Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam i nie mam wyrzutow

Polecane posty

Gość gość
10.27 tak a potem rodziny kobiety dzieci aidsem pozarażane przez takie jak ty! i takich jak ty!.tfu!s

Gość gość
10:24 To sobie gardź. Opinia przykościelnej dewotki tumiwisi ;-). A chorób żadnych nie roznoszę. Gdybyś słuchała kogoś więcej niż katechety, to byś wiedziała o istnieniu prezerwatywy. A Boga rzeczywiście w tym nie ma. Ani nigdzie indziej.

Gość gość
10:30 Jakie dzieci, jakim aidsem? Pozarazani są przez waszego świętego papieża, który nie pozwalał stosować prezerwatywy, a głupki go słuchali.

Gość gość
jesteś obrzydliwa,rzygam takimi jak ty.zero moralnosci szacunku do siebie szmata !..innego określenia nie ma ..chyba że gorsze.s

Gość gość
gość dziś A Boga rzeczywiście w tym nie ma. x Ale psychologia i związki przyczynowo-skutkowe już jak najbardziej. Tylko, że jak każda patologia masz elementarne braki w nauce, dlatego też człowieczeństwa niewiele, ino zezwierzęcenie.

Gość gość
10:44 Tylko się nie udław tymi swoimi zygami ;-). A szacunek do samej siebie, polega na tym, że robi się to na co samemu ma się ochotę, a nie to co każą robić różne mohery. Dupa jest po to, aby korzystać z przyjemności jaką daje. Ale co ty o tym możesz wiedziec ;-)?

Gość gość
10:51 A ty jesteś taka wyedukowana, że używasz określeń których sama nie rozumiesz. Bo gdyby ciebie zapytać, o te związki przyczynowo skutkowe i ich związek z korzystaniem z życia, to zaraz się wykrecisz od odpowiedzi.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że to zagrywka, by wysępić za darmoszkę wiedzę? ;) Zepnij dupsko i się wyedukuj, posiadasz przecież dostęp do sieci, zatem chyba potrafisz wyszukiwać informacji i ich źródeł naukowych? Dlaczego niby miałabym odgrywać rolę Twojej nauczycielki? Ani Ty mój dzieciak, ani mi nie zależy. To przede wszystkim Tobie powinno, więc biegnij poczytać o mocy podświadomości :) Marginesem, jeśli faktycznie wg Ciebie ''szacunek do samej siebie, polega na tym, że robi się to na co samemu ma się ochotę''... pożałować i życzyć powodzenia, podejście masz typowego plebsu i patologii.

Gość gość
11:03 No proszę, wiadomo było, że tak się skończy. Yntelygentka używa wyrażeń, których nie rozumie. A ten niby twój okruch wiedzy, jest mi potrzebny, jak zeszłoroczny śnieg, chodziło o zdemaskowanie ciebie. Co się udało. A co do szacunku do samej siebie, możesz oczywiście określić tak słuchanie całej zgrai dewotek i księży na dodatek. Twoja sprawa, twoje życie. Ja nie potrzebuje ich bredni, by wiedzieć co robić ze swoim.

Gość gość
gość dziś Skoro potrafisz wszystko sprowadzić wyłącznie do ''dewotek i księży'', to Twe horyzonty są bardzo ograniczone. I to również świadczy na Twoją niekorzyść. Wyraźnie nie jesteś dla mnie partnerką w dyskusji na poziomie :) Także uważam wręcz przeciwnie - ogrom wiedzy jest Tobie potrzebny natychmiast, jeśli chcesz jeszcze w tym życiu pojąć cokolwiek. Zacznij od podstawy podstaw, wtedy może będziesz dysponowała logicznym argumentem i być może skłonisz mnie do poświęcenia Tobie więcej czasu. W każdym razie, udowodniłaś właśnie swoje lenistwo, głupotę i chęć dalszego taplania się we własnym bagnie. Twój wybór, pokazałaś się :) Powodzenia.

Gość gość
11:18 Racja , osoba rozgarnięta rzutka sama dąży do wiedzy i wskazanie kierunku jej wystarcza , a tłuk będzie tylko wymagał podawania mu wszystkiego na tacy i i tak nie zrozumie . Najgorsze że tacy wymagają prowadzenia z nimi rozmowy... Jak ktoś chce wegetować na dennym poziomie trzeba go zostawić samemu sobie

Gość gość
gość dziś Ja nie potrzebuje ich bredni, by wiedzieć co robić ze swoim. xx Nauka, do której odniosła się wypowiedź z 10.51, jest dla Ciebie 'brednią'? :D To może łaskawie usuń się z cywilizowanego świata i wracaj do swojej jaskini? Wszyscy lepiej na tym wyjdziemy.

