Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam i nie mam wyrzutow

Polecane posty

Gość gość
13:11 Ktoś tutaj wspomniał o wiedzy psychologicznej i socjologicznej. Ktoś odniósł się nawet do historii i szerokiego światopoglądu. I w tym się zawiera cały szereg faktów niedostępnych niestety dla tłuków-nieuków.

Gość gość
Widzę, że to topik dla poronionych kobiet po przejściach z katolskim mózgozwęglaczem więc nie będę się wypowiadał na temat. Powiem tylko, że takie pierdoły z düpy wyjęte tu pociskacie, że czytam to z bananem na twarzy :D

Gość gość
13.09 sex się uprawia w formalny m związku i tylko i wyłącznie w formalnym!Nie masz więcej pytań to spójrz na Niemcy ,sami się wykończyli a teraz ciapaci będą gwałcić ich córy niemieckie,zresztą tam już mało kto jest rdzennym Niemcem,Szwecja to samo,Francja tak samo.To są te Twoje lużne związki,pokazali gdzie mają normy więc tak teraz mają....Zacznij myśleć/s.

Gość gość
A moja żona własnie powiedziała, że mnie odsunęła od łoża bo mam karę, że coś źle powiedziałem. Brawo. Mam ochotę ją zdradzić bez wyrzutów.

Gość gość
13:08 Nie powtarzam żadnych opracowań, ponieważ kieruje się własnym zdrowym rozsądkiem i wiedzą o świecie i życiu. A te niby konkretne środowiska o których piszesz, to istnieją głównie w twojej wyobraźni. Najlepszy dowód, że nie potrafisz żadnego z nich wymienić.

Gość gość
13.11 wiem ,mam to gdzieś że przekręca sens moich słów;-)s

Gość gość
gość dziś To wstukaj sobie w google "jak często zdradzają w Europie " i poczytaj wyniki badań na ten temat. xx Znam wszystkie możliwe badania nt upadku kultury i człowieczeństwa Europy, część jest sponsorowana przez lewackie środowiska mające w tym swoją korzyść :) Natomiast Ty najwyraźniej nie znasz badań opisujących konsekwencje tego, wszakże które to są logiczne, więc każdy myślący człowiek jest w stanie do nich dojść. Niektórzy nawet przewidzieli wcześniej, wyobraź sobie. Szkoda tylko, że patologia to większość - jak sama słusznie zauważyłaś - więc poszli jak stado owiec.

Gość gość
gość dziś Widzę, że to topik dla poronionych kobiet po przejściach z katolskim mózgozwęglaczem więc nie będę się wypowiadał na temat. Powiem tylko, że takie pierdoły z düpy wyjęte tu pociskacie, że czytam to z bananem na twarzy smiech.gif xx Powiedział typowy roochacz, któremu całkowicie na rękę jest k*restwo kobiet :D weź lepiej milcz i zadbaj o swój intelekt w domowym zaciszu

Gość gość
13:14 Jeśli wspomnienie, że istnieje jakaś tam wiedza uważasz za podanie faktów, to chyba jesteś trochę na bakier z logika.

Gość gość
gość dziś Nie powtarzam żadnych opracowań, x Zmanipulowany nie wie, że jest zmanipulowany, to oczywiste. Naprawdę nie mam najmniejszego zamiaru podsuwać Tobie wszystkiego pod nos :) usiłuję Cię zmusić do samodzielnego myślenia, wskazując między wierszami kierunki, w których powinnaś poszperać, ale widzę, że potrafisz tylko kręcić się w kółko i powtarzać brednie, które nawet nie od Ciebie pochodzą. Trudno.

Gość gość
Powiem bardziej dosadnie,odeszli od Boga odeszli od moralności.. to teraz islam nimi będzie rządził..niech potem nie płaczą..i nie uciekają do Polski która co jak co ale jeszcze jakoś moralnie zdaje się trzymać.s

Gość gość
13:19 To ten jak to oceniasz"upadek kultury" jest faktem czy nie? Bo ktoś tu temu zaprzeczał?

Gość gość
gość dziś Jeśli wspomnienie, że istnieje jakaś tam wiedza uważasz za podanie faktów, to chyba jesteś trochę na bakier z logika. x Ty jesteś na bakier z wiedzą, w takim razie ;) Powtarzam, że nie jestem Twoją nauczycielką. Jesteś głupia i chcesz taka pozostać, w porządku.

Gość gość
13.21 tak się składa że mój ślubny bezmózgowęglacz te same wartości a raczej ich brak wyznaje co autorka i to mnie doprowadza do szewskiej pasji normalnie.s

Gość gość
13:25 I bardzo dobrze, że odeszli od takiej moralność i od wszystkich bogów, a islamem, to możesz straszyć naiwnych Polaczków. I to była moja ostatnia wypowiedź w tym temacie, zaraz wsiadam do samolotu i jadę zarabiać na szynkę do chleba. Wrócę za trzy miesiące. Rescator 555 Lotnisko w Amsterdamie.

