Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesz123

traktowanie kobiety jak dzwikę w łóżku a szacunek do niej

Polecane posty

Gość agniesz123

Mam fajnego, troskliwego chłopaka. Nasz seks jest czuły i delikatny. Mam jednak odkąd pamiętam fantazje o dominacji mężczyzny nad kobietą w łóżku. Często oglądam filmy erotyczne w tym temacie i niesamowicie mnie podniecają. Chciałabym być w łóżku traktowana jak suka/d****** perwersyjnie. Wstydzę się powiedzieć o tym chłopakowi i boję że straci do mnie szacunek. Panowie jak zareagowalibyście na takie wyznanie dziewczyny? czy przestalibyście ją traktować jak kandydatkę na żonę przez to? Nie wiem czy to ma znaczenie ale nigdy nie miałam jeszcze orgazmu a to jest mój pierwszy partner seksualny.

Gość f a c e t
Ja tak lubię :) Nie za każdym razem ale jednak.

Gość gość
ja i tka moja traktuje jak dziwke a zamiaru zenic sie nie mam wszystkei takie same jestescie

Gość gość666R
g****o mnie to obchodzi. Spytaj się huja z którym jesteś babo.

Gość gość
Traktowanie kobiety jak szmate w lozku potem przeklada sie na podobne.relacje poza nim. Inaczej z d***** uprawia sie tylko seks nie bez powodu.

Gość Hajime Sugoroku
Co na jedno do drugiego? Jeśli kobieta chce być dziwką tylko dla mnie - szanowałbym i jebał jak dziewkę...

Gość mała_mała
Podepnę się pod ten temat... mnie z kolei podnieca wytrysk do ust. Mój facet zawsze wyjmuje penisa z moich ust gdy zbliża się do wytrysku a ja bym chciała, żeby skończył mi w ustach i połknąć jego nasienie. Również obawiam się mu powiedzieć o moim pragnieniu. Też jestem mało doświadczona. Jak faceci potem w życiu traktują dziewczyny którym wytryskają w ustach?

Gość gość
Chciałabym żeby mój dobieral sie do mnie bardziej ostro.