Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy BIALE JEANSY na lato to dobry zakup? Ktora ma??

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczely podobac mi sie biale jeansy rurki na lato (takie z wyzszym stanem). No i z jednej strony kupilabym bo podobaja mi sie na kims. Ale z drugiej odzywa sie we mnie "praktyczna strona" i wydaje mi sie ze jeden spacer i beda uwalone i do prania. Ktora z Was ma i sobie chwali? Lub wrecz przeciwnie- ma i nie chodzi? Napiszcie prosze...

Gość gość
To nie tak, że raz założysz i do prania, ale nie ma co oszukiwać częściej prac trzeba. Ja mam takie z dziurami i lubię je-do sandałów, balerin, trampek czy adidasów. Wymienna góra i można tworzyć stylizacje a z jeansem niebieskim wyglada super. Moim zdaniem jak każda kobieta mam wiele ubrań w szafie i to ze coś się częściej brudzi nie znaczy ze nie jest potrzebne. Chyba to nie aż taki zakup życia dla Ciebie żeby nie kupić bo świat się zawali?

Gość gość
Ja mam, ale jakieś wielkie dupsko się w nich wydaje.

Gość gość
Na lato tylko białe spodnie. Białe sexownie wyglądają.

Gość gość
Też mam ochotę kupić. Mi osobiście nie przeszkadza że coś może częściej się brudzić. Mam inne wątpliwości... Czy takie spodnie wyglądają dobrze jedynie na szczupłych kobietach? Noszę rozmiar L i mam dosyć masywne uda, szerokie biodra. Czy powinnam je sobie odpuścić?

Gość gość
Mam i lubię nosić. Każda bluzka pasuje i wygląda się fajnie, kobieco.

Gość gość
Ja jestem dosyć niska, mam 164 cm i noszę wszystkie spodnie z wysokim stanem . Koszulki bliskie ciała lub włożone w spodnie . Również mam spodnie w rozm L . Najważniejsze żeby talia była podkreślona, to wtedy fajnie to wygląda. Jak dodasz do takich spodni duża koszulkę to wtedy robi się kloc. Autorko ja mam kilka par jasnych jeansow od przecieranych po gładkie. Trzeba tylko umieć je nosić. Piore tak samo jak inne , wiadomo jak się nosi to wszystko się niszczy . Krystalicznie białe piore osobno bo inaczej szarzeja w płynie do białych ubrań .

Gość gość
Ja w sumie mam 169 cm wzrostu więc niewiele wyższa jestem. Kusza mnie te spodnie, ale te masywne uda :/ ale może zaryzykuję

Gość gość
tu AUTORKA, dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Fakt, to nie jest zakup zycia ale ostatnio staram sie kupowac takie ponadczasowe rzeczy nadajace sie do wszystkiego i dlatego nie chce wydawac kasy na cos co sie nie sprawdzi. Tym bardziej ze jesli juz to chce wydac wiecej kasy na porzadne spodnie, zeby nie byly cienkie jak firanka i zeby majtkami nie swiecic (bo i takie cos zdarza sie widziec ;) Milo sie zaskoczylam widzac tyle dobrych opinii. Jesli chodzi o moja figure to mam 180cm rozm 38/40 szczuple nogi. No i zastanawiam sie tez czy taka biel mnie jeszcze nie "wydluzy" optycznie- no ale to pewnie bede wiedziala jak przymierze. Pozdrawiam!

Gość gość
Miałam bo zrobiłam z nich krótkie szorty.Teraz jest wszystko modne,a Lato to czas jasnych kolorkow

Gość gość
W tamtym roku w lato był boom na białe spodnie. Myślę, że w tym roku dalej będzie to modne.