Gość gość
11:18 Akurat potrzebne mi są twoje porady, twoja pseudowiedza czy twój czas. Doskonale wiem co robić ze swoim życiem w każdym jego aspekcie, także tym łóżkowym. I tylko śmieje się z tych, co wierzą, że świat się zawalił z tego powodu, że ktoś włoży albo pozwoli włożyć bez licencji.

Gość gość
11:27 Brednia jest wyciąganie z tej nauki wniosku, że przez danie d... poza małżeństwem, świat się zawalił albo zdarzą się nie wiadomo jakieś nieszczęścia. Ci co tak uważają niechaj wracają na swoje wieże, a nie zawracają głowy nam, chodzącym po ulicach. Świat tylko na tym skorzysta.

Gość gość
11:23 To może ja ci wskaże niezwykle przydatny fragment wiedzy do postulowania. Zainteresuj się wpływem zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów. Czy jesteś tlukiem, i wymagasz by wiedzę podać ci na tacy?

Gość gość
Autorka wątku jest nieźle trzepnięta :D nie dość, że szmata, to jeszcze głupia jak but :D

Gość gość
gość dziś Już się tak nie pogrążaj, nie potrzeba ;)

Gość gość
A ja kocham kogos ale on kocha inna

„tylko śmieje się z tych, co wierzą, że świat się zawalił z tego powodu, że ktoś włoży albo pozwoli włożyć bez licencji” x A ja współczuję tym, którzy nie słyszeli o moralności. Do tego wydaje im się, że dawanie doopy na prawo i lewo sprawia, że są cool, fajni i wyluzowani, a nawet szanowani. Być może w rynsztoku tak jest, ale nie wiem, nie bywam:)

Gość gość
11:37 Się nie pogrążaj? Chyba nie pogrążaj ciebie?

Gość gość
11:14 A ja współczuję tym, co robią wielki moralny problem z prostych spraw, a nie bardzo dostrzegają problemy naprawdę istotne. Niestety, mają spory wpływ na losy świata.

Gość gość
gość dziś Beka z Ciebie :) Poważnie taka jesteś, czy sobie jaja w sieci robisz? Mam nadzieję, że to drugie, bo w sumie przykre, jeśli siedzisz w takiej patologii.

Gość gość
gość dziś A ja współczuję tym, co robią wielki moralny problem z prostych spraw, a nie bardzo dostrzegają problemy naprawdę istotne. xx Bo oczywiście znasz wszystkich i dobrze wiesz, że Ci, którzy kierują się moralnością na pewno nie dostrzegają istotnych problemów tego świata (tak, jakby k*restwo w społeczeństwie do nich nie należało). Piękne bajki sobie piszesz, bardzo dla Ciebie wygodne, taka iluzja inteligencji :)

Już mi się wszystkiego czytać nie chce, bo to syf, ale też się wypowiem ;p Autorko jak dla mnie boga nie ma, a jednocześnie nie przeszkadza to w tym, że reprezentujesz szambo, życie bez wyższych wartości, zjeść, wysrać się, wyspać i d*******y, to Twoje życie reszta np. dobrze wyglądać też sprowadza się do już wymienionych, zwierzak jesteś, taka małpka bonobo... Można przeżyć życie przyjemnie i na koniec zauważyć, że było nic nie warte...

Gość gość
11:48 Beka z ciebie. Nie muszę pytać, bo wiem, że ty tak śmiertelne poważnie. I wcale mi nie jest z tego powodu przykro, bo sama jesteś sobie winna, że normalne życie uważasz za patologię.

Gość gość
gość dziś ''Normalne życie'' dla takiej patologii, do której się zaliczyłaś, fakt :)

Gość gość
11.51 masz absolutną rację !.s

Gość gość
11:50 Nie znam wszystkich ale doskonale znam ten typ ludzi i typ myślenia. Ludzi którzy dla których jednym z wielkich problemów, jest jak to piszesz "k***wstwo", a nie na przykład postępujące rozwarstwienie dochodów.

Gość gość
Się moralizatorów zleciało :D Świętoszki z obsesją prostowania świata pod własne widzimisię. Oświecę was: moralność to pojęcie względne a wasze zdanie, na szczęście, się nie liczy.

Gość gość
11.52 ty nie masz pojęcia o normalnym życiu bo nikt ci go nie pokazał ani cie nie nauczył żyć po ludzku.Jesteś zepsuta,zdemoralizowana i zboczona sexoholiczka,s