieć klapki za 250zł żeby do sklepu wyjść. Ale jak się dostaje 500+ to się ma!!!

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią, absolutnie nie. Takie klapki tylko na działkę lub własnego ogrodu.

Gość gość
o losie,, ale cichobiegi, moja 74 letnia babcia ma takie :) ja mam 33 lata i musieliby mi dopłacać zebym coś takiego załozyła, po pierwsze strasznie śmierdzą bo są chińskie i toksyczne, po drugie-nogi sie w nich pocą i się ślizgają i po trzecie są niezdrowe dla stóp bo nie są profilowane :)

Gość gość
o curva, ale cyrk!

Gość gość
jedyne miejsce gdzie ten szit się nadaje to dla "Pani Władzi" na działkę, a tak to sakre bleee

Gość gość
Czytam i nie wierzę. Przeciez kobieta nie chce wlozyc tego na bal. W miescie nie wypada chodzić w kostiumie kapielowym, ale w klapkach- czemu nie. Przeciez nie wlozy tego do futra czy zimowej kurtki, albo do kostiumu na spotkanie biznesowe, tylko na ulicę do letniej sukienki. Chyba pisza tu dziewczyny z jakich dziur. Im wieksze miasto, tym bardziej wszyscy maja w nosie, co na siebie wkładasz. W Paryżu cz NYorku mozesz nosic nawet kazdy but z innej pary, nikogo to nie wzruszy.

Gość gość
Raczej na wsi jak jesteś tylko sama z rodziną na swoim podwórku.

Gość gość
Jak dla starej baby ze wsi.

Gość gość
Nie nie i jeszcze raz nice, no chyba ze masz z 70 na karku jak potrzebujesz klapki to kup sobie chociażby zwykłe japonki ale nie to po mieście litosci..A jak w japonkach nie możesz to chociaż coś w tym stylu są tez takie na konturnie niewysokiej.https://www.google.pl/search?client=ms-android-samsung&biw=360&bih=290&tbm=isch&sa=1&ei=RGTkWsWROMbJwAL0hZ7YCQ&q=klapki+damskie&oq=klapki+dam&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0.0l5.5550.7876..8656...0....1310.3018.0j1j1j1j7-2..........1.........0i67.UK4ZhO7M0aM%3D#imgrc=kLHCueu7RkD-8M:

Gość gość
Polecacie klapki , które na mega niezdrowe, na płaskim i cienkim obcasie , tak samo beznadziejne sa noszone masowo baleriny, w miescie na twardym podłozu. Te, co chce dziewczyna przynajmniej wygladaja wygodnie. W ogóle co za problem, zeby pytała, czy chce te klapki włozyc na wesele czy bankiet, albo wrecz, czy wam sie podobają, to jeszcze. Ale czy wypada?! pewnie, ze wypada, zaaresztują?

Gość gość
Nie zaaresztuja ale bedzie posmiewiskiem, poza tym naprawde trzeba nie szanowac samej siebie zeby sobie tak obrzydliwe klapy kupic. Jak ktos sie szanuje to otacza sie przynajmniej estetycznymi przedmiotami. Takie klapki jakbym zobaczyla u kpgos na nogach to bym pomyslala ze ta osoba traktuje siebie sama jak szmate jest jakas psychiczn

Gość gość
nie każdy dostaje za rozmnażanie się 500+ aby kupić sobie droższe klapki

Gość gość
Gosciu z 14:56 ale wyzej ktos podal link do klapek normalnych i ladnych I tanszych o 3 zl niz te autorki. Mozna wiele innych ladnych znalezc w tej cenie Takze to nie o pieniadze chodzi a o gust.

Gość gość
Dobrze, nie musi na plaskim napisałam tez są na lekim konturnie podobne do klap autorki ale nie typowo ogrodowe, tylko można śmiało na miasto wyjśw. Po za tym nie wiem czy te klapki autorki nie sa z gumy czy plastiku bo jak tak to raczej też nie nadają się noszenia np upale .

Gość gość
Ale autorka nie pyta, czy się komuś podobają, ani nie pisze ile ma lat, tylko, czy wypada. Na miasto, więc może po bułki idzie, nie na audiencję do królowej. Wypada.

Gość gość
W Polsce nie wypada. W krajach normalnych nikogo nie obejdzie jakie masz buty.

Gość gość
gość wczoraj W Polsce nie wypada. W krajach normalnych nikogo nie obejdzie jakie masz buty. xxx Z ust mi wyjęłaś :):):)

Gość gość
I tu się bardzo myślicie bo widać że nie jeździcie nigdzie.

Mój sąsiad w klapkach do kościoła chodzi a ty pytasz o wyjście na miasto :)

Gość gość
6:49 przez 10 lat mieszkałam w Londynie, Helsinkach i paryzewie. Nikogo nie obchodzi jak kto chodzi po ulicy, jak żyje i co robi w wolnym czasie.

Gość gość
A co wy chcecie? Klapki jak klapki...

Gość gość
Klapki brzydkie. Gdyby były bez wzoru i w jednym kolorze, to by się tak nie rzucały w oczy. Nawet w tej cenie można kupić ładniejszy fason klapek i w ogóle obuwie, więc nie widzę sensu posiadania czegoś takiego.

Gość gość
ale gawno

Gość gość
we wrocku tylko stare cyganichy w takich popylają :)