Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego podobem sie wylacznie zonatym facetom

Polecane posty

Gość gość

Mam figure modelki, urode hm...wloska. O co tu chodzi? Dodam ze nienawidze ich za to ze chca zdradzac swoje zony i przepedzam ich. Ale nie rozumiem tego.

Gość gość
Ja chyba zonom, bo sie usmiechaja. Singielki nigdy. No chyba, ze na portalu oczko dostane czasem.

Gość gość
Dziwne to jest.

Gość gość
tez sie podobam tylko zajetym

Gość gość
Widać masz wygląd dziffki

Gość gość
To znaczy że podobasz się facetom którzy nie chcą angażować się tylko postukać i wrócić do żony. Czyli wyglądasz na dziwkę, która nie będzie szukała poważnej relacji tylko chce się trochę powycierac.

Gość gość
A ja się podobam rozwódkom lub mężatkom.

Gość gość
Bo w ich oczach wyglądasz na *****cza i męską dziwkę a one szukają jednorazowych wrażeń.

Gość gość
Czyli ze naprewde jestem piekna skoro wola mnie ...niz ukochane?

Gość gość
Tak,chyba tak jest, jak podobamy sie zajetym, tzn, ze jestesmy ladni i atrakcyjni. Single maja porabane w glowach, dlatego sie nie ogladaja.

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to ze wszystko mam przykryte. A jak odslonie nogi to juz jest masakra. Jak gdyby nigdy nie widzieli kobiety. To chyba chodzi o atrakcyjnosc, witalnosc, cos co sprawia ze koharzymy sie z jednym i ze to bedzie bardzo przyjemne az tak mile ze sa w stanie zaryzykowac rodzine dla romansu. Oglupiamy ich wygladem chyba

Gość gość
ale macie wytlumaczenie... hahaha jak ktos jest atrakcyjny to podoba sie wszystkim ale single zazwyczaj maja wymagania a zonaty...no coz. Wyposzczony bo zona nie daje wiec powie ci wszystko co chcesz uslyszec. TY mu sie nie podobasz. Ani TY, ani TWOJE CIALO. Oni sa tak napaleni ze wsadza kazdej, serio.

Gość gość
Jednak do brzydkiej by chyba nie poszedl skoro ma piekna zone, nie uwazasz? Oznacza to ze musi byc kuszacego w wygladzie co sprawia ze jest w stanie zaryzykowac utrate zony i rodziny prawda? Musi go cos tak kusic ze w nosie ma bliskich dla tych kilku chwil. Single maja wymagania ale nierealne dlatego sa...singlami.

Gość gość
gość dziś ale macie wytlumaczenie... hahaha jak ktos jest atrakcyjny to podoba sie wszystkim ale single zazwyczaj maja wymagania a zonaty...no coz. Wyposzczony bo zona nie daje wiec powie ci wszystko co chcesz uslyszec. TY mu sie nie podobasz. Ani TY, ani TWOJE CIALO. Oni sa tak napaleni ze wsadza kazdej, serio. x Uuu. Zazdrosna żonka :P

Gość gość
Jeden byl nawet taki ze powiedzial ze bedziemy rozmawiac nawet jak bedzie z zona a ja na to czy mnie przedstawi jako zmyslowa kolezanke za ktora szaleje a on ze moze ona nie spyta kto dzwoni i zeby sie nie przejmowac. Czujesz to? :D ma kompletnie w d...uczucia zony. Nie chcialabym takiego meza. Nie chce go znac ale chodzi o sam fakt ze jest w stanie poswiecic wszystko zeby tylko sie ze mna...czyli musi byc cos wartego uwagi we mnie ale co?

Gość gość
Tak sobie tlumacz - nie jestem zazdrosna zonka, tylko lesbijka. :) Ale w swojej rodzinie mam sporo chlopakow do 30 roku zycia, sporo starszych zonatych bo akurat mam liczna rodzine. Ich znajomi, ich krewni, moi znajomi ( tak sie sklada ze akurat jestem dla facetow swietna kumpela i z wieloma facetami rozmawialam zupelnie szczerze, traktuja mnie jak kumpla) wszyscy mowia to samo. Znam meska nature i wiem jak robia i co mysla. Wiadomo ze przecietna kobieta jest strasznie naiwna i co najlepsze w ogole nie dopuszcza do siebie mysli,ze moze byc inaczej. Kolejny przyklad takiej babeczki widzimy wyzej.

