Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam i nie mam wyrzutow

Polecane posty

Gość gość
..jeszcze ci uzupełnię za złamanie której kolwiek z tych norm grozi wykluczenie ze społeczeństwa i adolescencja oraz pogarda ,,no to tyle.s

Gość gość
gość dziś Ona właśnie używa mózgu i nie słucha tych z mózgami wypranymi kościelną indoktrynacja. xx Kościół zrobił największą krzywdę takim ignorantom, jak Wy, skoro tylko do niego potraficie teraz odnieść wszystkie wypowiedzi tutaj. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, czy zwyczajna manipulacja? Jakkolwiek, niskich lotów i nieudana ;)

Gość gość
..i zauważ że o normach kościelnych nie wspomniałam ...choć mogłam .s

Gość gość
12 :38 Jakoś mało się boje tych problemów emocjonalnych i psychiatrycznych. One dotykają tych uważających się za uczonych. Myślących"perspektywicznie" i podejmujących decyzję "świadomie". Nas"prostaków" z 'marginesu" na szczęście omijają ;-). Może dlatego, że za najlepsze lekarstwo na takie problemy uważamy solidny kopniak w d...

Gość gość
gość dziś Patologia to wtrynianie się do życia innych z własnym zdaniem i próba narzucenia tego zdania wbrew woli pozostałych. xx Czyli sugerujesz, że normy prawne i kulturowe, umożliwiające zdrowe funkcjonowanie w społeczeństwie, są ''patologią''?... aha :)

Gość gość
12:42 Kościół zrobił i robi krzywdę wszystkim. Tylko, że my to dostrzegamy, a wy nie. I nie potrzebuje do tego wielkiej nauki.

Gość gość
gość dziś Jak Ty pięknie potrafisz mówić, wszystko takie zgodne z aktualną propagandą powielaną przez wyprańców... niemalże słowo w słow, niesamowite :) Naprawdę nie stać Cię na własną analizę i przemyślenia? :)

Gość gość
W 3/4 Europy zdrady nie wywołują oburzenia, ludzie żyją w otwartych związkach albo już w ogóle tych związków nie zawierają i jakoś nikomu to nie przeszkadza. Ej świętoszki kaplicowe, może idźcie umoralniać Czechy, Słowację, Węgry, Ukrainę, Niemcy, Francję, Holandię, Hiszpanię czy Portugalię, co? :D

Gość gość
gość dziś Kościół zrobił i robi krzywdę wszystkim. Tylko, że my to dostrzegamy, a wy nie. I nie potrzebuje do tego wielkiej nauki. xx Potrafisz odróżnić poczynania instytucji od idei podpartej nauką? *retorycznie* :) Uruchom rozum, dziewczynko.

Gość gość
12:50 Normy prawne i kulturowe posłały tysiące ludzi na stos, właśnie w imię zdrowego funkcjonowania społeczeństwa( tak jak to wtedy rozumiano). Więc może trochę refleksji, zanim uznamy je za coś wykutego w kamieniu.

Gość gość
Ludzie którzy zdradzają nie mają wartości i kompletnie nie zasługują na jakikolwiek związek.

Gość gość
gość dziś Byłaś kiedyś za granicą i dokonałaś rozeznania, czy znów sobie bajeczki piszesz? :)

Gość gość
gość dziś O to, to właśnie :) potrzebujesz refleksji, ale najpierw wiedzy.

Gość gość
"Czyli sugerujesz, że normy prawne i kulturowe, umożliwiające zdrowe funkcjonowanie w społeczeństwie, są ''patologią''?... aha" x Nie, sugeruję, że patologią jest narzucanie przez MNIEJSZOŚĆ swoich praw wbrew woli WIĘKSZOŚCI która tych praw nie akceptuje. 🖐️

Gość gość
12.55 mylisz pojęcia.s

Gość gość
gość dziś No cóż, w tym punkcie masz rację, patologią jest większość :) zawsze tak było, ale wciąż nie widzę powodu do chluby... ;)

Gość gość
12.53 i dlatego 1/3 świata zniknie z powierzchni ziemi i zostaną tylko Ci prawi..duchem i ciałem,nie widzisz ze wszystko zmierza w tym kierunku?o Polskę się nie boję.s

Gość gość
12:52 Propagandą? Akurat propaganda w tym kraju przemawia dokładnie językiem tych, z którym i tu się spieram. A właściwie oni przemawiają jej językiem. Własnej analizy i przemyśleń od nich nie oczekuje. Ale może podasz nazwiska cz tytuły publikacji tych jak to określasz wypracowanie, a których ja twoim zdaniem powtarzam?

Gość gość
12:52 Propagandą? Akurat propaganda w tym kraju przemawia dokładnie językiem tych, z którym i tu się spieram. A właściwie oni przemawiają jej językiem. Własnej analizy i przemyśleń od nich nie oczekuje. Ale może podasz nazwiska cz tytuły publikacji tych jak to określasz wypracowanie, a których ja twoim zdaniem powtarzam?

Gość gość
12.53 i to jest wg.ciebie normalne? syf i zgnilizna a potem pomóż Polsko bo toniemy .!

Gość gość
12:56 A co, może temu zaprzeczysz?

Gość gość
12:58 To nie ja bezmyślnie powołuje się na istnienie norm kulturowych, więc nie ja potrzebuję wiedzy czy refleksji na ich temat

Gość gość
gość dziś Propagandą? Akurat propaganda w tym kraju przemawia dokładnie językiem tych, z którym i tu się spieram. A właściwie oni przemawiają jej językiem. Własnej analizy i przemyśleń od nich nie oczekuje. Ale może podasz nazwiska cz tytuły publikacji tych jak to określasz wypracowanie, a których ja twoim zdaniem powtarzam? xx No właśnie w tym sęk, że Ty nie powtarzasz żadnych opracowań, tylko puste frazesy puszczone w eter przez konkretne interesowne środowiska, a podchwycone przez idiotów :) Ludzie, którzy tutaj Tobie odpowiadają, odnoszą się do elementarnej wiedzy i faktów. To, że ich nie znasz jest tylko i wyłącznie Twoją winą, ponieważ człowiek świadomy dąży do wiedzy. Jeśli chcesz kontynuować rozmowę i coś z niej wynieść, musisz najpierw samodzielnie zatroszczyć się o swój poziom dyskusji. Nie ma najmniejszego sensu wymiana poglądów z Tobą, podczas gdy potrafisz wszystko spłaszczyć wyłącznie do kościoła, dewotek i własnego widzi-mi-się. Trochę autokrytyki Tobie nie zaszkodzi :)

Gość gość
12.56 dokładnie,na nic nie zasługują.!s

Gość gość
> uprawianie seksu > "syf i zgnilizna" x xD To ja nie mam już więcej pytań.

Gość gość
gość dziś Owszem, zaprzeczam :)

Gość gość
13.08 też tak uważam.Dosadnie i w punkt.Brawo!s

Gość gość
gość dziś > uprawianie seksu > "syf i zgnilizna" x xD To ja nie mam już więcej pytań. xx Manipulacja :)

Gość gość
13:08 Jakich znowu faktów? Jedyny fakt jaki tu wymieniono, to ten, że w większości Europy nie robi się fetyszu z wiernosci. A ten fakt został zakwestionowany.

Gość gość
13:10 To wstukaj sobie w google "jak często zdradzają w Europie " i poczytaj wyniki badań na ten temat.