Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć swojej cery!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja zastosowałam kuracje oczyszczająca organizmu z toksyn , metali ciężkich. Zaczelam czytać troche o Chemistralis , o tych samolotach co wypuszczają chemikalia i my wdychamy to z powietrza . Dało mi to troche do myślenia poniewaz trądzik miałam juz 10 lat , zatkane zatoki i generalnie dość często niz przeciętnie chorowałam . W jakiejsc niezależnej telewizji niezależna.pl oglądałam te rożne tam audycje o oczyszczania h, warzywami nie warzywami i kiedyś powiedziedzieli o zeolicie- minerale wulkanicznym ktory oczyszcza organizm, stworzono z niego produkty do spożywania w celu oczyszczenia z toksyn itd . Zaciekawił mnie jeden fakt ze ten minerał zastosowano w Czarnobylu wrzucając 500.00" tego minerału do reaktora aby zaabsorbował radioaktywne metale i odkazić zanieczyszone terytoria. Na ogromna skale to stosowano. To mnie jakoś tak przekonało i kupiłam ten produkt rozpuszczamy w wodzie . I wiecie ze po dwóch około tygodniach zauważyłam poprawę ?? Niewiarygodne. Żuzylam juz całe opakowanie i praktycznie nic mi nie wyskakuje. Znajomi mnie nie poznają! Na prawde te trądziku i inne skórne choroby to chyba przez te zanieszczyszvzenoa , żarcia , powoetrza po prosu nas trują !!! Spróbujcie na prawde nie będziecie zawiedzione! . Nie wiem jak inne metody oczyszczające , sokowe. Mnie nie pomogły , moze tyci tyci ale niezauważalnie. Moze komu innemu pomogą. Mi pomogło to. I każdemu to teraz polecam . Mogę wkleić linka z firma która ostatnio kupuje bo jest troche tańsza:http://allegro.pl/zeolit-zeo-medic-suplement-diety-detoks-200g-i7342145123.html. Napiszcie efekty ! Same zobaczycie.

Gość gość
Też mam problematyczną cerę, a do tego jeszcze suchą i łuszczącą się momentami aż. Odkryłam niedawno kremy Genoscope i one mi pomagają, cera wygląda od razu lepiej:) i mają też serię dla cukrzyków, fajnie się sprawdza przy wrażliwej cerze.

Gość gość
To może być odwodnienie skóry. Świąd,trądzik i pieczenie,zaczerwienienie to objawy.

Gość autorkaa
Woda z kiszonek podobno szybciej niż zwykła,czysta woda nawadnia organizm.

Gość gość
Dla mnie dobra cera to przede wszystkim nawilżanie. Tutaj akurat sprawdza mi się krem happy per aqua Floslek.

Gość autorkaa
Używałam Floslek ,ale wersję dla wrażliwej cery,zieloną. Niestety musiałam odstawić po kilku użyciach.Żel aloesowy jest naturalny,nie podrażnia mi skóry.Póki co jest w miarę ok. Woda pita też ładnie nawilża. Skóra nie jest jeszcze idealna,ale jest światełko w tunelu:)

Gość gość
gość wczoraj Ty jesteś zwykłą opłaconą spamówą tego góowna.

Gość gość
Może spróbuj zabiegów, które dotlenią skórę? Np. Oxygeneo? Moja siostra, chodzi na tego typu zabiegi do CZS w Wawie właściwie przed każdą większą imprezą i muszę przyznać, że cera wygląda o niebo lepiej. Nie wiem, czy działa w przypadku zaskórników, bo ona nie ma z tym większych problemów ale lekarz na pewno coś Ci doradzi.

Gość gość
'A tyle się mówi,że 'jesteś tym co jesz". Czy dieta faktycznie nie ma znaczenia ?

Gość gość
Uwierz, że nie tylko TY miałaś dosyć swojej cery. Gdybyś widziała jakie miałam plamy po trądziku to byś się mogła nawet przerazić. Ale całe szczęście ten okres już jest dawno za mną bo zaczęłam działać i kupiłam sobie bardzo dobre kremy w tym cetaphil ps lipoaktywny. On działa naprawdę bardzo fajnie i walczy skutecznie z tymi niedoskonałościami. Kup sobie bo warto

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.

Też tak miałam. Nie dawałam sobie rady ze swoją cerą dopóki nie poznała kosmetyków Arbonne. Teraz wszystko się odmieniło. Skóra dała się okiełzać i teraz coraz częściej słyszę komplementy na jej temat. Arbonne były moim jedynym ratunkiem, bo próbowałam już wszystkiego. http://promisso.pl/kosmetyki-arbonne-polska-recenzja-i-opinie/

Gość gość
Polecam Neoglandynę, mi bardzo pomogła w poprawieniu cery. Lepiej niż kremy, łatwiej mi tabletkę połknąć i widzę że skóra ładniejsza i bardziej nawilżona :)

Ja bardzo uważam co nakładam na twarz. Myję płynem z apteki i nakładam potem coś z tej serii hada labo: http://www.hadalabotokyo.pl/pl/catalog/line/181/white-line/

w zalezności od potrzeby. Spróbuj na początku lotionu może?

Gość marta
Dnia 2.05.2019 o 10:27, Gochaaa123 napisał:

Ja bardzo uważam co nakładam na twarz. Myję płynem z apteki i nakładam potem coś z tej serii hada labo: http://www.hadalabotokyo.pl/pl/catalog/line/181/white-line/

w zalezności od potrzeby. Spróbuj na początku lotionu może?

Całą serie próbowałas i możesz polecić? Na prezent czegos dla siorki szukam.

Gość Roma

Używałam kosmetyków z hada labo i moge je spokojnie polecić. Bardzo fajny pomysł na prezent. Skóra jest po nich taka gładziutka i nawilżona.

Gość Pamela

Może yoskine? ja używam i cera jest po nich super. 

Gość Efka
Dnia 7.08.2019 o 23:58, Gość Roma napisał:

Używałam kosmetyków z hada labo i moge je spokojnie polecić. Bardzo fajny pomysł na prezent. Skóra jest po nich taka gładziutka i nawilżona.

Też używam hada labo i są bardzo dobre.

Gość Aniela

Ja tak samo... WIecznie problemy. Jak byłam młodsza to miałam problem z trądzikiem teraz z naczynkami. Na szczęście akurat niedawno trafiłam na dobrą linię od Bielendy do cery naczynkowej i kupiłam sobie z niej emulsje do oczyszczania twarzy, która łagodzi i zmniejsza zaczerwienienia. Bardzo fajna i niedroga, wygodnie się ją używa na co dzień bo ma pompeczkę :)