Gość gość
Ja widze tylko to ze ty wyzej masz jakis problem. Dla twojej wiadomosci nie interesuja mnie faceci z dziecmi bo tacy nie maja kasy...spytam moze inaczej: dlaczego interesuja sie mna wylacznie faceci bez kasy ktorzy chca zrujnowac swoje zycie oraz czyjes a nie zainteresuje sie ktos obrotny kto ma glowe na karku i kregoslup moralny oraz serce. Bo przeciez to ze jak ktos powiedzial obojetne w czym gustuja to tez obojetne kogo wybrali na zone czy nie tak? Skoro biora kogo popadnie jak ktos tu napisal to nie robilo im wielszej roznicy prawda? A ja chce goscia ktory mysli o przyszlosci o milosci kasie i perspektywach. Nie obchodza mnie czyjes dzieci. Chce wlasne wiec szkoda mi czytac twoich pseudowywodow i nie pisz do mnie bo piszesz bez sensu i nie mam ochoty tego czytac. Teraz jasniej? Niepotrzebny mi ktos kto chcialby zrujnowac mi reputacje oraz zrujnowac mnie finansowo tacy niech zostana przy zonie ale widocznie w domu czegos nie dostaja to szikaja czyli to jest jej eina a skoro tak to niech sama to naprawi albo pojdzie do pracy i sie ogarnie ode mni won

Gość gość
Nie ma nic za free wiec skoro utrzymuja zone badz sie wymieniaja dobrami z nia to niech siedza z nia a nie licza ze ktos jest glupi moze jeszcze bedzie utrzymywal nieswoje dzieci bo facet chce to i tamto. Nie obchodzi mnie to. Ale pytanie bylo takie dlaczego im sie wydaje ze maja cien szansy. Moze wygladam na kogos z kasa to lgna do mnie bo mysla ze cos na tym ugraja he he

Gość gość
Bo nie nadajesz sie na zone a tylko na kochanke. Zaden porzadny mezczyzna do ciebie nie zagada tepy szlaufie.

Gość gość
dlaczego interesuja sie mna wylacznie faceci bez kasy ktorzy chca zrujnowac swoje zycie oraz czyjes a nie zainteresuje sie ktos obrotny kto ma glowe na karku i kregoslup moralny oraz serce x bo ci majetni z zasadami moralnymi szukaja wartosciowych i ladnych kobiet taka prawda

Gość gość
5:48-dokladnie

Gość gość
Dokładnie... idealny material na "push-pull"

Gość gość
Ale przeciez ci zonaci wola jednak inna to jak niewiele musi znaczyc zona ze musza sie wspierac inna i jak wyjdzie zdrada to musi mu wybaczyc lub budowac od nowa a od 15 czy 20 lat pierze mu portki :):) dobrze ze wy nie wygladacie jak ja tu musicie tu siedziec do konca swych dni bo nawet zonaty na was nie patrzy bueheje

Gość gość
I to widac juz po wygladzie ze na zone sie nie nadaje :D bardzo jestes madra widze. Gratuluje ci rozumu. Raczej ty sie nadajesz

Gość gość
Madrzejszy zawsze musi ustapic to niech wem bedzie ze sie nadaje ale mam inne plany moge sie podraznic albo powiedzuec zonie ze maja rakie zamiary brudne porozbijac im tym zwiazki ze zona sie wkurzy i sie skonczy i zostena na lodzie. I tyle wykombinuja. Szkoda mi z wemi gadac bo i tak nic jie rozumiecie.pa

Gość gość
Tutaj na forum są same pasztety i zaniedbane matki polki.pewnie jestes ladna i zazdroszczą pisząc takie komentarze, a po drugie pewnie mają ból dupska tlustego ze maz zdradza

Gość gość
Chyba tak. Nie dziwie sie wcale. Nikt nie chce byc zdradzany. I to mi sie też nie podoba.

Gość gość
Skoro jesteś bardzo atrakcyjna to single myślą pewnie, że jesteś puszczalska bo taki jest niestety stereotyp. Wolą związać się z brzydszą bo wtedy wydaje im się, że taka będzie wierna i nie ma aż takiej bujnej przeszłości seksualnej. Żonaci szukają tylko przygody więc nie patrzą na Ciebie w kategoriach związkowych, ale odczucia mają takie same co single. To świadczy o kompleksach mężczyzn, bo nie czują się na siłach aby utrzymać przy sobie piękną kobietę. Musisz szukać wśród bardzo atrakcyjnych facetów albo z wysokim statusem społecznym, bo oni będą dumni, że zdobyli piękną kobietę. Przeciętniacy chcieliby Cię schować i ukrywać relację.

Gość gość
Mężczyźni którzy tu piszą są popiertoleni . Wolę być kochanką niż naiwną żoną :( Tak na marginesie oprócz skrajności można znaleźć środek :)