Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy polecacie białe łóżeczko? Bo moje koleżanka zdecydowanie nie

Polecane posty

Gość gość
Jak dziecko bedzie mialo tendencje do brudzenia i gryzienia to zalatwi lozeczko niezaleznie od koloru, wiec jak dla mnie nie ma roznicy, wzielabym to ktore mi sie podoba.

Gość gość
Dokładnie, ja mam Wenge. Dziecko wszystko gryzie i nie wygląda zbyt atrakcyjnie no ale co zrobię? Ma zabawki zajmuje go a i tak czepia się tego łóżeczka. Może na dab sonoma nie było by znac

Gość gość
jesli kupisz lozeczko dobrej marki to nic ci niezejdzie - mialam biale po pierwszym dziecku jest idealne. Jedynie co to karuzela odcisnela sie na ramie ale bedzie w tym samym miejscu wiec nie ma problemu:P

Gość gość
Obie moje córki miały białe łóżeczka. Nigdy nie było problemu (łóżeczka dobrej jakości). Żadna farba nie odchodziła. Nic się nie rysowało.

Gość gość
białe łóżeczko wygląda jak szpitalne.

Gość gość
U nas białe łóżeczko się sprawdziło. Może syn trochę gryzł, ale ten etap mu szybko minął. Na pewno posłuży jeszcze przy kolejnym dziecku

Gość gość
Tu autorka. Ja nadal nie zamówiłam łóżeczka. W końcu już nie wiem jakie. Szafę i komody mam w dab sonoma. No i nie wiem jaka firmę nie chce wydawać na łóżeczko 1000 zł chciałabym takie za 400 zł max oczywiście z materacem

Ja za 380zl zamowilam z Allegro lozeczko z materacem. W takim razie moze lozeczko w kolorze dab sonoma. Mi sie wydaje, ze dla takich malenstw jasne kolory sa super, zeby nie atakowac ich od razu ponurymi kolorami tego swiata... ale to tylko moje subiektywne zdanie. Ja wzielabym biale.

Gość gość
Mam białe łóżeczko z Ikei i jest super!