Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w facecie ze swojego priva

Polecane posty

Gość gość

Mimo, że to miał być kontakt czysto erotyczny. Nie wiem co zrobić. Wyznać mu to?:(

Gość błękitnaa
Tak.

Gość gość
A jeśli wie?

Gość gość
Zawsze staram się udawać, że jest mi obojetny i że chodzi mi tylko o kwestie seksualne. Może się domyślać? :( Trochę boję się mu to wyznać.

Gość gość
Nie masz co liczyc na nic poza seksem. On juz cie.zaklasyfikowal do grupy tylko na seks a ty zgodzilas sie na to swoim zachowaniem.

Gość gośćtakisobiejeden
Też tak mam. Tylko odwrotnie. Bo to jest kobieta. Miał to być kontakt tylko erotyczny. Wspólne pieszczoty przed kamerkami. Zakochaliśmy się w sobie. Trwamy już w tym od lat. Poznałem ją na kafe.

Gość gość
My też znamy się kilka lat. Zawsze mówiliśmy sobie żadnych uczuć. Ale nie mogę oszukiwać się, bo jest mi bardzo drogi. :(

Ja też się, nie wiem czy nie zakochałem, ale bardzo mocno przywiązałem emocjonalnie do jednej dziewczynki z su, którą odwiedzam już od 2014, albo 2015. Parę razy się jej spytałem, czy spotkałaby się w realu i raczej jest na tak, tylko że mieszkamy daleko od siebie:(

No właśnie mężczyźni potrafią dobrze oddzielać seks od uczuć, kobiety z tym radzą sobie znacznie gorzej. Jak chcesz to mu powiedz, ale musisz się liczyć z tym, że dla niego liczy się tylko seks i nic więcej, choć nie przesądzam, że tak musi być.

Gość gość
Przemyślalam to. Zakończę naszą znajomość, nie wyznam mu jak bardzo poruszył moje serce. Myśli, że nie mam serca, niech tak zostanie...

Gość gość
Mam ten sam problem i nie wiem, czy powiedzieć mu. Zawszy mi mówił, że to wirtualnie jest to niemożliwe. A jednak...

Gość gość
Chcialyscie tylko seksu wiec macie tylko seks. Tak sie konczy jak jest sie rozwiazlym.

Gość gość
On tylko chla.

Gość gość
Może jesteś zbyt prosty. Poznałam go w momencie gdy potrzebowałam ostrych wrażeń, a bałam się miłości. Pokazałam mu się jako kobieta, która rozumie jego męskie rozterki oraz pragnienia. Chciałam seksu, erotycznych kontaktów, bałam się pokazać, że tak naprawdę jestem o wiele bardziej delikatna. Żeby mnie nie skrzywdził. Teraz mogę tylko żałować.

Gość gość
Powiem Ci, że chciałbym być na miejscu tego chłopaka. Powiedz mu to i powiedz całą prawdę. Może również trafisz na delikatnego chłopaka