Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego od kiedy pamietam podobam sie tylko mezatkom

Polecane posty

Gość gość

I mowia ze jestem zmyslowy. Nie zadaje sie z nimi ale zastanawia mnie ze same takie...

Gość gość
a wolne na ciebie nie reaguja?

Gość gość
wolne posuwam

Gość gość
A od kiedy pamiętasz?

Gość gość
a mezatek nie posuwasz? masz wysokie morale? ;)

Gość gość
Ktos sie podszyl. Wolne reaguja tak sobie a mezatki zawsze wpadaja w euforie komplementuja mnie ze zmyslowy etc.

Gość gość
Nie lubie rozwiazlych babsk ktore wracaja do domu i chlop je dopada a potem zaraz pisza do innego. Zarazic sie nie chce i nie lubie latwych.

Gość gość
Jak ma meza i chce zdradzic lub zdradza to wiadomo ze do wszystkich tak mowi nie tylko do mnie. Ale ciekawi mnie czemu tak je masowo przyciagam. No nie wiem moze sa porzadne i tylko do mnie tak ale watpie

Gość gość
mezatki maja to do siebie albo maz ma je gdzies i puka na boku albo juz nie te lata rozstepy i tylek jak u slonia wiec masz u takich wybrakowanych powodzenie Naprawde nie ma sie czym chwalic

Gość gość
Hehe mimo to jednak ktos siedzi z nimi...wiec pieknie to podsumowalas

Gość gość
Nie podobasz sie. Po prostu sluzysz tylko do seksu

Gość gość
Hehe no wiadomo ze takie maja zamiary ale dlaczego akurat tylko po to? Znaczy ze wygladam na bardzo jurnego zdrowego chlopa ktory wzbudza w nich to co najgorsze? :D

Gość gość
witaj w klubie na mnie leca sami zajeci ;(

Gość gość
gość dziś Jak ma meza i chce zdradzic lub zdradza to wiadomo ze do wszystkich tak mowi nie tylko do mnie. Ale ciekawi mnie czemu tak je masowo przyciagam. No nie wiem moze sa porzadne i tylko do mnie tak ale watpie x Tak jasne, porzadne i tylko do Ciebie lgna. Ale Ty masz ego hahaha. Porzadne nie podrywaja NIKOGO, nawet jesli mezczyzna im sie podoba i okaze zainteresowanie. Najpierw zostawi meza, a potem bierze sie za innych. Porzadny czlowiek nie bawi sie jak malpa, ze bzyka sie z kazdym i nie pusci jednej galezi poki nie zlapie drugiej. Widac masz inna definicje 'porzadnosci'.

Gość gość
Tez tak mam, tylko ze do mnie nawet same zagadują i to na ulicy !!! Panie w wieku 35+, czasem zdarzają się atrakcyjne i wiem ze chciałyby pogrzeszyc ze mną:)

Gość gość
gość dziś Hehe no wiadomo ze takie maja zamiary ale dlaczego akurat tylko po to? Znaczy ze wygladam na bardzo jurnego zdrowego chlopa ktory wzbudza w nich to co najgorsze? smiech.gif x Dlatego ze wyczuwaja, ze jestes latwy. Mezczyzna na poziomie czyli przystojny, meski i jak to mowisz jurny moze miec kazda a taka mezatke to splawi w sekundzie. Po co maja startowac do wymarzonych skoro z gory jest to skazane na kleske. Wiadomo ze na kochanka /kochanke bierze sie kogos kogo nikt nie chce (tak jak Ciebie).Wtedy taka osoba jest powiedzmy na wylacznosc, nie bedzie robic problemow tylko pokornie czekac i da sie zwodzic, ale zawsze chodzi tylko o seks i dowartosciowanie.