Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polecacie białe łóżeczko? Bo moje koleżanka zdecydowanie nie

Polecane posty

Gość gość

Podobają mi się białe łóżeczka. Koleżanka ma teraz jakieś 1.5 roku i mówi że to nie wypal bo córka zjada farbę. Widać odbicia zębów i nie ładnie się prezentuje na krawędziach ma ciemne linie. Nie nie jest to brudne tylko zdarte. Dała za nie z materacem ok 300 zł moje tez by tyle kosztowało mam zamiar zamawiać na all wiec tak naprawdę nie wiem jakiej jest jakości. Nam do wyboru orzech lub biel. Biel będzie mi pasować do mebli orzech kompletnie do niczego no ale w ostateczności kupie i takie

Gość gość
tandetnie wygląda, przecież to płyta paździerzowa a nie drewno, dziecko ugryzie, zadrapie i będzie ci to płatami odpadało, fuj

Gość gość
Ja mam białe lozeczko patrząc na cenę z segmentu bardziej " premium". Córka spała ok 3.5 roku jak nie dłużej a teraz syn ( 140 na 70 cm , potem taki tapczanik się z tego robi ). Sprawuje się bdb i jest nadal ładne. Fakt że dzieci gryzly farbę zębami . Ale wystarczyło odmalowac po pierwszym dziecku.

Gość gość
dokładnie, padaka i syf, nawet napisali "oraz z płyty meblowej.", czyli tylko szczebelki są drewniane a reszta pażdzioch i tektura, raz dziecko uleje i bedzie puchło i sie łuszczyło

Gość gość
No to jakie mam kupić? Skoro tyle osób kupiło myślałam że nie jest takie złe

Gość gość
Bierz białe Ja miałam z meblika za poltora tys i też ślady byly

Gość gość
jak masz mało kasy to weź to najtańsze sniglar z Ikea, tam przynajmniej jest buk i szczeble naokoło a nie tektura

Gość gość
materac gryczany i kokosowy to też lipa, jak dziecko zasika to nie wypierzesz

Gość gość
To nie rozumiem dlaczego tyle osób go kupiło. No nic będę szukać dalej.

Gość gość
Na każdym łóżeczku będą ślady zębów. Ja miałam stare łóżeczko które pomalowaliśmy na ciemny brąz i był lament że ciemne to nie dla dziecka. Młody żyje, jest wesoły i ma się dobrze. Bierz takie jakie c***asuje a opiniami innych się nie przejmuj

Gość gość
Na naszym łóżeczku też były ślady,otarcia, zęby jednak mi to nie przeszkadzało w niczym. Tak czy siak dziecko mogło w tym spać.

Gość gość
ja za sam materac dalam 140zl. A lozeczko ponad 3 stowy i jest ok. Inwestujcie w lepsze materace a nie takie s**ty, potem kregoslup chory

Gość gość
Ja mialam to lozeczko i po corce jeszcze je sprzedalam bo bylo w bdb stanie

Gość gość
ja mam 24euro na godzine , moge byc dla kafeterianek na najnizszym szczeblu , podludziem :) ale jestem dobra w sprzataniu, sprzatanie mnie uspokaja , klienci sami mejle pisza z pytaniem czy mam czas , ja juz sie o prace nie prosze

Gość gość
ja polecam, miałam 2 białe łóżeczka :) wyglądały cudnie :) Około 2 lata stały nawet razem w jednym pokoju :) a gryzienie cóż : nie każde dziecko gryzie ... inne gryżą gryzaki, a inne w ogóle nic albo smoka :)

Gość gość
Mój synek miał białe, z Ikei - fakt, widać ślady zębów, ale co ma do tego kolor? Na ciemnym nie byłoby widać? Miało zdejmowaną ściankę, dołożyliśmy wtedy barierkę i spał w nim ponad 2 lata. Farba się nie łuszczyła, nie zarysował go nigdzie do gołego drewna, czeka spakowane na kolejnego malucha. Akurat to z ogłoszenia też mi się średnio podoba, ale o gustach się nie dyskutuje. To ile osób kupiło- to nie ma większego znaczenia, w końcu można zakładać że kupujcy też nie mieli z tym wcześniej kontaktu.

Gość gość
Moja nie gryzła...

Gość gość
29. 20 21 Dokładnie to samo? Tej samej firmy Białe?

Gość gość
2018.04.29 X Meblik jest bardzo dobrej jakości, dopracowany, perfekcyjnie pomalowany...to z allegro wygląda średnio...z szufladą też da łabym sobie spokój, kosztuje dodatkowe pieniądze a jak znam życie ciężko ją bedzie otwierać albo się oberwie. Biały to w meblarstwie niewdzięczny kolor, widać każdą niedoróbkę, podkreśla "taniość", tylko w meblach wysokiej jakośc***ięknie się prezentuje.. Sama mam owalne Stokke - bukowe malowane na biało. Kupiłam ochraniacz na brzeg ale mała niestety regularnie go odchylała i gryzła... I prawie w nim bie śpi. Ale nie żałuję zakupu, jest cudne.

Gość gość
ja miałam biale zwykłe z allegro i syn nie pogryzl. dziwne pierwsze slysze ze biale sa be. bierz takie jakie ci sie podoba.

Gość gość
Mam cały komplet z meblika, z tą perfekcja to bym nie przesadzala rozwalają się i niszczą jak każde inne

Gość gość
No to biorę to białe z allegro :) rozleci się trudno kupie drugie :P a może moje dziecko nie będzie jadło...

Biale jest ladniejsze i takie faktycznie dzieciece. W bialym lozeczku po corce bedzie spal lada chwila moj syn..:) Moja corka nie zgryzala farby i nie odbijala zebow. Do tego miala zabawki. :) Lozeczko jak nowr posluzy przez kolejne 2-3 lata.

Gość gość
Moje dzieci jedno po drugim spały ponad 5 lat w białym łóżku. Fajnie się prezentowało, nawet z tymi śladami.

Gość gość
A czy było znacznie lepszej jakości niż to co ja podałam w linku?

Gość gość
wczoraj Może teraz się mniej starają. Też mieliśmy komplet - 7 lat - przeżyły kilka transportów, przeprowadzek...po np. Ikei zostałyby już tylko patyki. Jak sprzedawałam były wciąż w baardzo dobrym stanie. Teraz ma Fiorentino, droższe i ładniejsze ale jakością i prostotą rozwiązań Meblikowi nie dorównują. Stokke to już wyższa półka ale i ceny zaporowe...

Gość gość
Ja mam białe trochę widać otarcia zarysowania , ale nie przeszkadza mi to. Kupiłam najtańsze z allegro. Dla 2 dziecka tylko odświeżony