Gość gość
Ja mam białe spodnie ze Stardivariusa, nie są to dzinsy ale o kroju dzinsów tyle, że cieńsze. To są moje ulubione spodnie, podwijam im nogawki, z każda bluzką wyglądają świetnie. Autorko, masz świetne wymiary i warunki na takie spodnie, nad niczym się nie zastanawiaj. Prać możesz w pralce razem ze wszystkimi białymi ciuchami. Jak będziesz miała ze 2-3 pary białych spodni to łatwiej nadążysz z praniem. Nie jestem taka wysoka ani zgrabna jak Ty, niby 172 cm wzrostu i chuda jednak nogi brzydkie, grubsze niż reszta ALE na lato mam sporo białych "dołów": długie spodnie, spodnie do kolan i spódnice i są to moje ulubione letnie ciuchy.

Gość gość
Moim zdaniem do każdej sylwetki można dobrać białe spodnie, są różne kroje i długości. Jeśli odpuścimy fason rurek z podwyższonym stanem jak z tematu to każdy znajdzie coś dla siebie. Stary i młody, chudy i grubszy, widuję różne osoby na ulicy i latem każdy w tym dobrze wygląda, jeśli ma dobrze dobrany fason do figury.

Gość gość
Nie "wydluży" Cię raczej :) z tego co czytałam to białe jeansy idealnie nadają się właśnie dla wysokich, szczupłych dziewczyn :) stąd też moje wcześniejsze pytanie. Zazdroszczę wzrostu i figury

Gość gość
Dokładnie, trzeba dobrać dobrze skrojone ubrania . Ja w moim mieście mam tylko 2 sklepy z dobrymi jeansami, które mnie wyszczupla i podkresla fajnie figurę.

Gość gość
To ja z 20.53 zjadło mi cześć odpowiedzi. Zazdroszczę Ci wzrostu i figury

Gość gość
20:33 . To nie ma znaczenia. Też mam uda , większa pupę i biust ale mam też świetna talię, nad brzuszkiem pracuję, piękne gęste włosy, szczupłe łydki zgrabne kostki i kolana. Podkreślam atuty . A w jasnych rzeczach wygląda się świeżo zwlaszcza latem . Opalenizna też jest wtedy pięknie podkreślona.

Gość gość
Tu AUTORKA...haha dzieki dziewczyny za mile słowa aczkolwiek taka idealna to moja figura nie jest bo ciągle mam jeszcze pociazowy brzuszek- stad spodnie z wysokim stanem. Na szczęście nogi zawsze byly moim atutem. Dobra, kupie te spodnie a niech tam..to bedzie nagroda za moja ciezka prace. Musze sie pochwalić ze w tamtym roku w kwietniu wazylam 84 kg a teraz 69.

Gość gość
Autorko niezła kobyła z ciebie

Gość gość
Gratuluję, gratuluję :) jakaś konkretna dieta czy po prostu zdrowy tryb, aktywność fizyczna? :) Ja to właśnie chciałabym takie białe z wysokim stanem, fakt mam zgrabną pupę ale te uda i rozbudowane łydki ech

Gość gość
białe jeansy ładnie wyglądają na szczupłej nastolatce, tak samo jak np. długie włosy są ładne u nastolatki. Dojrzałe kobiety same w sobie brzydko wyglądają w spodniach, do tego białych, poszerzających i tak szeroki tyłek. Nieładnie moim zdaniem to wygląda. Tak jak stara baba w dlugich włosach. Zwyczajnie to nie pasuje.

Gość gość
Od kiedy dojrzałe kobiety wyglądają źle w długich włosach? Znam wiele zadbanych kobiet z pięknymi długimi włosami :) a figura do pozazdroszczenia. I piszę to jako 20 latka.

Gość gość
Mi tez zawsze podobaly sie biale jeansy/spodnie na kims. Balam sie,ze bede wygladala jak parówka. Ale raz sie zyje, kupilam sobie wczoraj biale jeansy z wysokim stanem w stradivariusie za 79 zł, wiec nie majatek, a naprawde wygladaja fajnie do roznych stylizacji i zauwazylam,ze przykuwaja wzrok facetów ;P