Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obrzezany romantyk

Dlaczego kobiety zdradzają?

Polecane posty

Gość gość
kochać szanować nigdy nie zacząć olewać pokazyać zawsze że kobieta z którą jest jest dla niego najpiękniejsza i jej pożąda

Gość gość
jednak chyba czesciej faceci zdradzają co zrobić abyście tego nie robili?

Gość gość1123
- zawieraja zwiazki z pierwszym lepszym, bo boja sie samotnosci i pozniej, po pewnym czasie spotykaja w pracy, czy gdzies indziej kogos, kto naprawde im sie podoba i ten facet ktory byl 'z braku laku' idzie w odstawke - po paru latach [przewaznie 5 z tego co zuwazylem] traca zainteresowanie obecnym partnerem, wg nich 'cos sie wypalilo' [moze facet przestal sie nią interesowac, stal sie pantoflem itp.] i sie zaczyna rozgladanie za innymi - k*r*wski charakter - jakiego faceta by nie miala, i tak bedzie zdradzac dla emocji, adrenaliny, poprawienia ego...to juz bledy w wychowaniu, kwestia tez otoczenia itp. ogolnie z tego co widze w okol, to napowszechniejsze sa te 2 powody

Gość gość
Ja zdradzilam bo facet był pantoflem niemotą co z biegiem czasu gdy poznałam innego który traktował mnie jak szmate docenilam niestety za późno i nigdy bym nie popelnila kolejnego błędu

Gość gość
dlaczego faceci zdradzaja ?

Gość gość
Jakie macie powody do zdrad? - olewacie nas - tylko narzekacie - przestaje wam zalezec

Gość gość
Zawsze byłam przeciwniczką zdrad i mówiłam, że przenigdy nie zdradzę swojej drugiej połowy. Jesteśmy razem od 10lat i muszę z przykrością stwierdzić, że od jakiegoś pół roku zaczęły mnie nachodzić myśli o zdradzie. Mamy po 28lat, po ślubie jesteśmy 5 lat, a czuję się nieraz jak w małżeństwie z 30letnim stażem. Mąż jest przemęczony, ale nie mam mu za złe, bo w końcu utrzymuje nas i daje mu odpocząć kiedy tylko potrzebuje.Każdy weekend ma wolny, w tygodniu pracuje po 8-9 godzin. Po pracy jest cały czas w domu. Ja sprzątam, gotuje i też pracuję. Jednak mimo tego, on zrobił się taki nijaki. Nie pamięta już o mnie jak o kobiecie, a raczej jak o "starej dobrej żonie". Przestał mówić miłe rzeczy, przestał w ogóle się starać. Wspólne wyjście? Może z dwa lata temu...? Coś spontanicznego, kwiaty, zwykły spacer? Hmm mogę zapomnieć. Sprawy w łóżku? No z raz w tygodniu, jeżeli oczywiście ja mu dziesięć razy wspomnę o tym... Zaczyna mnie to wkurzać, czuje się odrzucona, niedoceniana, zmęczona. Stał się takim "dziadem" :( przykro mi to mówić, ale właśnie dlatego zaczęłam myśleć o zdradzie.

Gość gość
"Mąż jest przemęczony, ale nie mam mu za złe, bo w końcu utrzymuje nas i daje mu odpocząć kiedy tylko potrzebuje.Każdy weekend ma wolny, w tygodniu pracuje po 8-9 godzin. Po pracy jest cały czas w domu. Ja sprzątam, gotuje i też pracuję. " X Jeżeli Ty też pracujesz to dlaczego piszesz, że on was utrzymuje? 8-9 godzin dziennie pracy to chyba żaden wyczyn. X "Przestał mówić miłe rzeczy, przestał w ogóle się starać. Wspólne wyjście? Może z dwa lata temu...? Coś spontanicznego, kwiaty, zwykły spacer? Hmm mogę zapomnieć." X A Ty robisz coś spontanicznego - przecież sama możesz zarezerwować restauracje i powiedzieć że wychodzicie na randkę. Jemu się nie chce, czy wam się nie chce?

Gość gość
Musiałeś zaznaczyć w nicku że jesteś obrzezany ROMANTYKU?? Ja jestem od kilku lat i jakoś się z tym nie obnoszę jak ty. Żadna nowość

Gość gość
14.37 Źle się wyraziłam, chodziło o to, że oboje przecież pracujemy, więc odpoczynek należy się nam obojgu i staram się mu go dać. 14.37 Jemu się nie chce. Ja chcę, proszę, zapraszam - tak jak pisałaś/eś- i nic. "Nie chce mi się. Nie chce tam iść. Jesteśmy za starzy." itd.

Gość gość
16:29 To marnie- my z mężem mamy już 40+ i staramy się raz w miesiącu gdzieś wybrać (jak uda się dzieci do dziadków podrzucić). Ja to bym chyba zarezerwowała restauracje i powiedziała, że jak on nie chce iść to jego sprawa- ja wychodzę.

Gość gość
Bardzo jestem ciekawy czy gdy wreszcie poznam jakąś laskę i będę o nią dbał, okazywał uczucia, szanował, interesował się nią... czy to wszystko wystarczy by była mi wierna? Ciekaw jestem... podejrzewam, że na początku będzie zachwycona, a z czasem jej spowszednieje i pomyśli sobie... ale du'pa ten mówi facet, wolałabym samca alfa, który by mną trochę wstrząsnął i zdradzi z kolegą z pracy... tak pewnie się to skończy.

Gość gość
Kobiety mają to we krwi wystarczy że pozna atrakcyjniejszego fizycznie i kasiastego faceta i pójdzie w tango.

Gość gość
dziś Też tak myślę...

Gość gość
to ja może opowiem swoją historie. jest bardzo adekwatna do wypowiedzi gości co napisał "jakiego faceta by nie miala, i tak bedzie zdradzac dla emocji, adrenaliny, poprawienia ego.." ogólnie w tej historii przytocze rzeczy, które mnie też postawią w niekorzystnym świetle, ale piszę: miałem dwa wieloletnie związki, w każdym dorobiono mi rogów. nigdy nie celowałem w takie topowe laski z górnej półki, bo w myśl zasady "skromna żona jest dla ciebie a ładna dla kolegów" zawsze szukałem takich skromnych, ważne aby była zadbana i ogarnięta, a to że jest szarą myszką to była sprawa drugorzędna. często koledzy robili sobie ze mnie podśmiewajki, że biore sobie takie mychy, bo ogólnie jakoś tam wyglądam i nigdy nie miałem problemu aby poderwać laskę z górnej półki. w obu związkach byłem zdardzony. w pierwszym regularnie od samego początku, a w drugim tylko raz, mógłbym o tym elabotat napisać i o jednym jak i o drugim przypadku.