Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po takiej ciąży wiem, że moje dziecko będzie jedynakiem .

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 9 miesiącu. W ciąży przerobiłem wszystkie możliwe uciążliwości, ciąża mnie męczy, dobija. Już wiem, że nigdy więcej nie chce być w tym stanie! Od początku problemy: 2 razy krwawienie zagrażające poronieniem, wymioty, mdłości, zgaga, hemoroidy, wzdęcia, zaparcia, bóle pleców, opuchnięte kończyny nietrzymanie moczu, cukrzyca ciążowa i dieta, wahania nastroju, rozstępy, skracająca się szyjka, 3 pobyty w szpitalu... Mam dość. Nigdy więcej. Nie jestem robotem nie do zajechania. A przede mną wisienka na torcie- poród.

Gość gość
Ja druga ciaza i non stop chora. 9 miesiąc a ja choruje 3 tygodnie i tydzień przerwy i tak od początku plus wymioty, zgaga, opuchniecia, hemoroidy, wszystko dosłownie ale najgorsze to te angina przeziębienia i zatoki. Ciekawe czy dziecko będzie zdrowe po tylu infekcjach.

Gość gość
a ja pierwsza ciaza, mam 34 lata i nic mi bie dolega. teraz niekiedy zaboli mnie kregoslup albo mam zgage i nic więcej, w ciazy nawet mniej mi wypadają wlosy. to chyba mam. szczęście.

Gość gość
aha i porod mam za dwa tygodnie

Gość gość
19:29 nic w tym wyjatkowego, w ciazy pod wplywem hormonow wlosy prawie nie wypadaja. Za to po porodzie wypadna ci wszystkie te ktore normalnie powinny przez 9 miesiecy i dopiero sie zdziwisz :)

Gość gość
dziś Holender no...trzy miesiące mi leciały pasmami zanim się za dietę wzięłam (bo już miałam więcej czasu) :/

Gość gość
nie narzekaj, babska to wytrzymałe idiotki, one klepią bachora za bachorem

Gość gość
Nie mam się, pierwszą ciążę przeszłam książkowo za to poród masakra (skończyło się cesarką)ale sama sobie wykrakałam- mówiłam że przy porodzie się zemści. Druga ciąża to całkowite przeciwieństwo pierwszej-wymioty, nadczynność tarczycy, groźba poronienia i też szyjka mi się skraca dlatego muszę leżeć :-( ale tym razem pocieszam się że może poród będzie oki.