Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pośladki?

Polecane posty

Gość gość

jak uważacie, czy pośladki to miejsce intymne, czy tylko sam rowek? Bo w sumie coraz więcej dziewczyn można zobaczyć na plaży opalających się w stringach i nikogo to jakoś nie szokuje. Topless już nie bardzo.

Gość gość
nie wiem jak dziewczyna zgrabna to czemu ma nie pokazywać ? kiedy ma pokazywać jak będzie mieć 60 lat ?

Gość gość
ok, ale jednak intymnych części ciała publicznie się nie eksponuje. Stąd moje pytanie, czy pośladki nadal są tą intymną częścią ciała? Bo np piersi raczej nikt tak nie eksponuje. A zdarza się, że laska idzie przez plażę w stringach i ma kompletnie wyj****e na to, co kto o tym myśli.

Gość prawi 124
bo posladki ma każdy , a piersi mają tylko płec zeńska chociaż mnie i tak tyłek bardziej podnieca .

Gość prawi 124
sluchaj, zyje troche lat na tym świecie i jeszcze nigdy mi nie stanął na widok panny z głebokim dekoltem .. Natomiast raz panna usiadła w autobusie przede mną na siedzeniu byla w legginsach .. I wtedy kiełbasa mi stwardniała dobrze wyksponowana dupa dziala cuda

Gość gość
Nie wiem czy intymne, czy nie. Ja nie lubię latać w strojach kąpielowych mocno pokazujących pośladki, wolę te które mają szorty. Mini spódniczki czy krótkie spodenki też noszę takie, które mają rozsądną długość. A argument, że skoro jestem młoda i zgrabna to jest okej by się pokazywać jest śmieszny - cycki też mam ładne i jakoś topless nie chodzę ;)

Gość prawi 124
oczywiscie panny w topless nie chodzą raczej na plażach ... Wiec stingi to jest ich jedyna szansa by pokazać swoją seksualnosc.

Gość gość
we francjki na plazy chodzi sie topless

Gość gość
11:57: chodziłaś?

Gość gość
Lubie duze posladki

Gość gość
W każdym kraju poza Polską i krajami muzułmańskimi, kobiety opalają się topless. Ba, nawet w Tunezji, Egipcie i Maroku tak się opalają.

Gość prawi 124
W POlsce za chodzenie topless po plazy mogą dac ci mandat . A za stringi nikt ci nie da.' ale to nie tylko w Polsce .. Wiekszosci plaz na swiecie topless jest raczej zakazane ..

Gość gość
czyli z gołymi cyckami i z gołą dupa.Nie za dużo trochę tej golizny?

Gość gość
powiem swoje zdanie. Mam 32 lata i często zdarza mi się opalać w stringach. Nie mam żadnego problemu, żeby iść tak przez plażę, nawet do samochodu. Uważam, że 20-30latki tak mogą się opalać, 40latki zależy, natomiast nie wyobrażam sobie chodzić po 50 w stringach po plaży. Może jestem nietolerancyjna, ale każdy wiek ma swoje prawa.

Gość gość
prawi 124 dziś - niewiele jeździłeś po świecie, prawda? W każdym kraju są plaże nudystów i, co lepsze, w każdym kraju, w którym byłam, poza ZEA, opalałam się topless. I nie byłam jedyna.

Gość prawi 124
jakie plaże nudystów ? Ja mówie o zwyklych plażach otwartych dla każdego .. Nie intreresuja mnie plaze nudystow

Gość prawi 124
fakty sa takie ze mozesz opalac sie topless na zwyklej plazy pod jednym warunkiem - konieczne jest polozenie sie na brzuchu .. Zeby ukryc piersi .. A wtedy jest dozwolone zdjac stanik

Gość gość
Mi jest obojętne kto opala się topless - sama nie lubię pokazywać się nago obcym ludziom i tyle. Ale rozwala mnie argumentacja, że zgrabne i młode osoby mają prawo, a starsze czy niezbyt atrakcyjne już nie. To tylko pokazuje, że bycie topless/w stringach jest dla publiki :D Skoro ładne cycki są OK, a brzydkie nie... Plaże nudystów to co innego, jeśli już gdzieś miałabym pląsac nago to właśnie tam, wśród ludzi dla których to jest naturalne i nie robią tego dla widzów.

Gość gość
Plaże nudystów też są otwarte dla każdego. I nie trzeba się a nich rozbierać do naga :D Taka ciekawostka, bo pewnie nigdy na żadnej nie byłeś. Cóż, zwiedziłam większość kontynentów, opalałam się na publicznych plażach Europy, Afryki i obu Ameryk topless. Nie w stringach, bo nie lubię, ale bez stanika. Również 10 lat temu i więcej, również kiedy byłam niepełnoletnia. Więc bardzo Cię proszę, nie opowiadaj mi bajek z internetu. Wsiądź w samolot, leć choćby do Maroka i opowiedz, co widziałeś.

Gość prawi 124
ale wy wymyslacie z tym topless.. Nie wiem skąd wam takie cos do glowy przychodzi .. Stringi to na zwykłych plażach norma .. Każda szanująca sie laska , nie jakiś wieloryb nosi striingi , Natomiast topless to tylko na plażach nudystów

Gość gość
prawi 124 dziś - hahahahahahahahahhahahahahahahah tyle tylko ci powiem na te twoje wywody wioskowego głupka jedź, zobacz, przekonasz się

Gość gość
12:13: PODZIWIAM:) I nie wstydziłaś się iść przez plażę topless?

Gość gość
12:13: a dlaczego nie w stringach, opaliłabyś fajnie tyłeczek.:)

Gość prawi 124
sluchaj ja wiem ze na ibizie mozna sie opalać topless .. Ale mi nie chodzi o ibize czy kretę tylko o wiekszosc plaz w Europie . A na wiekszosci plaz ludzie zakladają najwyzej stringi Chociaz w danii czy w Rumunii nad jeziorami tam nie ma topless Ibiza ma inny klimat .