Gość gość
" A moja żona własnie powiedziała, że mnie odsunęła od łoża bo mam karę, że coś źle powiedziałem. Brawo. " X To Twoja żona chyba seksu nie lubi, bo gdyby lubiła to sobie kary by nie dawała. No chyba, ze faktycznie byłeś niemiły i po prostu nie ma ochoty na seks z Tobą.

Gość gość
Autorka to typowa Ewa M. Taka babka od nas z miasteczka, połowa facetów ją tu miała, a mąż nadal kocha i myśli że to plotki, choć na dwóch romansach ją przyłapał. :D

Gość gość
gość dziś No tak... Resc przylazł i się zaczęło wałkowanie bredni xD

Gość gość
13.28 ja nikogo straszyć nie muszę wszyscy widzą co się dzieje..wiadomości nie czytasz?,nie oglądasz? mam rodzinę za granicą ,widomości ze świata też pokazują obraz nędzy i rozpaczy ,człowieku gdzie TY żyjesz?s

Gość gość
Nie autorka to typowa Bożena N,KUZYNKA MĘŻA.s

Gość gość
"gość dziś No tak... Resc przylazł i się zaczęło wałkowanie bredni xD" X Nie jestem żaden Resc. Jestem kobietą. Nie wiem o co Ci chodzi?

Gość gość
13:25 Twój zasób wiedzy o miesiączkowaniu pingwinów też jest niewielki :-). A jest on równie przydatna jak ta którą uważasz, ,że dysponujesz .

Gość gość
Czemu w każdy, kuźwa w KAŻDY, temat muszą się zawsze wbić mawiedzone mohery dodatkowo przywołując tego swojego boga jako jedyne źródło wszelkich zasad? Argument inwalida. Bo co z krajami takimi jak np Japonia? Tam chrześcijanie stanowią 1% mieszkańców, i co, jakoś kraj ma wysoką moralność. Więc te wasze argumenty typu "że jak nie ma boga (którego? Jestt ich od groma, co kraj to inny bóg) to nie ma w danym kraju moralności" to tak trochę dziura w düpie

Gość gość
a dociera do ciebie kretynko że oprócz Boga jest jeszcze Konstytucja ,kodeks cywilny ,prawo moralne ,zwyczajowe i kulturowe czy nadal masz braki w tym obszarze?Twoje zachowanie narusza normy społeczne po prostu.s

Gość gość
13:47 Żeby nie sięgać do dalekiej Japonii. Za południową granicą radzą sobie bez Bóga, jeśli chodzi o swobodę obyczajów wyprzedzają nas o lata świetlne i jakoś lepiej żyją niż w katolskiej Wolsce.

Gość gość
mylisz pojęcia ! co ty ciągle z tym katolicyzmem ? ja o wozie a ty o kozie!masz móz g ,umiesz czytać?jeszcze może mi napisz że Konstytucję Papież ustanowił bo dla ciebie to wszystko to samo.s

Gość gość
A co ma Bóg do zdrady? - ja nie chodzę do kościoła, ale nie wyobrażam sobie żebym miała zdradzać męża, którego kocham.

Gość gość
Relacje treściowe – próba ustalenia jak ma się treść norm moralnych do prawnych. - model inkluzji (Jellinek) – treść norm moralnych jest szerszy od prawnych. Prawo stanowi minimum moralności. Każda norma prawna ma wydźwięk moralny, a nie wszystkie normy moralne mają wydźwięk prawny (rys.1) - koncepcja wzajemnego krzyżowania się treści systemu oralnego i prawnego – są to 2 systemy normatywne, które w pewnym momencie zazębiają się (rys. 2). Kolizja norm – niezgodność treści norm, sprzeczność pomiędzy treściami; np. klonowanie, eutanazja, aborcja. s

Gość gość
13:59 To ty nie przyjmujesz do wiadomości, że kościół katolicki jest autorem "moralności" dotyczącej seksu i naciska na władze państwowe, aby pilnowały jej przestrzegania. Chyba nikt inny nie stoi za pomysłami typu, że ciało jest świątynią Boga i podobnymi bredniami. Jeśli tego nie widzisz, to już twój problem.

Gość gość
Rozróżniamy następujące rodzaje sankcji prawnych: Sankcja karna (np. eliminacja ze społeczeństwa ;-) Sankcja egzekucyjna (np. eksmisja lokatora) Sankcja nieważności czynności prawnej (np. unieważnienie związku małżeńskiego zawartego z bigamistą) to samo tyczy się zdrady i rozwiązłości oraz demoralizowania środowiska.s