Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w koleżance z klasy

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku. Trzy lata temu po gimnazjum poszedłem do nowej szkoły gdzie poznałem koeżankę, która od razu wpadła minw oko. Od początku zaczęliśmy należeć do tej samej grupki, i nawet wydaje mi się że dawała mi jakieś znaki zainteresowania. Ja byłem bardzo nieśmiały(teraz nad tym popracowałem) i nic z tym nie zrobiłem. Często spotykaliśmy się wzrokami bo tylko na tyle było mnie stać. Później nasze drogi się rozeszły i dopiero po kilku miesiącach znowu zaczęliśmy się kolegować. Nawet kilka razy z całą grupką spotkaliśmy się po lekcjach żeby poimprezować. Ostatnio zaprosiłem ją na wesele, ku mojej ucieszy się zgodziła. Bawiliśmy się wspaniale lecz ja chyba jeszcze bardziej się w niej zakochałem. Nie wiem czy ona traktuje mnie tylko jako zwykłego kolegę czy może czeka na mój pierwszy krok. Ciągle o niej myślę i nie mogę się na niczym skupić. Proszę o jakieś porady.

Gość gość
chłoooopie na co ty czekasz? aż jutro umrze jedno z was? bierz to!

Popieram, czego się boisz? Przecież nie pożre Cię żywcem i raczej nie zaciągnie do swojej jaskini, żeby przy dźwiękach tam-tamów przywiązać do pała męczarni;)